Vispring

Daarom kiest u voor Vispring boxsprings

  • Absolute topkwaliteit (sinds 1901)
  • Handgemaakt, enkel met de beste natuurlijke materialen
  • Eigen productie van pocketveren in katoenen pockets
  • Super klimatisatie
  • Zeer lange levensduur
  • Creëer het uitzicht van uw bed volledig naar uw wensen

Vispring, luxueuze Londense bedden

Vispring (spreek uit "vaispring") is geen gewone beddenfabrikant. Vispring blijft consequent gekant tegen de massaproductie van identieke bedden. Ieder Vispring bed wordt op bestelling en met de hand vervaardigd, enkel met de beste natuurmaterialen. Ieder bed is maatwerk en dus uniek, en garandeert de bezitter een perfecte nachtrust, jaar na jaar na jaar.

Vraag naar onze omruilgarantie! Vispring groeide uit tot een symbool van topkwaliteit. Vandaar ook dat je deze bedden tegenkomt in 's werelds allerbeste hotels, maar ook in duizenden slaapkamers zowel in Europa als in de rest van de wereld.

We doen een greep uit de vele beroemdheden die op Vispring slapen: Gwyneth Paltrow, Sting, George Michael, Brian Adams, Ronnie Wood, Jose Mourinho, David Beckham, Elle Macpherson, Princess Diana, ...

deskundig-advies-white.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren u graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al uw vragen te beantwoorden!

Vispring nieuws

20 November 2018

De Nachtwacht is Vispring Boutique

De Nachtwacht mag zich vanaf nu Vispring Boutique noemen

12 Juni 2017

Benieuwd in welk bed George Clooney slaapt?

First Friends, een samenwerking tussen kwaliteitszaken in diverse sectoren schreef een mooi artikel over Vispring.

2 Maart 2017

Vispring Limited Edition bed: Victoria

Ontdek het Vispring-gevoel aan een toegankelijke prijs

De geschiedenis van Vispring

In 1901 was Vispring de allereerste beddenfabrikant die matrassen met zogenaamde pocketveren produceerde.

Dit innovatieve systeem met individueel verpakte veren veroorzaakte een ware omwenteling en is tot op heden de meest efficiënte manier om een nachtrust te garanderen die je leven echt kan veranderen.

Vispring kiest voor puur natuur

Ervaring en onderzoek hebben Vispring geleerd dat een bed alleen maar kan ademen en extra lang meegaan als het geheel vervaardigd is uit natuurlijke materialen. Synthetische materialen zijn dan ook uit den boze.

Iedere matras wordt zorgvuldig gevuld met de beste, ademende materialen zoals zuiver lamswol, katoen, paardenstaarthaar, cashmere en zijde. Het enige materiaal in een Vispring bed dat niet door moeder natuur wordt geleverd zijn de veren zelf.

Wilt u graag een individuele stijl en uitvoering?

Een onbeperkte keuze in comfort en uitvoering kenmerkt de hele Vi-Spring collectie, mede dankzij een uitgebreid aanbod aan stijlen en stoffen. Een Vispring is altijd maatwerk en kan dus perfect worden afgestemd op iedere slaapruimte en op iedere wens.

Vispring garantie

De "Vispring-verbintenis biedt u de absolute kwaliteitsgarantie: hoe lang u uw bed ook hebt, we herstellen of vervangen het bij fabrikagefouten.

En als u een Vispring hebt gekocht, het gedurende minimum 30 dagen (max 90 dagen na levering) hebt uitgeprobeerd en u besluit dat de hardheidsgraad niet perfect voor u is, vervangen we bij De Nachtwacht gratis uw Vispring-matras.

Vispring prijzen varieren en hangen van uw wensen af. Breng een bezoek aan onze showroom of neemt contact met ons op.