POL74

POL 74, Italiaanse slaapbanken die je in een wip in een bed verandert. Sofabedden met optimaal zit- en ligcomfort.

  • Ruime keuze aan modellen, afmetingen, stof- en lederkleuren
  • Makkelijk om te bouwen
  • Kwaliteitsmateriaal
  • Alle stoffen zijn afneembaar, en kunnen later omgeruild worden
  • Combineerbaar met "vaste" zetels
  • Bestaat ook als stapelbed of plooibed

Zitten en slapen dankzij de slaapbanken van POL 74

Aan de zetel is niet te zien of te voelen, dat er een bed in schuilt.

De Nachtwacht werkt hiervoor met het Italiaanse kwaliteitsmerk POL 74, die de kunst verstaat om een mooie zetel te maken die je in een handomdraai verandert in een zalig bed. De slaapbanken van POL 74 bieden een uitstekende zit- én slaapkwaliteit

POL 74 ontstond in 1962 en groeide al snel uit tot de absolute top onder de slaapbanken, zowel op technologisch als esthetisch vlak. De slaapbanken worden ontworpen en gefabriceerd in Brianza, Noord-Italië, een regio die bekend staat om de Italiaanse design meubelen. 

Ben je benieuwd of een bedbank ook voor jou een oplossing kan zijn? Breng een bezoek aan de showroom te Kortrijk of contacteer ons met jouw vragen.

Lees hieronder verder...

deskundig-advies-white.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren je graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!

POL 74: eenvoudig om te bouwen bedbanken

De zetels van POL 74 verander je eenvoudig in een bed. Je kan kiezen voor een motorisch openplooiende slaapbank, een openschuivende zetel of zelfs een stapelbed. Een grote slaapbank, een slaapbank voor 2 personen, een hoekzetel slaapbank, ... het kan allemaal. Bekijk enkele van de verschillende mogelijkheden in de filmpjes hieronder:  

Motorisch openplooiend: zetelbed Cabriolet

Openschuivende zetel: zetelbed Stresa

Stapelbed: multibed

POL 74 biedt kwaliteit op elk vlak 

POL 74 streeft naar kwaliteit op elk vlak. Ze kiezen er niet enkel voor om te werken met de beste materialen, maar ook de afwerking wordt gedaan door ervaren en gespecialiseerde vakmensen. Een POL 74 slaapbank met matras biedt een uitstekend zit- én slaapcomfort.