Nieuwe collectie bedlinnen van Slabbinck

Ontdek de 2020 collectie bedlinnen van Mirabel Slabbinck!

Slabbinck kenmerkt zich door sobere, tijdloos strakke lijnen en eenvoudige klasse. Dit alles vervaardigd met stoffen van de hoogste en fijnste kwaliteit. Met Mirabel Slabbinck bieden we jou maatwerk; zowel naar tekening, stofkeuze als afmetingen.

 

Met deze collectie wil Mirabel een ode brengen aan de multiculturele samenleving. De verschillende kleuren, technieken en materialen belichamen de diversiteit waaruit onze maatschappij bestaat. In de collectie 2020 van Mirabel Slabbinck worden ideeën gecombineerd en verdwijnen grenzen.

 

Ontdek de nieuwe collectie hieronder, nu verkrijgbaar bij De Nachtwacht. 

Purna

 

Twee kleuren symboliseren hier licht en silhouet. Geïnspireerd op het spel van schaduwen en licht, vormen de creaties uit de Purna-collectie een tedere zachtheid. De afgelijnde contouren zijn elegant, strak en simpel en vullen elkaar vloeiend aan.

 

Opala

 

Met het bed- en badlinnen uit de Opala-collectie haal je de ontembare natuur in huis. Mirabel liet zich inspireren door de jaarringen die ieder jaar het levenspad van een boom vormen. De kleuren en mysterieuze, grillige lijnen zijn het resultaat van een combinatie tussen machinaal borduurwerk en applicaties met manueel geleide stiksels.

 

Volta

 

Het Volta tafellinnen uit de 2020 collectie is een samenspel van zachte en vrouwelijke kleuren. Speels, maar toch klassevol. Volta geeft jouw feesttafel meteen een verfijnde look.

 

 

Aloka

 

Deze collectie straalt de elegantie en tijdloze klasse uit waar Slabbinck voor staat. Met de fijn afgewerkte stiksels blaast Aloka nieuw leven in kant en geeft het die speciale final touch aan ieder slaapkamer- of badkamerinterieur. Herhaling en symmetrie gaan hier hand in hand met kleuren en schaduwen.

 

Banzi

 

De Banzi-collectie gaat om het vervagen van grenzen en het omarmen van subtiele imperfecties. Kleuren worden hier samen gebracht en lopen door op de volant. In deze collectie wordt dus niet binnen de lijntjes gekleurd, maar juist een zalige chaos in de orde gecreëerd.

 

 

Je ontdekt de 2020 collectie van Mirabel Slabbinck binnenkort bij ons in de winkel! Nog vragen over het bed- en badlinnen van Slabbinck? Contacteer gerust één van onze Nachtwachters