Lexington Wintercollectie 2020

Even wegdromen met de prachtige nieuwe Lexington collectie

Ons favoriete seizoen zit er aan te komen. Deze maanden kijken we normaalgezien uit naar de feestdagen waarin we tijd spenderen met de ganse familie en onze vrienden. Helaas zijn het onzekere tijden en ziet het er naar uit dat alles dit jaar wat anders zal verlopen. We kunnen je wel één zekerheid verklappen… de Lexington wintercollectie 2020 ligt vanaf nu klaar voor afhaling in onze winkel. Iets gezien? Contacteer ons, we helpen je graag verder.

 

Het kerstseizoen blijft prachtig en er bestaat geen twijfel over dat Kerstmis onze favoriete tijd van het jaar is. We houden van de gezellige lichtjes, de kerstdecoratie en het plannen van cadeaus voor vrienden en familie. Wat ons het meest fascineert, is de kracht van tradities. We beginnen allemaal rond dezelfde tijd onze thuis aan te kleden voor kerst. Elk jaar halen we onze oude, verborgen kerstversieringen uit en gebruiken ze om die gezellige kerstsfeer terug in huis te brengen. Er is geen ander seizoen waarin tradities zo belangrijk zijn.

 

En naar goeie traditie stelt de Lexington wintercollectie alweer niet teleur. Rood is natuurlijk opnieuw een belangrijke kleur doorheen deze hele collectie. Want als er een tijd van het jaar is waarin je je kan omringen met rood, dan is het wel rond Kerstmis. Dit jaar zorgde Lexington met hun nieuw kerstboom motief ook voor een schattige, speelse toets. Het klassieke rood wordt gecombineerd met beige, wit en ten slotte ook het iconische groen van de kerstboom.

 

De collectie bestaat uit tal van mooie sierkussens gemaakt uit verschillende materialen, ook de klassieke geruite mohair en wollen plaids mogen niet ontbreken. Voor de slaapkamer kan je kiezen uit een lichtgrijze of witte fluwelen bedsprei. De collectie bevat ook rode, beige of donkerblauwe bedspreien. Natuurlijk zijn er terug twee verschillende zachte flanel dekbedovertrekken te verkrijgen: je kiest uit de speelse kerstboomprint of een klassiekere geruite flanel. Hou jij meer van een katoenen dekbedovertrek? Ga dan voor het beige gestreepte katoenen dekbedovertrek uit deze collectie.

 

Alles is op verschillende manieren te combineren met elkaar of met stukken uit de vorige wintercollecties van Lexington! Deze collectie is een perfecte mix van gezellig, klassiek en speels.

 

Geruit flanel dekbedovertrekset 260x220 cm: € 329

Flanel dekbedovertrekset met kerstprint 260x220 cm: € 329

Katoen gestreept dekbedovertrekset 260x220 cm: € 349 

 

Nog vragen over het bedlinnen van Lexington? Contacteer ons, één van onze Nachtwachters helpt je graag verder. Fijne feestdagen!