Lexington Holiday collectie 2019

Lexington Holiday Games

De feestdagen en het eind van opnieuw een druk jaar beginnen te naderen. We kijken uit naar de dagen waarop we onze pyjama niet hoeven uit te doen. Lange ochtenden aan de ontbijttafel en gezellige avonden aan de haard, een ontspannen tijd die we het liefst doorbrengen met vrienden en familie. Op die zeldzame momenten zijn we even niet meer bezig met onze telefoon, we hebben terug tijd om te genieten van gezelschapspellen of het lezen van een goed boek.

 

 

Van die momenten genieten we het meest. Het zijn dan ook die gelegenheden die Lexington gebruikte als inspiratie voor haar Holiday collectie 2019.

 

De collectie van Lexington helpt ons de gezellige sfeer creëren waar we allemaal naar verlangen. De plaids en sierkussens uit de Holiday collectie zijn hier het perfecte accessoire voor. De typische ‘ruitjeslook’ blijft een klassieker en draagt bij tot dat warme kerstgevoel. Het is één van de vele manieren waarop je een persoonlijke toets kan geven aan jouw interieur. Fleece, katoen of wol… genoeg manieren om je te verwarmen deze winter!

 

 

Een groen geruit katoenen dekbedovertrek en een heerlijk zacht flanel dekbedovertrek in rode ruit brengen die gezellige kerstsfeer in de slaapkamer.

 

 

Het kleurenpalet dit seizoen is rood en groen gecombineerd met het witste wit, beige en donkerblauw. Je ontdekt de Holiday collectie nu bij ons in de winkel