Samenwerking met ABC-Projects, verschillende kamers

Bedstyling van verschillende slaapkamers en kinderkamers.

Het Magnitude bed in de eerste slaapkamer kreeg een elegante stijl dankzij de fluwelen sierkussens van Alexandre Turpault. Op het voeteinde ligt een wollen plaid van Brun de Vian-Tiran. 

 

Het bed in de zolderkamer van deze privéwoning werd volledig opgemaakt in creaties van Mirabel Slabbinck. Het witte dekbedovertrek, met een band van 4 linten als afwerking, komt uit de Corvus 1016 collectie. Het plaatje is af dankzij de gepersonaliseerde sierkussens uit de Fanna collectie en bedsprei uit de Gizli collectie. 

 

De bedjes in de twee kleurrijke kinderkamers werden opgemaakt met speels geel en roze geruit bedlinnen van Verilin

 

De vijfde slaapkamer kreeg een dekbedovertrek op maat van Mirabel Slabbinck uit de collectie Triga. Het Magnitude bed in de laatste slaapkamer werd aangekleed met bedlinnen van het Zweedse merk Lexington

deskundig-advies-white.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren je graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!

Bezoek onze winkel

De Nachtwacht in Kortrijk wordt wel eens de allermooiste slaapspeciaalzaak van Belgiƫ genoemd. Beleef onze troeven en vind jouw ideale bed in onze slaapwinkel of neem online alvast een voorproefje van de allermooiste slaapspeciaalzaak van Belgiƫ.