Opnieuw open voor Safe Shopping!

Wij zijn blij jou terug te mogen ontvangen in onze winkel. We hebben ons de voorbije weken uitgebreid voorbereid, zodat jij van een safe shopping ervaring kan genieten.

 

Aan de ingang van onze Nachtwacht winkel en Auping Store staat een dispenser met desinfecterende gel. Iedereen kan dus bij het binnenkomen en buitengaan de handen ontsmetten. Uiteraard ontsmetten ook onze Nachtwachters regelmatig hun handen.

 

Doorheen de winkel hebben we ook desinfecterende sprays voor de matrassen en hoofdkussens ter beschikking, en bijkomende gels als je jouw handen nog eens extra wil ontsmetten. Je gebruikt tijdens het testliggen steeds hetzelfde gedesinfecteerde hoofdkussen. Over het kussen komt een bescherming die op hoge temperatuur gewassen werd, en enkel voor jou gebruikt zal worden. Het desinfecteermiddel dat gebruikt wordt, is een professioneel middel dat geregistreerd staat bij de FOD Volksgezondheid als virucide en bactericide. Ook tijdens het testliggen kan je dus gerust zijn.

 

Al onze Nachtwachters dragen een mondmasker, ook voor onze klanten zijn deze kwalitatieve, herbruikbare mondmaskers voorzien. Neem ze na jouw bezoek aan de winkel dus gerust mee naar huis, de mondmaskers zijn wasbaar op 90°C.

 

Onze showroom is ruim, de afstand van 1,5 meter kan dus steeds zonder problemen gerespecteerd worden. Onze Nachtwachters letten er ook steeds op om de nodige afstand met jou te bewaren. Daarnaast wordt onze zaak permanent optimaal verlucht (we werken niet met airco!) en regelmatig grondig schoongemaakt. Zo maakt het virus minder kans. 

 

We aanvaarden voorlopig geen cash betalingen, contactloos betalen of betalen met bancontact kan uiteraard wel. We voorzien hier ook tools, zodat je geen rechtstreeks contact met de toetsen hoeft te maken.

 

Misschien heb jij al over ons Testkussen-programma en Testnest gehoord? De mogelijkheid om jouw bed een nacht uit te testen in ons Testnest of thuis jouw hoofdkussen vrijblijvend te testen voor aankoop is een grote troef, maar helaas kunnen we dit tijdelijk niet meer toelaten. De gezondheid van onze klanten en werknemers staat voorop. Uiteraard zoeken we in onze winkel graag op een hygiënische manier uit welk kussen of matras voor jou het beste is.

 

Ook bij levering van jouw bed worden de nodige maatregelen genomen om zowel jou als onze Nachtwachters Olivier en Lievin te beschermen.

 

Dankzij deze maatregelen kan jij na een bezoek aan onze winkel op beide oren slapen. Kom jij toch liever langs voor een private shopping afspraak voor of na de openingsuren? Contacteer ons, wij proberen jouw afspraak zo snel mogelijk te bevestigen.