Topmatrassen

Voordelen van een matrastopper

  • Zacht & knusser gevoel
  • Minder drukpunten
  • Vermindert de storende boord tussen twee matrassen
  • Verlengt de levensduur van jouw matras
  • Vereenvoudigt het opmaken van jouw bed bij meegestoffeerde matras

Wat is een topmatras?

Een oplegmatras, ook wel topmatras of matrastopper genoemd, is een dun matrasje dat je bovenop een dikkere matras legt. Een topmatras heeft verschillende voordelen, geen overbodige luxe dus. 

Het verzacht jouw harde matras en zorgt ervoor dat essentiële drukpunten van jouw lichaam minder worden belast. Je krijgt dan ook gelijk meer het gevoel dat je eindelijk in jouw bed ligt, in plaats van erop. 

Slaap is een van onze eerste levensbehoeften en brengt onze geest en ons lichaam tot rust. Geeft jouw bed je net niet de rust en het comfort waar je aan het einde van de dag zo naar verlangt? Laat je dan omarmen door het knusse gevoel van een topmatras.

De praktische oplossing voor elk bed

De matras topping komt uit Scandinavië en het Scandinavisch slapen komt tegenwoordig voor in vele vormen, voor elke wens en elk bed. Ook als je al een fijne matras hebt, kan een topmatras je zeker dienst doen.

Wil je geen slapeloze, oncomfortabele nachten en langer genieten van jouw bed? Bekijk dan de verschillende mogelijkheden die slaapspeciaalzaak De Nachtwacht jou te bieden heeft of vraag informatie aan.

deskundig-advies-white.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren je graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!

Matrastoppers ter bescherming

Matrastoppers beschermen niet alleen jouw lichaam en comfort, maar ook jouw ondermatras. Het is dan ook een goede investering als je de levensduur van jouw matras wil verlengen.

De oplegmatrassen bieden bescherming en een verhoogde hygiëne aan jouw klassieke verenmatrassen en natuurlijk ook jouw boxpring. Bij een gestoffeerde ondermatras wordt jouw bed opmaken een stuk gemakkelijker. Aangezien een topdek matrashoes enkel over het topmatras hoeft, is een boxspring topmatras ook een ideale oplossing voor een betere aanblik van jouw bed.

Splittopper

Heb je twee losse matrassen en wil je een matrastopper 180x200? In het geval van nood wordt de split tussen twee matrassen verminderd wanneer je kiest voor een splittopper. 

Topdekmatras traagschuim, latex en meer bij De Nachtwacht

Een traagschuim topmatras is thermo-elastisch en wordt gevormd door uw lichaamswarmte, zodat je als het ware wegzakt in jouw dekmatras en de druk op jouw lichaam aanzienlijk wordt verlaagd. Omdat de meeste topmatrassen warmer zijn doordat je dieper in jouw bed ligt, zijn er ook varianten met ventilerende materialen.

Heb je het al snel te warm in bed? Een talalay latex topmatras met een vulling van melksap uit rubberbomen of een matrastopper van ander ventilerend materiaal, zoals kamelenhaar, paardenhaar of katoen is dan een betere keuze dan bijvoorbeeld een topmatras van traagschuim of een koudschuim topmatras.

Wil je geen slapeloze oncomfortabele nachten en voortaan langer genieten van jouw bed? Bekijk dan de verschillende mogelijkheden die slaapspeciaalzaak De Nachtwacht jou te bieden heeft of vraag informatie aan.