Promoties

Fylds vanaf €4.999,-

Ontdek de Limited Edition van Het Belgisch Bed

Het Belgisch bed is nu al verkrijgbaar vanaf 4.999€. Voor deze zeer scherpe prijs is een kwalitatieve boxspring, matras en hoofdbord inbegrepen. Upgrades zijn nog mogelijk.

Tempur soldenactie

Zomeractie Tempur : 2e artikel aan de helft vd prijs!

De Nachtwacht is het belangrijkste verdeelpunt van Tempur in Zuid-West-Vlaanderen. Daarom werden we als Tempur Platinum-dealer benoemd.

We zijn trots om het nieuwe gamma van Tempur te kunnen voorstellen : de nieuwe matrassenlijn, nieuwe boxsprings en bedkaders.

Profiteer nu van 50% korting op het tweede artikel!

 

Grote kortingen op showroommodellen 

Showroommodellen

Geniet van 1 t.e.m. 31 juli van grote kortingen op onze showroommodellen van o.a. Magnitude, ViSpring, Schramm, Tempur, Carpe Diem, Swissflex, Fylds en Auping! 

In juli geeft De Nachtwacht, in samenspraak met de leveranciers een mooie korting op nieuwe artikelen.

In juli vernieuwen we heel wat showroommodellen. Omdat we willen blijven vernieuwen, maar ook omdat er opnieuw enkele veranderingen gaan plaatsvinden in onze showroom.

Bovendien doen we samen met onze kwaliteitsleveranciers een extra inspanning om een aanlokkelijke korting te kunnen geven. Uiteraard blijft u genieten van onze deskundige uitleg, vergelijking tussen alle kwaliteitsmerken, een super service en een vriendelijk onthaal. Kom zeker 's langs, het loont de moeite.