Alexandre Turpault

Alexandre Turpault biedt jou verfijnd bedlinnen volgens Frans vakmanschap

  • De beste natuurlijke materialen: Egyptisch katoen satijn, linnen en jacquard katoen
  • Meer dan 170 jaar expertise
  • Fijne afwerking 

Alexandre Turpault:
luxe textiel sinds 1847

Alexandre Turpault ontwerpt en produceert al sinds 1847 bedtextiel met het grootste respect voor de Franse traditie. De unieke savoir-faire en het gebruik van de beste natuurlijke materialen schonken het merk haar mooie reputatie. De zorgvuldig geselecteerde natuurlijke materialen worden in eigen ateliers verwerkt volgens traditioneel vakmanschap. 

De stijl van Alexandre Turpault

De elegante Franse stijl van Alexandre Turpault is direct herkenbaar: een natuurlijke chic, sober en toch gesofisticeerd, een evenwicht tussen mannelijk en vrouwelijk. Het bedlinnen van Alexandre Turpault is ook nog eens makkelijk te onderhouden en duurzaam.

Lees hieronder verder...

deskundig-advies-white.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren je graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!

Turpault werkt enkel met materialen van de beste kwaliteit

Hun bedlinnen is onderhoudsvriendelijk en heeft een lange levensduur. Een van de sterke punten van Alexandre Turpault is hun grote assortiment aan natuurlijke, mooie, duurzame en aangename materialen. De kwaliteit van alle materialen wordt ook steeds getest voor ze op de markt gebracht worden.