Swissflex

Ontdek de voordelen van onze Swissflex matrassen, bodems en bedden

  • Optimale aanpassing aan de vorm van het lichaam dankzij de lattenbodem met bridge-technologie
  • Geltex-matrassen: goede ventilatie, drukverlaging en ondersteuning
  • Zwitserse kwaliteit en hoge afwerkingsgraad
  • Geen storende harde middenbalk in het midden van het bed
  • Wereldwijd erkend als topproduct
  • Prijs lattenbodem en matras van 180x200: vanaf 2.870 euro (catalogusprijs)

Swissflex, de Zwitserse topper onder de lattenbodems

Swissflex staat al meer dan 60 jaar voor intelligente bedsystemen van topkwaliteit. In hun lattenbodems en matrassen komen Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een passie voor innovatie samen. Swissflex hecht grote waarde aan kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Veel van de complexe stappen in het productieproces worden bij Swissflex volledig met de hand uitgevoerd en dagelijks zorgt een checklist met zeventig punten ervoor dat de matrassen en lattenbodems van Swissflex voldoen aan de strengste normen.

Swissflex Bridge-lattenbodem

Wat een Swissflex lattenbodem zo bijzonder maakt, is dat het lichaam altijd perfect in balans is. Of je nu op jouw zij, rug of buik ligt. De Swissflex Bridge-technologie bestaat uit zelfregulerende veermodules die in de vorm van een keten de afzonderlijke latten met elkaar verbinden. Deze veerketen reageert automatisch en nauwkeurig op de lichaamsdruk en past zich zo volledig aan alle bewegingen tijdens de slaap aan. Resultaat: een ergonomisch correcte ondersteuning. Gevoelige delen van het lichaam, zoals de schouders, worden door een zo groot mogelijke veerweg en een maximale wegzinkdiepte ontlast, terwijl andere lichaamsdelen optimaal ondersteund worden.

Lees hieronder verder...

Ontdek hier onze promoties!

deskundig-advies-white.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren je graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!

De Swissflex Geltex-inside matras

Het revolutionaire Geltexmateriaal combineert hoogelastische gel met zeer ademend schuim. Met een ongeëvenaard slaapcomfort voor iedereen die belang hecht aan een gezonde slaap. Logisch dus dat matrassen met Geltex meer en meer latexmatrassen vervangen.

De matras past zich door de gepantenteerde Geltex Inside-technologie aan elke beweging van het lichaam aan en ondersteunt en ontlast tegelijkertijd. Bovendien ventileert Geltex beter dan latex of koudschuim.

Compleet beddensysteem van Swissflex

Bij de complete bedden van Swissflex worden vormgeving en functionaliteit optimaal gecombineerd. Je hebt de keuze uit verschillende modellen:

  • Ambiente: een licht en slank design dat een modern levensgevoel overbrengt en alle voordelen combineert, die het merk Swissflex te bieden heeft
  • Swissbed Silhouette: heldere lijnen en subtiele design. Let op het innovatieve, zwevende effect, waarbij geen poten zichtbaar zijn
  • Swissbed Expression: een imposant design, dat comfort en warmte ademt

De bekledingen uit de stoffencollectie van Swissflex zijn afneembaar en kunnen worden gereinigd. Al hun stoffen zijn bijzonder slijtvast, zien er stijlvol uit, voelen aangenaam en zijn volledig vrij van schadelijke stoffen. Je kan jouw Swissflex bed dus perfect aan jouw slaapbehoeften en interieur aanpassen.