Swissflex

Swissflex, de Zwitserse topper onder de lattenbodems

Wat deze lattenbodem bijzonder maakt, is dat het lichaam altijd perfect in balans is. Of u nu op uw zij, rug of buik ligt. Het design van Swissflex is onderscheiden met de Red Dot Award 2014, de iF Design Award 2015 en de German Design Award 2016.
deskundig-advies-white.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren u graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al uw vragen te beantwoorden!

Ontdek de voordelen van onze Swissflex matrassen, bodems en bedden

  • Optimale aanpassing aan de vorm van het lichaam dankzij de lattenbodem met bridge-technologie
  • Geltex-matrassen : goede ventilatie, drukverlaging en ondersteuning
  • Zwitserse kwaliteit en hoge afwerkingsgraad
  • Geen storende harde middenbalk in het midden van het bed
  • Wereldwijd erkend als topprodukt (IF product design award '15, German Design Award '16, IGR- en LGA certificaat en Red Dot Award '14)

Swissflex Bridge-lattenbodem

De Swissflex Bridge-technologie bestaat uit zelfregulerende veermodules die in de vorm van een keten de afzonderlijke latten met elkaar verbinden. Deze veerketen reageert automatisch en nauwkeurig op de lichaamsdruk en past zich zo volledig aan alle bewegingen tijdens de slaap aan. Resultaat: een ergonomisch correcte ondersteuning. Gevoelige delen van het lichaam, zoals de schouders, worden door een zo groot mogelijke veerweg en een maximale wegzinkdiepte ontlast, terwijl andere lichaamsdelen optimaal ondersteund worden.

Swissflex nieuws

19 Mei 2016

Swissflex wint German Design Award

Nadat Swissflex al de IF Design Award en de Red Dot Award wonnen, vallen ze nu in de prijzen met de prestigieuze German Design Award!

2 April 2016

Training van ons plaatsingsteam Zwitserland

Olivier en Lievin perfectioneerden hun technische kennis van Swissflex in Zwitserland.

16 Februari 2016

Swissflex krijgt ergonomie-certificaat

Swissflex : officieel aangeraden door rugspecialisten

Bezoek onze winkel

De Nachtwacht in Kortrijk wordt wel eens de allermooiste slaapspeciaalzaak van België genoemd. Beleef onze troeven en vind uw ideale bed in onze slaapwinkel of neem online alvast een voorproefje van de allermooiste slaapspeciaalzaak van België.

De Swissflex Geltex-inside matras

Het revolutionaire Geltexmateriaal combineert hoogelastische gel met zeer ademend schuim.Met een ongeëvenaard slaapcomfort voor iedereen die belang hecht aan een gezonde slaap. Logisch dus dat matrassen met Geltex meer en meer latexmatrassen vervangen.

De matras past zich door de gepantenteerde Geltex Inside-technologie aan elke beweging van het lichaam aan en ondersteunt en ontlast tegelijkertijd. Bovendien ventileert Geltex beter dan latex of koudschuim.

Compleet beddensysteem van Swissflex

Bij de complete bedden van Swissflex worden vormgeving en functionaliteit optimaal gecombineerd. De bekledingen uit de stoffencollectie zijn afneembaar en kunnen worden gereinigd. U hebt de keuze uit 4 modellen.

  • Ambiente: een licht en slank design dat een modern levensgevoel overbrengt en alle voordelen combineert, die het merk Swissflex te bieden heeft
  • Swissbed Silhouette: heldere lijnen en subtiele design. Let op het innovatieve, zwevende effect, waarbij geen poten zichtbaar zijn
  • Swissbed Expression: een imposant design, dat comfort en warmte ademt
  • Swissbed Lounge: een upgrade voor de vrijstaande lattenbodem uni 22 Bridge. Hoofdborden van massief hout-fineer kunnen direct op de lattenbodem worden gemonteerd