Vernieuwde Auping Connect app

De Auping Connect app is nu nog gebruiksvriendelijker

Auping ontwierp hun Auping Connect, een apparaatje dat onder de bedbodem wordt geplaatst, om jouw slaapervaring nog beter te maken. Auping Connect koppel je gemakkelijk aan je gsm via de Auping Connect app. Dankzij deze app kan je niet enkel gemakkelijk je elektrisch verstelbare boxspring of bed van Auping in de juiste positie bewegen, hij biedt je ook nog enkele andere slimme functies. Maar hoe werkt die slimme technologie van Auping dan?

 

Anti-snurk functie

 

Met deze handige functie scoort Auping bij iedereen die last heeft van slapeloze nachten door een snurkende partner. Snurken kan verschillende oorzaken hebben, maar vaak wordt het veroorzaakt door het naar achter zakken van het gehemelte, huig en tong wanneer je op je rug slaapt.

 

Op het moment dat de Auping Connect app een snurkgeluid opvangt, zal het hoofdeinde van de snurker een klein stukje omhoog bewogen worden. De luchtwegen openen zich, waardoor die persoon terug vrij kan ademen, het snurken stopt en de ander slaapt rustig verder. Je kan er ook voor kiezen om het rug gedeelte van de Auping bodem kort te laten bewegen wanneer het een snurkgeluid opvangt, hierdoor zal de snurker zich omdraaien en stoppen met snurken. Kies de optie die voor jou het beste werkt.

 

Auping maakte vorige week enkele verbeteringen aan de app: die luistert nu niet alleen naar de decibels maar ook naar de frequentie van het snurkgeluid, waardoor de anti-snurkfunctie nu nog beter werkt. Daarnaast krijg je in deze nieuwe versie van de app ’s morgens nog uitgebreidere statistieken te zien over jouw snurkgedrag.

 

Slimme wekkerfunctie 

 

Een andere interessante functie van de Auping Connect app is de slimme wekker. Terwijl de anti-snurk functie ervoor zorgt dat je nachten aangenaam verlopen, zorgt deze functie ervoor dat je ook je dag goed kan starten!

 

Binnen een halfuurtje voor de door jou ingestelde wektijd en op het moment dat je het lichtst slaapt, zal het hoofdeinde van je bed een klein stukje naar omhoog gaan. Op die manier wordt je langzaam wakker en is het heerlijk opstaan. Veel prettiger wakker worden dan het vervelende geluid van je wekker, toch? De slimme wekker van Auping geeft je trouwens ’s avonds ook een seintje wanneer het tijd is om te gaan slapen.

 

Verbinden met andere apparaten 

 

Een leuke extra aan Auping Connect is dat je die kan verbinden met andere slimme apparaten in jouw huis. De Auping Connect app is – met behulp van de Homey van Athom - te verbinden met meer dan 50.000 verschillende slimme apparaten, waaronder bijvoorbeeld de Sonos speaker of de Philips Hue lamp.  Handig, want zoals je weet hangt je slaapervaring van veel meer af dan enkel je bed en matras!

 

Auping Connect komt automatisch bij alle motorisch verstelbare bodems van Auping. Vragen over de Auping Connect app? Contacteer ons! We helpen je graag verder.