Magnitude

Daarom kiest u voor Magnitude

  • Hoogstpersoonlijk luxebed
  • Ambachtelijke stielkennis sinds 1930 in Harelbeke
  • Kies een matras met hoogwaardige materialen volgens jouw eisen
  • Zeer goede prijs-kwaliteit-verhouding

Magnitude, voor een luxebed naar uw keuze

Magnitude is een uniek bedconcept dat u toelaat uw hoogstpersoonlijke luxebed te creëren. U kiest de elementen en bepaalt de sfeer. Van klassiek tot design, van barok tot minimalisme, van sober tot gewaagd. Magnitude laat ergomie samengaan met esthetiek. Het vakmanschap van de handgemaakte Magnitude-boxsprings wordt reeds sinds 1930 aangeleerd, gekoesterd en verfijnd door elke volgende generatie. Magnitude is op en top Vlaams met productie in Harelbeke en Maldegem. Het stofferen gebeurt met een passie voor pure ambacht en onbegrensde liefde voor detail.

deskundig-advies-white.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren u graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al uw vragen te beantwoorden!

Met Magnitude slaapt u uniek

Het bedconcept van Magnitude is de tegenpool van grootschalige massaproductie. De kracht van het merk is een stijlvol en duurzaam slaapcomfort. Met Magnitude kiest u voor de perfecte ondersteuning, met een grote waaier aan ligcomforten (van heel hard tot heel zacht). De matrassen zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen, zoals talalay-latex en geharde pocketveren.

Magnitude accessoires

Ook de decoratieve plaids, kussens & bedspreien worden volledig naar uw wens gemaakt. Het is een compleet en luxueus beddengamma met zowel klassieke als moderne toetsen. Benieuwd? Probeer het een nachtje uit in ons Testnest.