Promoties

Fylds vanaf €4.999,-

Ontdek de Limited Edition van Het Belgisch Bed

Het Belgisch bed is nu al verkrijgbaar vanaf 4.999€. Voor deze zeer scherpe prijs is een kwalitatieve boxspring, matras en hoofdbord inbegrepen. Upgrades zijn nog mogelijk.

Grote kortingen op showroommodellen 

Showroommodellen

Geniet nog van grote kortingen op verschillende showroommodellen van o.a. Magnitude, ViSpring, Schramm, Tempur, Swissflex, Fylds en Auping! 

Tempur winter sale

Tempur winter sale

De wintermaanden staan voor de deur en daarmee ook de winter sale van Tempur. Van 3 november 2018 tot en met 3 februari 2019 ontvangt u bij De Nachtwacht 50% korting op uw tweede artikel

Verjaardags-

actie

Hästens verjaardagsactie

De iconische blauwe ruit van Hästens wordt 40 en dat vieren we! Bij aankoop van een Hästens bed met blauwe ruit krijgt u tijdelijk een aantrekkelijk textiel en accessoire pakket cadeau. Kom langs in de winkel of contacteer ons voor meer info. 

 

Equilli wintersolden

Equilli wintersolden: tot 500 euro voordeel

Van maandag 31 december 2018 tot en met zondag 17 februari 2019 geniet u van een korting van 10% op alle Equilli producten. Kom langs in de winkel of contacteer ons voor meer info. 

Meerwaarde-actie

Magnitude meerwaarde-actie

Bij aankoop van een 2-persoons bedcombinatie van min. 160 cm breed (d.i. boxspring + matras + hoofdbord) van Magnitude krijgt u tijdelijk tot 800 euro korting. Ook op een motorische boxspring gaat er 500 euro af! Deze actie is geldig van 1 tot en met 31 januari 2019. Kom langs in de winkel of contacteer ons voor meer info.

Swissflex solden actie

Swissflex solden actie

Bij aankoop van een manueel en/of pneumatisch zitbed uni 20_35 / uni 20_45 of uni 22_35 bridge van Swissflex, krijgt u tijdelijk een gratis motor- naleverset t.w.v. 500 euro. Deze actie loopt van 3 januari tot en met 31 januari 2019. Kom langs in de winkel of contacteer ons voor meer info. 

Winter Sale 

Auping Winter Sale

Van 1 januari tot en met 31 januari 2019 kan u in de Auping Plaza Kortrijk genieten van mooie aanbiedingen op de meest duurzame producten van Auping. Bekijk de Winter Sale folder hier, of kom eens langs voor meer info.