Auping herintroduceert haar Original bed!

Leuk nieuws: Auping gaf haar Original bed een nieuwe look!

Vanaf nu kan je jouw Original volledig naar eigen smaak personaliseren. Je ontdekt de nieuwe Original in onze Auping Store Kortrijk.

 

Het minimalistische en elegante Original bed werd geïnspireerd op de Cleopatra – een van de eerste ontwerpen van Auping – en was voordien enkel verkrijgbaar in het zwart. Daar bracht Auping sinds kort verandering in: de Original is nu verkrijgbaar in 10 kleuren én daarbovenop kies je nog eens uit 3 bijpassende hoofdborden.

 

Lees snel verder voor alle details!

 

 

De Original van Auping: nu in 10 verschillende kleuren

 

Het Original bed is er nu in de 10 Auping kleuren: Deep black, Pure white, Cool grey, Warm grey, Clay, Forest green, Blush, Night blue, Rusty red en Coral red… grote kans dus dat jouw favoriete kleur ertussen zit! De spiraalbodem blijft altijd zwart, maar het stalen frame en de onderzetpootjes maak je dus zo kleurrijk als je zelf wil.

 

Tip voor de durvers: kies voor een onderzetpootje in een andere kleur dan het frame om wat contrast toe te voegen aan jouw bed!  

 

 

Kies uit drie verschillende hoofdborden voor jouw Original

 

Graag nog een hoofdbord bij jouw Original bed? Dan kies je uit drie nieuwe hoofdborden die perfect passen bij het design van de Original: één gelakt houten en twee gestoffeerde hoofdborden.

 

Het OUTLINE hoofdbord: dun en minimalistisch

 

De houten basis voor het strakke Outline hoofdbord wordt gestoffeerd in de stof van jouw keuze. De subtiele koordbies maakt het hoofdbord af. Een ademende voering zorgt er voor dat het hoofdbord lekker zacht aanvoelt wanneer je er tegenaan gaat liggen. Verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes.

Het STITCH hoofdbord: stoer en modern

 

Het stoere Stitch hoofdbord heeft een rechthoekig design, doorgestikte naden zorgen voor een modern strepenpatroon. Het hoofdbord wordt gestoffeerd in de stof van jouw keuze en afgewerkt met een dikke koordbies. Ook Stitch is verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes.

Het STRAIGHT hoofdbord: strak gelakt

 

Het houten hoofdbord Straight, werd afgewerkt met afgeronde hoeken en is beschikbaar in de 10 zelfde Auping lakkleuren als het frame. Je kiest er dus zelf voor of je dezelfde kleur als jouw frame neemt of liever wat contrast creëert.

Maak het plaatje af met de Original nachttafeltjes

 

Een goed boek, een glas water of jouw wekker? Die kan je vanaf nu kwijt op de nieuwe Original nachttafeltjes. Ze zijn niet enkel praktisch, maar zien er ook leuk uit! De ronde houten tafeltjes lijken te zweven aan het strakke frame. Je kiest uit maar liefst 16 kleuren…ben je een twijfelaar? Geen paniek, wij helpen je graag kiezen.

 

Tip: Ben jij al trotse eigenaar van een Auping Original bed? Deze nieuwe nachttafeltjes passen perfect op de vorige Original modellen. Voeg een kleurentoets toe aan je bed of kies voor zwart en match je nachttafeltje met je bestaande frame!

 

 

De Auping Original is verkrijgbaar als tweepersoonsbed, twijfelaar en eenpersoonsbed. Kom gerust langs in onze Auping Store Kortrijk of contacteer ons, we helpen je graag verder!