Lexington

Lexington, hoogwaardig bed- en badtextiel uit Zweden

Lexington biedt u een zeer uitgebreid gamma dekbedovertrekken, plaids, spreien, sierkussens, kussenslopen en badhanddoeken.

Per jaar brengt Lexington 4 collecties uit : een voorjaars- en najaarscollectie met daarenboven twee "seasonal collections" namelijk Zomer en Kerst.
deskundig-advies-white.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren u graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al uw vragen te beantwoorden!

Lexington biedt u 5 verschillende stijlen

  • American Authentic: klassiek en puur luxe bedlinnen
  • American Seaside: sportief en fris bedtextiel
  • American Country: Charmant en rustiek beddengoed
  • American City: geraffineerd en wereldwijs beddegoed
  • Nieuw: Lexington Urban

Lexingtons inspiratiebron

De stijl is gebaseerd op de prachtige Oostkust van de Verenigde Staten. Net buiten Boston, Massachusetts bevindt er zich een klein plaatsje dat Lexington heet. Bij het bezoeken van dit mooie dorpje, is het moeilijk te geloven, dat hier de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog begon. Je vindt er de typische, prachtige New England residences in cederhout en wit geverfd, waar het oude met het nieuwe wordt gecombineerd.

Lexington nieuws

20 September 2017

De herfstcollectie van Lexington is er!

Lexington is dè specialist voor de knusse stijl bedlinnen

8 Maart 2017

Lexington zorgt voor lentegevoel!

De voorjaarscollectie van Lexington oogt weer fris!

Bezoek onze winkel

De Nachtwacht in Kortrijk wordt wel eens de allermooiste slaapspeciaalzaak van België genoemd. Beleef onze troeven en vind uw ideale bed in onze slaapwinkel of neem online alvast een voorproefje van de allermooiste slaapspeciaalzaak van België.