Modulaire matrassen

Modulaire matrassen; een matras op maat

Een modulaire matras bestaat uit aparte modules. Doordat elke module in 12 verschillende hardheden bestaat, kan de matras helemaal op maat van het lichaam samengesteld worden, en achteraf nog perfect aangepast worden.
deskundig-advies-white.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren u graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al uw vragen te beantwoorden!

De voordelen van een modulair matras

  • Wetenschappelijke basis
  • Verlicht of voorkomt rug- of nekklachten
  • Ook het hoofdkussen wordt betrokken in de meting
  • Kan met alle types bodem gecombineerd worden
  • Tevredenheidsgarantie

Welke matras tegen rugklachten?

Voor degenen met ernstige rug-of nekklachten, die met de bestaande bedsystemen nog niet voldoende geholpen zijn, biedt De Nachtwacht Equilli: de matras op maat van uw rug.

Vergelijk het met schoenen: de meeste mensen zijn goed met kwaliteitsschoenen, maar sommige mensen hebben baat bij steunzolen.

Equilli vs. KU Leuven

De modulaire matras van Equilli is ontstaan aan de Afdeling Biomechanica van de KU Leuven op basis van jarenlang wetenschappelijk onderzoek. Bij Equilli primeert science boven sales. Want afhankelijk van onze lichaamsbouw, slaaphouding en comfortvoorkeuren is een matras gauw te hard of te zacht of … gewoon perfect.

https://dpyxfisjd0mft.cloudfront.net/denachtwacht/BG-IMG%20%281%29.png?1507644465&w=1600&h=979

Bezoek onze winkel

De Nachtwacht in Kortrijk wordt wel eens de allermooiste slaapspeciaalzaak van Belgiƫ genoemd. Beleef onze troeven en vind uw ideale bed in onze slaapwinkel of neem online alvast een voorproefje van de allermooiste slaapspeciaalzaak van Belgiƫ.

Peronal Sleep Scan

Geen matras op maat zonder een Personal Sleep Scan. Dit is een wetenschappelijk gefundeerde meting van uw rug en slaaphouding, die vertelt welke ondersteuning u nodig hebt ter hoogte van schouders, taille en heup.

De meting gebeurt in onze winkel en neemt slechts enkele seconden in beslag. Onze slaapexpert legt nadien uw configuratie klaar, zodat u uitgebreid kunt testliggen.

Zeker van jouw aankoop

Dankzij het Equilli Slaapcontract kunt u op beide oren slapen. Vindt u de voor u bepaalde modulekeuze toch niet optimaal, dan kunt u wijzigingen aan het matras aanbrengen. Zo bent u zeker van uw aankoop. Het eerste jaar na de aankoop is deze service zelfs helemaal gratis.

Wil u graag een Sleep Scan laten maken? Contacteer ons of bezoeker onze slaapwinkel te Kortijk en laat u adviseren door één van onze slaapexperts.