Topmatrassen

Een groter gevoel van comfort met een topmatras

Slaap is een van onze eerste levensbehoeften en brengt onze geest en ons lichaam tot rust. Geeft je bed je net niet de rust en het comfort waar je aan het einde van de dag zo naar verlangt? Laat je dan omarmen door het knusse gevoel van een topmatras.
deskundig-advies-white.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren u graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al uw vragen te beantwoorden!

Voordelen van een matrastopper

  • Zacht & Knusser gevoel
  • Minder drukpunten
  • Verminderd de storende boord tussen twee matrassen
  • Verlengd de levensduur van je matras
  • Bij meegestoffeerd matras: vereenvoudigt het bed opmaken

Ontdek de mogelijkheden van een topmatras

Een oplegmatras is een dun matrasje, dat je bovenop een dikkere matras legt.

Het verzacht je harde matras en zorgt ervoor dat essentiële drukpunten van je lichaam minder worden belast. Je krijgt dan ook gelijk meer het gevoel dat je eindelijk in je bed ligt, in plaats van erop.

Op deze wijze bevordert een topdekmatras de nachtrust die essentieel is voor je concentratievermogen en je gezondheid.

De praktische oplossing voor elk bed

De matras topping komt uit Scandinavië en het Scandinavisch slapen komt tegenwoordig in vele vormen voor elke wens en elk bed. Ook als je al een fijn matras tot je beschikking hebt, kan een topdekmatras je zeker dienst doen.

https://dpyxfisjd0mft.cloudfront.net/denachtwacht/BG-IMG%20%281%29.png?1507644465&w=1600&h=979

Matrastoppers ter bescherming

Matrastoppers beschermen niet alleen je lichaam en comfort, maar ook je ondermatras. Het is dan ook een goede investering als je de levensduur van je matras wil verlengen.

De oplegmatrassen bieden bescherming en een verhoogde hygiëne aan je klassieke verenmatrassen en natuurlijk ook je boxpring. Bij een gestoffeerde ondermatras wordt je bed opmaken een stuk gemakkelijker. Aangezien een topdek matrashoes enkel over het topmatras hoeft, is een boxspring topmatras ook een ideale oplossing voor een betere aanblik van je bed.

Splittopper
Heb je twee losse matrassen en wil je een matrastopper 180x200? In het geval van nood wordt de split tussen twee matrassen verminderd wanneer je kiest voor een splittopper. 

Topdekmatras traagschuim, latex en meer bij de Nachtwacht

Een traagschuim topmatras is thermo-elastisch en wordt gevormd door je lichaamswarmte, zodat je als het ware wegzakt in je dekmatras en de druk op je lichaam aanzienlijk wordt verlaagd. Omdat de meeste topmatrassen warmer zijn doordat je dieper in je bed ligt, zijn er ook varianten met ventilerende materialen.

Hebt je het al snel te warm in bed? Een talalay latex topmatras met een vulling van melksap uit rubberbomen of een matrastopper van ander ventilerend materiaal, zoals kamelenhaar, paardenhaar of katoen is dan een betere keuze dan bijvoorbeeld een topmatras traagschuim of koudschuim topmatras.

Wil je geen slapeloze oncomfortabele nachten en voortaan langer genieten van je bed? Bekijk dan de verschillende mogelijkheden die slaapspeciaalzaak De Nachtwacht je te bieden heeft of vraag informatie aan.