Schramm

De mogelijkheden voor een Schramm boxspring zijn onbeperkt

 • Basis boxspring is 12 cm, 18 cm of 25 cm hoog
 • Ambachtelijke stoffering van het houtenframe
 • Stoffering; strak of met een bedrok
 • Stoffering is altijd afneembaar
 • Grote keuze hoofdborden
 • Motorisch in hoogte verstelbaar op schouder- en bekkenhoogte

Schramm staat voor Duitse topkwaliteit

Het gekende "twee-matrassen"-systeem van Schramm bestaat uit een flexibele bovenmatras en een stabiele ondervering. Deze combinatie zorgt voor een optimale ondersteuning en ventilatie. Dit Duitse familiebedrijf heeft reeds 90 jaar ervaring en volgt een langetermijnvisie van kwaliteit en duurzaamheid. Niemand biedt zoveel verstelbaarheid aan. Uw boxspring doet wat u wilt. Of het nu gaat om tv-kijken of lezen, of om de benen of wervelkolom ontlasten. Bij Schramm kan tot 7 motoren per ligvlak gekozen worden, uniek! Bij Schramm zijn de mogelijkheden qua vormgeving onbeperkt. De BASIS-boxspring is 12 cm, 18 cm of 25 cm hoog. Het stevige houten frame wordt op een ambachtelijke manier gestoffeerd. Dit kan strak of met een bedrok. De stoffering is altijd afneembaar. Er is een grote keuze aan hoofdborden. In de boxspring kan de boxspring op schouder- en bekkenhoogte motorisch in de hoogte aangepast worden. Dit S.C.A.-systeem (Secundaire Contour Aanpassing) werd ondertussen internationaal gepatenteerd en zorgt voor een ongezien slaapcomfort.

deskundig-advies-white.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren u graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al uw vragen te beantwoorden!

Schramm nieuws

14 Oktober 2018

Biƫnnale Interieur Kortrijk 2018

Op Interieur Kortrijk stellen 3 kwalitatieve boxspringmerken hun producten voor.

10 Oktober 2017

Ontdek Schramm via hun nieuwe folder

Het Duitse Schramm behoort tot de top in de boxspringwereld. De System en Origins-folders leggen uit waarom...

Schramm pocketveren matrassen

Ieder bed is zo goed als zijn veren. Zij zijn het hart van de matras. Als enige gaat Schramm de pocketveren na het winden nog eens oventhermisch harden. Dit betekent, dat de veren, nadat de ijzerdraad tot een spiraal gedraaid werd, nog eens in een oven gebakken worden op 800°C. Hierdoor zijn ze bestand tegen metaalmoeheid en overbelasting.

En omdat iedere veer met de hand in een katoenen pocket genaaid wordt, kan ze nagenoeg onafhankelijk van de veer ernaast reageren en zich aanpassen aan het lichaam.

Bovenaan de veren komen enkel de beste, meest elastische natuurmaterialen zoals

 • Natuur Talalaylatex
 • Katoen
 • Wol
 • Linnen
 • Zijde

  Er zijn binnen de matras verschillende veerkrachten in de lengte van de matras actief voor een uitstekende lichaamsondersteuning. Er bestaan 5 hardheden, afhankelijk van lichaamsbouw en gewicht. 

  Dankzij het ambachtelijk noppen worden deze afdekmaterialen zonder verlijming verwerkt, zodat de vormstabiliteit gegarandeerd wordt met een uitstekende ventilatie. Speciaal voor zijslapers wordt de gepatenteerde schouderondersteuning ontwikkeld.

   

  Niemand biedt zoveel verstelbaarheid aan als Schramm. Uw boxspring doet wat u wilt. Of het nu gaat om tv-kijken of lezen, of om de benen of wervelkolom ontlasten. Bij Schramm kan tot 7 motoren per ligvlak gekozen worden, uniek!

  Bent u nog niet helemaal overtuigd? Breng een bezoek aan De Nachtwacht en laat u adviseren welke mogelijkheden er voor uw wensen zijn. Natuurlijk kan u ook online contact opnemen.