Vispring Limited Edition: Caroline

Ontdek de Limited Edition boxspring 2020 van Vispring!

De Vispring Limited Edition boxspring van 2020 kreeg de naam Caroline. Deze exclusieve Vispring boxspring combineert een moderne, elegante uitstraling met de typische traditionele Vispring kwaliteit.

Het nieuwe stoffen hoofdbord met afneembare hoofdkussens maakt deze boxspring extra speciaal. De kussens worden aan het hoofdbord bevestigd met riemen van echt leer en zorgen voor een heerlijk comfort tijdens het lezen.

De matras wordt – zoals altijd, bij Vispring – volledig met de hand gemaakt, met natuurlijke materialen. De matrasvulling is een mix van onder andere pocketveren, wol, katoen, zijdezachte bamboe en paardenstaarthaar. De matrastijk is van Belgische kwaliteit, werd met de hand genopt en voorzien van ‘side-stitching’.

De metalen, antracietgrijze bedpoten werden speciaal ontworpen voor de Caroline boxspring. De bedpoten kregen een eigentijds, Italiaans design en zijn 15 cm hoog. De Caroline boxspring is verkrijgbaar in verschillende stoffen, ontdek ze allemaal in onze showroom in Kortrijk. 

Nog vragen over dit Vispring bed? Contacteer ons, één van onze Nachtwachters helpt je graag verder!