Carpe Diem

Carpe Diem - Beds of Sweden

Scandinavisch Slapen is een boxspringsysteem, waarbij de matras meegestoffeerd wordt in dezelfde stof als de boxspring.

Daarbovenop komt een "topper", ook wel topmatras genoemd. Dit levert een ander slaapcomfort op dan de klassieke boxspring. Je ligt met een topmatras meer "in" je bed ipv "op" het bed. Het is ook een warmer bed.
deskundig-advies-white.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren u graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al uw vragen te beantwoorden!

Carpe Diem

  • Handgemaakte boxsprings naar wens
  • Optimale ondersteuning
  • Zacht & knus comfort
  • Hoogwaardige & natuurlijke materialen
  • Scandinavisch design en stoffen voor strakke vormen en verschillende kleuren

Carpe Diem; Top in Scandinavisch slapen

Het Zweedse merk Carpe Diem onderscheidt zich door gepantenteerd drukverlagend CPS-veersysteem dat ieder lichaam optimaal ondersteunt, ongeacht gewicht en slaaphouding. Alles is erop gericht om een zacht, knus comfort te leveren, zonder in te boeten aan ondersteuning. Alle elementen worden zo weinig mogelijk verlijmd en doorstikt. De luxury-topmatras bestaat uit Talalaylatex met afdeklagen uit wol en katoen. Voor de afwerking kiest u uit twee stofkwaliteiten in verschillende kleuren, verschillende hoofdborden en pootjes. De Carpe Diem-bedden zijn verkrijgbaar in een niet- of motorisch verstelbare versie

Bezoek onze winkel

De Nachtwacht in Kortrijk wordt wel eens de allermooiste slaapspeciaalzaak van België genoemd. Beleef onze troeven en vind uw ideale bed in onze slaapwinkel of neem online alvast een voorproefje van de allermooiste slaapspeciaalzaak van België.