De Somnox slaaprobot: binnenkort bij De Nachtwacht

Somnox: de eerste slaaprobot ter wereld

Somnox, de eerste slaaprobot ter wereld, verbetert uw slaapbeleving door lichaam en geest te kalmeren en stress en angst te verminderen. Een aantal van de effectieve en bewezen functies van Somnox zijn: ademhalingsregeling, rustgevende muziek en genegenheid. Dankzij deze functies valt u dieper in slaap en wordt u 's morgens fris en uitgerust wakker. De Somnox slaaprobot werd bedacht en ontworpen door studenten van het Robotica instituut van de TU Delft in samenwerking met Auping

 

Studies toonden al aan dat rustig ademen van nature essentieel is om stress te verminderen en ontspanning te bevorderen. Hier speelt Somnox op in door de ademhaling te simuleren met dalende en stijgende bewegingen. Automatisch en onbewust zal uw eigen ademhaling zich aanpassen, wat een kalmerend effect genereert. 

 

Daarnaast is Somnox ook uitgerust met een aantal rustgevende geluiden zoals een hartslag, ontspannende meditatie en slaapliedjes. Liever uw favoriete album of een audioboek om tot rust te komen? Geen probleem, Somnox laat u ook toe uw eigen muziek up te loaden. 

 

Dankzij de ergonomische vorm en zachte materialen die gebruikt werden, geeft Somnox u een comfortabel en veilig gevoel wanneer u hem vasthoudt. De slaaprobot komt ook standaard met een wasbare sloop die op 60°C gewassen mag worden. 

 

Benieuwd? De Somnox slaaprobot is te verkrijgen in onze Auping Store Kortrijk. Eerst toch eens testen voor u aankoopt? Geen probleem, neem Somnox een weekje mee naar huis en vertel ons wat u er van vond! Contacteer ons voor u langskomt, zo bent u zeker dat de slaaprobot beschikbaar is.