Promoties

€ 400,- voordeel bij Auping!

Vanaf 1 april 2019 ontvangt u in onze Auping Plaza € 400,- voordeel bij bestelling van een complete 2-persoons Auping essential! Kom snel langs in de winkel of contacteer ons voor alle voorwaarden.

Vispring promotie bij De Nachtwacht

De Limited Edition Elizabeth is een combinatie van traditioneel Vispring vakmanschap en een zachte, hedendaagse esthetiek, geaccentueerd door de stalen poten en een exclusief hoofdborddesign. Kom snel langs in de showroom of contacteer ons voor meer info!

Maranga Limited Edition 2019

Uitzonderlijk verkrijgbaar aan een unieke prijs, tot 30 april! Deze Maranga in een moderne taupe ruit brengt een tijdloze klasse in uw slaapkamer. Kom snel langs of contacteer ons voor meer uitleg! 

15% korting op het gehele Tempur assortiment

Nu ontvangt u bij De Nachtwacht 15% korting op het gehele Tempur assortiment! Kom snel langs in de winkel of contacteer ons voor alle voorwaarden. 

Tempur Relax bed actie

Bij aankoop van twee Tempur matrassen en twee Premium Flex bedbodems ontvangt u nu een Tempur Relax Bedombouw voor 750 euro! Kom snel langs in de winkel of contacteer ons voor meer info. 

Hastens Trading Days!

Vanaf 11 februari 2019 ontvangt u bij De Nachtwacht een inruilwaarde van € 500 voor uw oude bed. Ontvang een inruilwaarde van € 1.000 als het een Hästens-bed is!

 

Contacteer ons voor meer info!

Ontdek de Limited Edition van Het Belgisch Bed

Het Belgisch bed is nu al verkrijgbaar vanaf 4.999€. Voor deze zeer scherpe prijs is een kwalitatieve boxspring, matras en hoofdbord inbegrepen. Upgrades zijn nog mogelijk.

Showroommodellen

Geniet nog van grote kortingen op verschillende showroommodellen van o.a. Magnitude, ViSpring, Schramm, Tempur, Swissflex, Fylds en Auping!