Verilin

Bij De Nachtwacht kan u de volgende Verilin collecties verkijgen

  • Versailles
  • Normandy
  • Lithos
  • Trianon
  • Bosquet & Pivoines

Luxueus en gebruiksvriendelijk bedlinnen

De exclusieve uitstraling van linnen wordt bij Verilin versterkt door de toevoeging van edele materialen zoals katoen, zijde, mohair en kasjmier. Dit resulteert in stoffen met een uiterst luxueuze look & feel, die toch het gebruiksgemak hebben van katoen: alles kan probleemloos op 60° gewassen worden in de wasmachine.

deskundig-advies-white.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren u graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al uw vragen te beantwoorden!

Verilin nieuws

14 Oktober 2018

Biƫnnale Interieur Kortrijk 2018

Op Interieur Kortrijk stellen 3 kwalitatieve boxspringmerken hun producten voor.

8 Augustus 2018

Bed in La Coursive, Oostduinkerke

Prachtig project op de dijk van Oostduinkerke voorzien van een bed van De Nachtwacht.

18 Januari 2016

Verilin wint opnieuw Henry van de Velde label

Huisleverancier Verilin valt voor de tweede keer op rij in de prijzen met hun vernieuwende aanpak bij het ontwerp en produktie van bedlinnen.

Innovatief beddengoed

Verilin slaagt er elk seizoen in om de grenzen te verleggen met een product dat al eeuwen in de Vlaamse cultuur ligt verankerd. Hiervoor werkt het samen met grote namen uit binnen- en buitenland. Het vakmanschap en de innovatiedrang van Verilin leverde internationale erkenning op voor haar creaties.

Superieur maatwerk bedlinnen

Verilin profileerde zich ook als leverancier van hoogwaardig maatwerk. Dankzij het hoogtechnologisch machinepark in combinatie met de knowhow van ambachtslui in het atelier kunnen ze elke linnendroom realiseren. Om de kwaliteit van het weven tot de afwerking te garanderen, gebeurt het productieproces trouwens nog altijd ter plekke in eigen beheer.