Crushed linnen collectie Free van Verilin

Crushed linnen by Verilin

Dekbedovertrekken en kussenslopen in linnen maakten een sterke comeback en zijn terug volop in de mode. Wij bieden dan ook een groot assortiment aan linnen dekbedovertrekken van Verilin aan in onze winkel.

 

Het bedlinnen uit de Free collectie van Verilin geeft net dat tikkeltje extra aan jouw interieur. De dekbedovertrekken en kussenslopen uit deze collectie kregen na het weven een behandeling, waardoor er permanent een lichte kreuk – of ‘crunch’ – in de stof blijft zitten, ook na het wassen.

 

Dit crushed linnen is een echte aanrader voor wie houdt van een nonchalant chique aankleding van zijn of haar bed. Deze collectie, en eigenlijk geldt dit voor alle linnen, is heel gemakkelijk in onderhoud. Je hoeft dit dekbedovertrek na het wassen niet te strijken, want ongestreken komt de natuurlijke look van linnen het best tot zijn recht. Benieuwd naar de andere voordelen van linnen? Die lees je hier!

 

De Free collectie crushed linnen van Verilin is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Kom gerust langs in de showroom of contacteer ons voor meer info!