Verilin

Verilin maakt linnen dromen werkelijkheid

  • luxestoffen van de hoogste kwaliteit
  • kies zelf jouw kleur, dessin en afwerking
  • gevestigd in Kortrijk 
  • meer dan 60 jaar vakmanschap 
  • alles kan op 60° gewassen worden 

Luxueus en gebruiksvriendelijk bedlinnen van Verilin

De collecties van de West-Vlaamse luxestoffenfabrikant Verilin worden gekenmerkt door prachtige jacquard-stoffen. Dankzij een nieuw softwaresysteem kan je het dessin, de kleur, de afwerking en maatvoering volledig naar jouw hand zetten.

De exclusieve uitstraling van linnen wordt bij Verilin versterkt door de toevoeging van edele materialen zoals katoen, zijde, mohair en kasjmier. Dit resulteert in stoffen met een uiterst luxueuze look & feel, die toch het gebruiksgemak hebben van katoen: alles kan probleemloos op 60° gewassen worden in de wasmachine.

Door de combinatie van 60 jaar ervaring, vakmanschap, innovatie en de zoektocht naar nieuwe creatieve uitdagingen, is Verilin, nog steeds gevestigd in Kortrijk, uitgegroeid tot een van ’s werelds meest toonaangevende fabrikanten van luxe linnen producten.

Lees hieronder verder...

deskundig-advies-white.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren je graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!

Verilin: meer dan 60 jaar familietraditie

Het verhaal van Verilin begon in 1956. In Zuid-West-Vlaanderen, op een moment waarop de vlasindustrie volop bloeide, richtte Etienne Vercruysse Verilin op. In de jaren tachtig nam dochter Laurianne het bedrijf over en vandaag streven kleindochters Ilse en Anne-Sophie in de traditie van het bedrijf naar de allerbeste kwaliteit.

 

Het innovatieve beddengoed van Verilin

Verilin slaagt er elk seizoen in om de grenzen te verleggen met een product dat al eeuwen in de Vlaamse cultuur ligt verankerd. Hiervoor werkt het samen met grote namen uit binnen- en buitenland. Het vakmanschap en de innovatiedrang van Verilin leverde internationale erkenning op voor haar creaties.

Verilin levert superieur maatwerk

Verilin profileerde zich ook als leverancier van hoogwaardig maatwerk. Dankzij het hoogtechnologisch machinepark in combinatie met de knowhow van ambachtslui in het atelier kunnen ze elke linnendroom realiseren. Om de kwaliteit van het weven tot de afwerking te garanderen, gebeurt het productieproces trouwens nog altijd ter plekke in eigen beheer.

Lees hier de nieuwste Verilin Linen Stories 4.0.