Creatief Ondernemer van het jaar?

De Nachtwacht is genomineerd voor de meest Creatieve Ondernemer van Vlaanderen.

De Nachtwacht finalist voor Creatieve Ondernemer van het Jaar!

Iedereen is erover eens, dat klantenbeleving dè manier is om zich te onderscheiden. De Nachtwacht ontwikkelde enkele unieke concepten, waarmee ze zich duidelijk onderscheiden en die klanten van heinde en ver aantrekken.  

1/ Na een brand, die de zaak op de Pottelberg in 2009 vernielde, creëerden zaakvoerders Kim Vanacker en Ajja Goussey een ruime, stijlvolle showroom, met een uniek aanbod aan alle betere merken. De Nachtwacht wordt wel vaker de mooiste slaapspeciaalzaak van België genoemd. Er wordt nog steeds geïnvesteerd om deze reputatie recht aan te doen.  De winkel bezoeken is een beleving op zich.

2/ De Nachtwacht is de enige slaapwinkel in België waar de klant ter plaatse zijn toekomstig bed gedurende een volledige nacht kan uitproberen. Dit gebeurt in het “Testnest”, een knus appartement boven de winkel. In iedere kamer staat een ander merk. Je probeert er het bed, dat je meest aansprak in de winkel.  Zo ben je nog zeker van je aankoop. 

3/ Heel recent werd opnieuw een vernieuwend concept aan de pers voorgesteld. Ajja Goussey, mede-zaakvoerster is de allereerste bedstylist van Europa. (www.bedstyliste.be). Ook hier vertrekt De Nachtwacht vanuit een concrete behoefte bij de klant. Steeds vaker vragen klanten (vaak ook interieurarchitecten) om advies bij de perfecte  keuze van het bedlinnen. Als ervaren styliste komt Ajja bij de klant aan huis en stelt bedlinnen samen dat perfect in de ruimte past. Bovendien maakt haar minibedmodel alles nog concreter en tastbaarder.