Modulaire matrassen

Voordelen van een modulaire matras

  • Wetenschappelijke basis
  • Verlicht of voorkomt rug- of nekklachten
  • Ook het hoofdkussen wordt betrokken in de meting
  • Kan met alle types bodem gecombineerd worden
  • Tevredenheidsgarantie

Welke matras tegen rugklachten?

Voor degenen met ernstige rug- of nekklachten, die met de bestaande bedsystemen nog niet voldoende geholpen zijn, biedt De Nachtwacht Equilli: de matras op maat van uw rug.

Vergelijk het met schoenen: de meeste mensen zijn goed met kwaliteitsschoenen, maar sommige mensen hebben baat bij steunzolen.

Equilli: een matras op maat samenstellen!

De modulaire matras van Equilli is ontstaan aan de Afdeling Biomechanica van de KU Leuven op basis van jarenlang wetenschappelijk onderzoek. Bij Equilli primeert science boven sales. Want afhankelijk van onze lichaamsbouw, slaaphouding en comfortvoorkeuren is een matras gauw te hard of te zacht of … gewoon perfect.

Kom eens langs voor uw Personal Sleep Scan of neem contact op voor meer info. 

deskundig-advies-white.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren u graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al uw vragen te beantwoorden!

Peronal Sleep Scan

Geen matras op maat zonder een Personal Sleep Scan. Dit is een wetenschappelijk gefundeerde meting van uw rug- en slaaphouding, die vertelt welke ondersteuning u nodig heeft ter hoogte van schouders, taille en heup.

Een modulaire matras bestaat uit aparte modules. Doordat elke module in 12 verschillende hardheden bestaat, kan de matras helemaal op maat van het lichaam samengesteld worden, en achteraf nog perfect aangepast worden. 

De meting gebeurt in onze winkel en neemt slechts enkele seconden in beslag. Onze slaapexpert legt nadien uw configuratie klaar, zodat u uitgebreid kan testliggen.

Zekerheid dankzij het Equilli Slaapcontract

Dankzij het Equilli Slaapcontract kan u op beide oren slapen. Vindt u de voor u bepaalde modulekeuze toch niet optimaal, dan kan u wijzigingen aan het matras aanbrengen. Zo bent u zeker van uw aankoop. Het eerste jaar na de aankoop is deze service zelfs helemaal gratis.

Wil u graag een Sleep Scan laten maken? Contacteer ons of bezoek onze slaapwinkel te Kortrijk en laat je adviseren door één van onze slaapexperts.