Tempur

De Nachtwacht biedt u Tempur

  • Bedbodems
  • Matrassen
  • Hoofdkussens

Wat maakt Tempur uniek?

Tempur staat synoniem voor drukverlagende matrassen en kussens. De unieke eigenschappen van Tempur matrassen en kussens zorgen voor een comfortabele nachtrust. Meer nog: ze kunnen rug- en nekklachten, pijnlijke gewrichten en problemen met de bloedsomloop verminderen.

Visco-elastisch traagschuim van Tempur

Het unieke Tempur materiaal reageert op de warmte en het gewicht van uw lichaam. Uw Tempur matras en hoofdkussen passen zich perfect aan uw lichaam aan, absorberen beweging en werken drukverlagend. Dit zorgt ervoor dat u gedurende de nacht minder zal woelen en draaien of gestoord worden door de bewegingen van uw partner.

Lees hieronder verder...

Ontdek hier onze promoties!

deskundig-advies-white.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren u graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al uw vragen te beantwoorden!

Tempur, onder licentie van de US Space foundation

In de jaren '70 ontwikkelde NASA een drukabsorberend materiaal om astronauten te ondersteunen tijdens het opstijgen. Wetenschappers werkten hier verder aan en startten een samenwerking met Tempur. Vandaag is Tempur het enige matrasmerk onder licentie van de US Space foundation dat het 'Certified Technology'-zegel mag gebruiken.

Tempur flex bedbodems

Combineer een bedbodem van hoge kwaliteit met uw Tempur matras om ten volle te kunnen genieten van het uitstekende comfort en de ondersteuning die Tempur biedt.