Het nieuwe Noa bed van Auping: een oase van rust

Vanaf november 2020 in onze Auping Store Kortrijk

Noa, het laatste nieuwe bed van Auping, straalt een Scandinavische rust uit. Dit Auping bed werd ontworpen door Eva Harlou, een Deense architecte en designer met een duurzame mindset. De eenvoudige vorm van dit bed maakt het een tijdloos ontwerp dat in veel verschillende slaapkamerinterieurs zal thuishoren.

 

 

Het Noa bed is verkrijgbaar is zes verschillende zachte beitskleuren: balanced oak, midnight black oak, soft white oak, chocolate brown oak, dark blue oak en chalk grey oak. Dit bed werd gemaakt van duurzaam en oerstevig beukenhout.

 

 

Het bijpassende Noa nachttafeltje met vilten magazinehouder is ook beschikbaar in diezelfde kleuren en kan je op verschillende manieren gebruiken: naast het bed als nachtkastje of gekanteld als tafeltje, voor een heerlijk ontbijtje of bed of voor als je nog vlug even je mails wil checken. Het nachttafeltje kreeg een zwart gepoedercoat stalen frame.

 

 

Voor het hoofdbord kies je uit twee verschillende uitvoeringen, beide afgewerkt met gebogen hoeken die je een veilig en geborgen gevoel geven. Het met verticale lijnen opengewerkt hoofdbord zorgt voor een licht en luchtig effect, maar ook een dicht hoofdbord is perfect mogelijk en staat heel mooi. Door de manier waarop het hoofdbord bevestigd wordt aan het bedkader lijkt het te zweven.

 

 

De optionele houten wielen achteraan het bed zorgen voor een mooi en uniek - maar ook heel praktisch - designelement. Heel gemakkelijk voor wanneer je het bed even aan de kant wil zetten bij het kuisen bijvoorbeeld. Heb je het niet zo voor de houten wielen? Geen paniek, je kan er ook voor kiezen om zowel achteraan als vooraan het bed met de elegante poten te werken.

 

 

Noa is ook verkrijgbaar als daybed! Het daybed kan je perfect gebruiken in je woonkamer of op het terras en wordt voorzien van een speciale gestoffeerde, slanke matras met bijpassende kussenrol.

 

Ontdek hier alles over Deense ontwerpster Eva Harlou.

Het Noa bed van Auping is vanaf november 2020 verkrijgbaar in onze Auping Store Kortrijk.

Kan je niet wachten tot dan? Stel dan thuis al eens jouw eigen Noa bed samen!