Slabbinck

Bedlinnen van Slabbinck biedt u

  • Kwalitatieve materialen zoals percale katoen, satijn katoen en linnen
  • Belgisch vakmanschap
  • Gepersonaliseerd bedlinnen
  • Snelle leveringstermijn

Kies zelf het dessin en elk kleur van uw bedlinnen

Mirabel Slabbinck legt de focus op persoonlijk bedlinnen op maat. Bij Slabbinck is er geen enkel dekbedovertrek op voorraad. Aangezien elk stuk op bestelling geproduceerd wordt, kan het telkens uitgewerkt worden in een kleur naar keuze en in een combinatie naar keuze van stoffen, linten, stiksels en geborduurde namen. Heerlijk zacht bedlinnen dat aangepast is aan de kleur van de slaapkamer of, kan het nog persoonlijker, dat voorzien is van een eigen naam of persoonlijke boodschap die op het linnen wordt geborduurd.

deskundig-advies-white.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren u graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al uw vragen te beantwoorden!

Slabbinck nieuws

2 Februari 2018

Nieuwe collectie van Slabbinck

Slabbinck presenteert nieuwe modellen bedlinnen

24 Mei 2017

Mirabel Slabbinck genomineerd door UNIZO

Mirabel Slabbinck werd genomineerd door Unizo als een van de vijf Vlaamse Makers

Bedlinnen van 100% Belgisch vakmanschap

Slabbinck kent wereldfaam als fabrikant van lithurgische gewaden. Deze jarenlange ervaring en knowhow in borduurwerk worden sinds een 10-tal jaar aangewend om unieke concepten in huishoudlinnen uit te werken.

De volledige productie (100% Belgisch) gebeurt in het atelier in Brugge. Daardoor wordt een ultrakorte leveringstermijn mogelijk.

Hoogkwalitatieve natuurmaterialen

In de uitgebreide collectie bedlinnen van Mirabel Slabbinck uit Brugge vinden zowel klassieke, moderne als tijdloze ontwerpen een plekje.

Voor een sfeer van stijlvolle pure klasse zorgen de eenvoudige en eerlijke vormgeving. Elk dessin kan verkregen worden in vele kleuren en in hoogkwalitatieve materialen, zoals 100% satijn van gekamd Egyptisch katoen in 300 en 600 thread count (thread count = aantal draden/inch²), 100% perkaal van Egyptisch katoen in 200 en 400 thread count, of in 100% Belgisch linnen.

Slabbinck bedlinnen bij De Nachtwacht

De Nachtwacht is een van de belangrijkste partners van Slabbinck: in de winkel is een grote voorraad aanwezig van dekbedovertrekken, lakens, hoeslakens, plaids, en kussenslopen in verschillende dessins en kleuren.

Daarnaast kunnen we u begeleiden om tot de perfecte combinatie te komen.

En met onze Bedstyliste bieden we een unieke service: onze Bedstyliste komt bij u aan huis om het bedlinnen samen te stellen dat perfect in uw kamer past.

Volgens onze klanten heeft het bedlinnen van Mirabel Slabbinck één belangrijk nadeel: éénmaal je een set van Slabbinck gehad hebt, wil je geen andere meer.