Team

Vraag het aan onze experten

 

Het team van De Nachtwacht? Dat is één grote familie. En dat mag je gerust letterlijk nemen. Schrik dus niet als je ons plots over nonkel Kim hoort spreken, want dat is hij echt. We vullen elkaar perfect aan, elk vanuit onze eigen passie.

 

Maar allemaal met die ene missie voor ogen: tot het uiterste gaan voor het bed dat het best bij jou past!

 

 

Kim, expert slaapgenot

Favoriete thema: ergonomie

Ik koester een grote passie voor het surfen. Een aantal keer per jaar trek ik er met mijn vrienden of drie zonen op uit om ons uit te leven op het water. Zalige sport, maar erg belastend voor de rug. Ik weet dus als geen ander hoe belangrijk het is om rekening te houden met ergonomische klachten bij het kiezen van een bed.

 

Heb jij soms last van nek- of rugpijn? Twijfel je aan jouw slaaphouding? Ik deel graag mijn advies. 

Marijke, experte slaapgenot

Favoriete thema: hoofdkussens

Als moeder van vier kinderen, waaronder Victore en Mathilde, word ik wel eens de "moederkloek" van De Nachtwacht genoemd. Als zijslaper, had ik wel eens last van pijn aan de schouders en een stijve nek. Een goed hoofdkussen verloste me van deze klachten. 

 

Nood aan een nieuw hoofdkussen? Kom dan zeker eens langs bij De Nachtwacht. Ik laat jou graag enkele hoofdkussens thuis, in jouw vertrouwde omgeving, uittesten. 

Victore, experte slaapgenot

Favoriete thema: bedlinnen

Ik studeerde af als schoonheidsspecialiste. Mijn passie voor esthetiek en mooie dingen komt volledig tot zijn recht in de afwerking van onze bedden. Samen met jou ga ik op zoek naar het juiste bedlinnen om jouw slaapkamer mee aan te kleden. Want geef toe: hoe mooi, stijlvol en rijkelijk je slaapkamer ook werd ingericht, een bed heeft er steeds een centrale plaats. De keuze voor het juiste bedlinnen is dan ook geen detail.

Mathilde, experte slaapgenot

De duizendpoot van De Nachtwacht

Ik ben een echt ochtendmens. 's Morgens sta ik graag vroeg op om te gaan joggen en me voor te bereiden op mijn volgende marathon. Wanneer De Nachtwacht zijn deuren opent, heb ik er dus vaak al een actieve ochtend op zitten. Als administratieve duizendpoot en allround verkoopster help ik jou graag in je zoektocht naar jouw droombed en volg ik achteraf ook jouw bestelling op. 

Olivier en Lievin, onze experts op verplaatsing

Lever- en plaatsingsteam

Als schoonbroers zijn we perfect afgestemd op elkaar en vormen we een goed team. Eigenlijk zijn wij de happy makers van De Nachtwacht. Want als we jouw oprit oprijden met onze bestelwagen, weet je dat je een zalige nacht tegemoet gaat. We installeren met veel zorg jouw nieuwe bed en nemen indien nodig het oude gratis terug mee. Want, opgeruimd staat netjes! 

Amélie, experte slaapgenot

Verantwoordelijke Auping

Lopen en fietsen, het zijn maar twee van mijn favoriete sporten. Mezelf in het zweet werken, vaak in wedstrijdverband en in duo met mijn vriend, ik hou ervan!

Dat jonge en energieke, ik vind het ook terug in Auping, het Nederlandse merk waar we bij De Nachtwacht een hele brand store rond uitbouwden.

Ik geniet ervan mensen te helpen, ook in het Frans, want dat is mijn moedertaal.

Paloma

Marketing en communicatie

Het heeft misschien met mijn Spaanse roots te maken, maar ik ontdek graag de wereld. Is het niet via reizen, dan is het door het lezen van een goed boek.

Ik haal er massa's inspiratie uit die ik ook probeer om te zetten in een frisse en eigentijdse communicatie voor De Nachtwacht.