Swissflex

Ontdek de voordelen van onze Swissflex matrassen, bodems en bedden

  • Optimale aanpassing aan de vorm van het lichaam dankzij de lattenbodem met bridge-technologie
  • Geltex-matrassen: goede ventilatie, drukverlaging en ondersteuning
  • Zwitserse kwaliteit en hoge afwerkingsgraad
  • Geen storende harde middenbalk in het midden van het bed
  • Wereldwijd erkend als topproduct (IF product design award '15, German Design Award '16, IGR- en LGA certificaat en Red Dot Award '14)

Swissflex Bridge-lattenbodem

De Swissflex Bridge-technologie bestaat uit zelfregulerende veermodules die in de vorm van een keten de afzonderlijke latten met elkaar verbinden. Deze veerketen reageert automatisch en nauwkeurig op de lichaamsdruk en past zich zo volledig aan alle bewegingen tijdens de slaap aan. Resultaat: een ergonomisch correcte ondersteuning. Gevoelige delen van het lichaam, zoals de schouders, worden door een zo groot mogelijke veerweg en een maximale wegzinkdiepte ontlast, terwijl andere lichaamsdelen optimaal ondersteund worden.

deskundig-advies-white.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren u graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al uw vragen te beantwoorden!

De Swissflex Geltex-inside matras

Het revolutionaire Geltexmateriaal combineert hoogelastische gel met zeer ademend schuim.Met een ongeëvenaard slaapcomfort voor iedereen die belang hecht aan een gezonde slaap. Logisch dus dat matrassen met Geltex meer en meer latexmatrassen vervangen.

De matras past zich door de gepantenteerde Geltex Inside-technologie aan elke beweging van het lichaam aan en ondersteunt en ontlast tegelijkertijd. Bovendien ventileert Geltex beter dan latex of koudschuim.

Compleet beddensysteem van Swissflex

Bij de complete bedden van Swissflex worden vormgeving en functionaliteit optimaal gecombineerd. De bekledingen uit de stoffencollectie zijn afneembaar en kunnen worden gereinigd. U heeft de keuze uit 4 modellen.

  • Ambiente: een licht en slank design dat een modern levensgevoel overbrengt en alle voordelen combineert, die het merk Swissflex te bieden heeft
  • Swissbed Silhouette: heldere lijnen en subtiele design. Let op het innovatieve, zwevende effect, waarbij geen poten zichtbaar zijn
  • Swissbed Expression: een imposant design, dat comfort en warmte ademt
  • Swissbed Lounge: een upgrade voor de vrijstaande lattenbodem uni 22 Bridge. Hoofdborden van massief hout-fineer kunnen direct op de lattenbodem worden gemonteerd