Rugklachten

 

Heeft u soms last van lage rugpijn tijdens het slapen? U bent heus niet de enige! Een slechte slaaphouding of matras kunnen uw wervelkolom overbelasten. Daardoor kunt u ’s nachts wakker worden of ’s morgens opstaan met pijn in de rug.

 

Rugklachten ’s nachts

 

Woelt u vaak tijdens uw slaap? Een versleten hoofdkussen biedt niet voldoende ondersteuning en kan de oorzaak zijn dat u vaak wakker wordt midden in de nacht. Een goed hoofdkussen zorgt ervoor dat u uw rug en nek ’s nachts kan laten ontspannen. Daarnaast biedt een matras op maat eveneens een optimale ondersteuning voor uw bekken, wervelkolom en nek.

 

Het is noodzakelijk om te investeren in een hoofdkussen, matras en/of bedbodem van topkwaliteit om een uitstekende nachtrust te hebben en chronische rugpijn te vermijden.

 

Rugklachten ’s ochtends

 

Staat u vaak op met lage rugpijn? Een te zachte of te harde matras kan daarvan de oorzaak zijn. Daarnaast is het eveneens mogelijk dat uw matras versleten is of niet voldoende ondersteuning biedt.

 

Een goede slaaphouding en matras zijn essentieel om rugklachten te voorkomen. Vervang daarom tijdig uw matras, hoofdkussen en bedbodem. Wenst u ook te slapen met een pijnloze rug? Kom langs bij De Nachtwacht voor persoonlijk slaapadvies en de perfecte matras voor uw rug.