Slabbinck

Mirabel Slabbinck biedt jou

  • Kwalitatieve materialen zoals percale katoen, satijn katoen en linnen
  • Belgisch vakmanschap
  • Gepersonaliseerd bedlinnen
  • Snelle leveringstermijn

Met Slabbinck kies je zelf het dessin en elk kleur van jouw bedlinnen

Mirabel Slabbinck legt de focus op persoonlijk bedlinnen op maat. Bij Slabbinck is er geen enkel dekbedovertrek op voorraad. Aangezien elk stuk op bestelling geproduceerd wordt, kan het telkens uitgewerkt worden in een kleur naar keuze en in een combinatie naar keuze van stoffen, linten, stiksels en geborduurde namen. Heerlijk zacht bedlinnen dat aangepast is aan de kleur van de slaapkamer of, kan het nog persoonlijker, dat voorzien is van een eigen naam of persoonlijke boodschap die op het linnen wordt geborduurd.

De collectie bed- en badlinnen van Mirabel Slabbinck kenmerkt zich door sobere, tijdloos strakke lijnen en een eenvoudige klasse. Het is dé collectie haute couture linnen, vervaardigd met stoffen van de hoogste en fijnste kwaliteit. 

Lees hieronder verder...

deskundig-advies-white.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren je graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!

Slabbinck: bedlinnen van 100% Belgisch vakmanschap

Slabbinck kent wereldfaam als fabrikant van liturgische gewaden. Deze jarenlange ervaring en knowhow in borduurwerk worden sinds een 10-tal jaar aangewend om unieke concepten in huishoudlinnen uit te werken.

De volledige productie (100% Belgisch) gebeurt in het atelier in Brugge. Daardoor wordt een ultrakorte leveringstermijn mogelijk.

Slabbinck: bedlinnen met hoogkwalitatieve natuurmaterialen

In de uitgebreide collectie bedlinnen van Mirabel Slabbinck uit Brugge vinden zowel klassieke, moderne als tijdloze ontwerpen een plekje.

Voor een sfeer van stijlvolle pure klasse zorgen de eenvoudige en eerlijke vormgeving. Elk dessin kan verkregen worden in vele kleuren en in hoogkwalitatieve materialen, zoals 100% satijn van gekamd Egyptisch katoen in 300 en 600 thread count (thread count = aantal draden/inch²), 100% perkaal van Egyptisch katoen in 200 en 400 thread count, of in 100% Belgisch linnen.

Slabbinck-corner bij De Nachtwacht

De Nachtwacht is een van de belangrijkste partners van Slabbinck: in de winkel is een grote voorraad aanwezig van dekbedovertrekken, lakens, hoeslakens, plaids, en kussenslopen in verschillende dessins en kleuren.

Als enige slaapwinkel beschikt De Nachtwacht over een eigen Slabbinck-corner. Je ziet er niet alleen het uitgebreide assortiment; je proeft er ook het Belgische vakmanschap. Breng een bezoekje aan onze Slabbinck-corner en we maken jou graag wegwijs in haar bedlinnen van topkwaliteit. Met onze Bedstyling bieden we een unieke service: we helpen je graag bij het scheppen van de juiste sfeer en het samenstellen van bedlinnen dat perfect in jouw kamer past.

Volgens onze klanten heeft het bedlinnen van Mirabel Slabbinck één belangrijk nadeel: éénmaal je een set van Slabbinck gehad hebt, wil je geen andere meer.