HANSKRUCHEN

Voordelen van de kussens van HANSKRUCHEN:

  • met zorg voor het milieu geproduceerd
  • topkwaliteit, gemaakt van natuurlijke producten
  • 100% geproduceerd in Duitsland
  • klimaatregulerende eigenschappen
  • vakmanschap van generatie op generatie overgedragen sinds 1900
  • volledig wolkjesgevoel creëren? Probeer ook eens de topmatras van HANSKRUCHEN

HANSKRUCHEN: natuurlijke donskussens geboren uit traditie

In het hart van het Münsterland in Duitsland staat de familie Kruchen al meer dan 20 jaar synoniem voor dons producten van topkwaliteit.

De donzen hoofdkussens van HANSKRUCHEN worden nog steeds volledig in Duitsland geproduceerd, volgens het vakmanschap dat er sinds 1900 van generatie op generatie wordt overgedragen. Het ziet er misschien eenvoudig uit, maar dat is het zeker niet. De medewerkers van HANSKRUCHEN weten precies wat ze doen.

'De Groene Gans' zegel

Naast ambacht, zorgvuldige knowhow en liefde kruipt er ook veel voorbereiding in de donzen hoofdkussens van HANSKRUCHEN. Zowel het HANSKRUCHEN team als het onafhankelijke testinstituut Wessling kijken er streng op toe dat de dons en veren die gebruikt worden niet afkomstig zijn van levende dieren. In de dons hoofdkussens van HANSKRUCHEN wordt dus uitsluitend eendendons en ganzendons gebruikt die afkomstig is van eenden en ganzen die volgens groene normen werden gefokt. Het bewijs hiervan is het ‘Groene Gans’ zegel dat elk HANSKRUCHEN hoofdkussen siert.

Zowel de dons als de veren die gebruikt worden in de hoofdkussens van HANSKRUCHEN zijn een milieuvriendelijk, ecologisch en recycleerbaar product. Ook het wasproces dat HANSKRUCHEN uitvoert is milieuvriendelijk en verloopt volgens de nieuwste biotechnologische normen.

deskundig-advies-white.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren je graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!

Hoofdkussen afmeting en hardheid

De hoofdkussens van HANSKRUCHEN zijn verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen en drie verschillende hardheden. Jij kiest dus zelf voor een langwerpig hoofdkussen 50x70 of voor een vierkant hoofdkussen 60x60.

Afhankelijk van hoeveel veren gebruikt worden in het hoofdkussen zal het hoofdkussen steviger of zachter zijn. Kies zelf het hoofdkussen dat net zo ondersteunend is als jij het nodig hebt. Ben je op zoek naar een echt knuffelkussen? Dan kies je best voor de zachtste hardheid. Toch liever wat steviger? Kies dan voor een firm of medium hoofdkussen.

Niet helemaal zeker welke hardheid of afmeting hoofdkussen het best bij jou past? Neem een van onze testkussens mee naar huis en probeer hem enkele nachten uit op je eigen matras!

Ons Testkussen-programma

Omdat we absoluut willen dat jij het hoofdkussen vindt dat perfect bij jou past, ontwikkelden we ons “Testkussen”-programma. Probeer de verschillende kussens van HANSKRUCHEN of andere merken in onze showroom, maar aarzel niet om de gekozen hoofdkussens vrijblijvend een aantal dagen uit te testen, in jouw eigen bed, zonder aankoopverplichting. Zo ben je zeker van jouw beslissing.

Kom langs in de showroom of contacteer ons voor meer informatie!