Nieuwe collectie Auping bedlinnen najaar 2020

Je ontdekt de 2020 najaarscollectie bedlinnen van Auping nu in onze Auping Store!

Vanaf nu kan je de dekbedovertrekken van Auping voor het najaar van 2020 terugvinden in onze Auping Store Kortrijk! Deze nieuwe collectie is gevuld met prachtige herfst- en winterkleuren, maar bevat ook enkele vrolijke dekbedovertrekken met de typische Auping dessins. 

 

Tip: heb jij ook een dekbed van Auping? Dan knoop je jouw dekbedovertrek met de lusjes binnenin gemakkelijk vast aan je dekbed. Op die manier blijft jouw overtrek altijd mooi op z’n plaats zitten.

 

Dekbedovertrek Terazzo Multi

 

Het Terrazzo dekbedovertrek brengt kleur in je slaapkamer, maar doet dat op een subtiele manier. De kleuren geel, roze, blauw, rood en groen kan je allemaal terugvinden in het terrazzo motief en maken dit dekbedovertrek extra speels en vrolijk. 100% katoensatijn.

 

240x220 cm: € 179,-

 

 

Dekbedovertrek Paradise Green 

 

Dit groene Auping dekbedovertrek brengt de natuur naar binnen in je slaapkamer. De eigentijdse jungle tekening met bladeren in de kleuren blauw, roze en verschillende tinten groen maken dit dekbedovertrek uniek. De achterkant van dit overtrek kreeg een effen groene kleur, wat zorgt voor een leuk effect. 100% katoensatijn. 

 

240x220 cm: € 179,-

 

 

Dekbedovertrek Phoebe Blue

 

Het Phoebe dekbedovertrek is één van de tijdloze klassiekers uit deze collectie. Op de voorkant van dit blauwe overtrek zit een fijne ribstructuur, de achterkant is volledig effen en glad. Dit dekbedovertrek past perfect in zowel een moderne slaapkamer als in een klassieke slaapkamer. 100% katoensatijn.

 

240x220 cm: € 199,-

 

 

Dekbedovertrek Indigo Blue 

 

Het Indigo Blue dekbedovertrek is een stoere overtrek die overloopt van zwart naar blauw, daarboven komt een witte rasterprint. Ook dit dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoensatijn van hoge kwaliteit.

 

240x220 cm: € 179,-

 

 

Dekbedovertrek Vertigo Multi 

 

Vertigo Multi is opnieuw één van de speelsere dekbedovertrekken uit deze collectie. De stippen in blauwe, rode, groene, paarse en roze kleuren komen zowel terug op de voorkant als op de achterkant van het overtrek. 100% katoensatijn.

 

240x220 cm: € 179,-

 

 

Dekbedovertrek Coventry Multi

 

Dit dekbedovertrek is het meest uitbundige en kleurrijke model uit deze nieuwe collectie. De achterkant van dit overtrek kreeg een effen blauwe kleur, ook de kussenslopen in deze set zijn volledig blauw. 100% katoensatijn.

 

240x220 cm: € 179,-

 

 

Dekbedovertrek Perry Street Black

 

Dit model heeft wat subtielere kleuren: mauve, grijs en blauw. De achterkant van Perry Street Black kreeg een effen zwarte kleur. De verschillende vlakken met subtiele streepjespatroon maken dit dekbedovertrek opnieuw wat speelser. 100% katoensatijn.

 

240x220 cm: € 179,-

 

 

Dekbedovertrek Athena Blue 

 

Het Athena dekbedovertrek loopt over van een bruine zandkleur naar een prachtig blauw. Het eigentijdse jungle dessin op de voorkant maakt deze overtrek heel bijzonder. De achterkant van het overtrek kreeg een effen blauwe kleur. 100% katoensatijn.

 

240x220 cm: € 179,-

 

 

Dekbedovertrek Motion Multi 

 

Motion Multi is opnieuw één van de kleurrijkere exemplaren uit deze collectie. De voorkant van dit dekbedovertrek is opgebouwd uit rechthoeken in de kleuren groen, paars, lila, blauw, roze en rood. De achterkant kreeg dan weer een effen donkergroene kleur. 100% katoensatijn.

 

240x220 cm: € 179,-

 

 

Dekbedovertrek Cinema Multi 

 

Ook het Cinema Multi dekbedovertrek brengt kleur in de slaapkamer dankzij de brede strepen op de voorkant van het overtrek. Hier werden de kleuren groen, oranje, rood, blauw, oker, roze en paars gebruikt. De kussenslopen kregen een witte kleur met een fijn zwart raster erboven. 100% katoensatijn.

 

240x220 cm: € 179,-

 

 

Dekbedovertrek Cupid Multi 

 

Het Cupid Multi dekbedovertrek van Auping is opgemaakt uit strepen van verschillende breedtes en verschillende kleuren. Bovenop de strepen in de kleuren rood, groen, donkerblauw, roze en groen komt een heel fijn zwart raster. 100% katoensatijn.

 

240x220 cm: € 179,-

 

 

Dekbedovertrek Cassini Red 

 

Dit dekbedovertrek heeft een mooie rode kleur en werd afgewerkt met een stoer, subtiel jeansstiksel. Het tijdloze en basic Cassini dekbedovertrek is heel gemakkelijk combineerbaar. Het is gemaakt van 100% katoen en past eigenlijk perfect in elke slaapkamer.

 

240x220 cm: € 159,-

 

 

Dekbedovertrek Orwell Multi 

 

Met het Orwell dekbedovertrek van Auping breng je een warme rode kleur in je slaapkamer. Het klassieke motief in verschillende rode tinten maakt dit dekbedovertrek heel verfijnd en tijdloos. 100% katoensatijn.

 

240x220 cm: € 179,-

 

 

Bedsprei Serpico Zwart

 

Met een mooie bedsprei werk je jouw bed volledig af. Deze Serpico sprei met zwart-witte raster kan je langs beide kanten gebruiken. De sprei is gemaakt van 100% katoen van een hoge kwaliteit.

 

180x260 cm: € 139,95

 

 

Je ontdekt de volledige collectie nu in onze Auping Store Kortrijk, kom gerust langs of contacteer ons met jouw vragen!