Topmatrassen

Voordelen van een matrastopper

  • Zacht & Knusser gevoel
  • Minder drukpunten
  • Vermindert de storende boord tussen twee matrassen
  • Verlengt de levensduur van uw matras
  • Vereenvoudigt het bed opmaken bij meegestoffeerde matras

Ontdek de mogelijkheden van een topmatras

Een oplegmatras is een dun matrasje, die u bovenop een dikkere matras legt.

Het verzacht uw harde matras en zorgt ervoor dat essentiële drukpunten van uw lichaam minder worden belast. U krijgt dan ook gelijk meer het gevoel dat u eindelijk in uw bed ligt, in plaats van erop. 

Op deze wijze bevordert een topdekmatras de nachtrust die essentieel is voor uw concentratievermogen en uw gezondheid.

De praktische oplossing voor elk bed

De matras topping komt uit Scandinavië en het Scandinavisch slapen komt tegenwoordig in vele vormen voor elke wens en elk bed. Ook als u al een fijn matras tot je beschikking hebt, kan een topdekmatras u zeker dienst doen.

deskundig-advies-white.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren u graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al uw vragen te beantwoorden!

Matrastoppers ter bescherming

Matrastoppers beschermen niet alleen uw lichaam en comfort, maar ook uw ondermatras. Het is dan ook een goede investering als u de levensduur van uw matras wil verlengen.

De oplegmatrassen bieden bescherming en een verhoogde hygiëne aan uw klassieke verenmatrassen en natuurlijk ook uw boxpring. Bij een gestoffeerde ondermatras wordt uw bed opmaken een stuk gemakkelijker. Aangezien een topdek matrashoes enkel over het topmatras hoeft, is een boxspring topmatras ook een ideale oplossing voor een betere aanblik van uw bed.

Splittopper
Heeft u twee losse matrassen en wil u een matrastopper 180x200? In het geval van nood wordt de split tussen twee matrassen verminderd wanneer u kiest voor een splittopper. 

Topdekmatras traagschuim, latex en meer bij De Nachtwacht

Een traagschuim topmatras is thermo-elastisch en wordt gevormd door uw lichaamswarmte, zodat u als het ware wegzakt in uw dekmatras en de druk op uw lichaam aanzienlijk wordt verlaagd. Omdat de meeste topmatrassen warmer zijn doordat u dieper in uw bed ligt, zijn er ook varianten met ventilerende materialen.

Heeft u het al snel te warm in bed? Een talalay latex topmatras met een vulling van melksap uit rubberbomen of een matrastopper van ander ventilerend materiaal, zoals kamelenhaar, paardenhaar of katoen is dan een betere keuze dan bijvoorbeeld een topmatras traagschuim of koudschuim topmatras.

Wil u geen slapeloze oncomfortabele nachten en voortaan langer genieten van uw bed? Bekijk dan de verschillende mogelijkheden die slaapspeciaalzaak De Nachtwacht u te bieden heeft of vraag informatie aan.