Promoties

Fylds vanaf €4.999,-

Ontdek de Limited Edition van Het Belgisch Bed

Het Belgisch bed is nu al verkrijgbaar vanaf 4.999€. Voor deze zeer scherpe prijs is een kwalitatieve boxspring, matras en hoofdbord inbegrepen. Upgrades zijn nog mogelijk.

Grote kortingen op showroommodellen 

Showroommodellen

Geniet nog van grote kortingen op verschillende showroommodellen van o.a. Magnitude, ViSpring, Schramm, Tempur, Swissflex, Fylds en Auping! 

Tempur winter sale

Tempur winter sale

De wintermaanden staan voor de deur en daarmee ook de winter sale van Tempur. Van 3 november 2018 tot en met 3 februari 2019 ontvangt u bij De Nachtwacht 50% korting op uw tweede artikel

Najaarsactie Swissflex 

Najaarsactie Swissflex

Van 14 oktober tot 14 december ontvangt u bij De Nachtwacht een gratis motor ter waarde van 500 euro per ligvlak. Deze actie geldt voor alle elektrisch verstelbare bodems uit het Swissflex gamma. 

Najaarsactie Equilli

Herfstcampagne Equilli

Na de mooie en lange nazomer geniet u bij De Nachtwacht van 1 november tot en met 1 december van deze najaarsactie: bij elke aankoop van een Equilli matras krijgt u een Equilli hoofdkussen cadeau

Verjaardags-

actie

Hastens verjaardagsactie

De iconische blauwe ruit van Hästens wordt 40 en dat vieren we! Bij aankoop van een Hästens bed met blauwe ruit krijgt u nu een aantrekkelijk textiel en accessoire pakket cadeau.

 

Inruilvoordeel Auping 

Inruilvoordeel Auping

Van 9 november tot en met 23 december 2018 krijg je nu tot €500 inruilvoordeel bij aankoop van je nieuwe Auping matras. Op die manier draag jij ook je steentje bij aan het verkleinen van de afvalberg. Want als je weet dat je oude matras een duurzame toekomst tegemoet gaat, slaap je toch net wat beter.

15% korting op Victoria 

Actie van Vispring

Tot en met 25 november 2018 geniet u bij De Nachtwacht van een korting van 15 procent op het limited edition Victoria bed van Vispring. Wees er snel bij want na 31 december 2018 zal dit bed niet langer verkrijgbaar zijn! Kom gerust eens langs of contacteer ons voor meer info.