Geltex matrassen

Geltex; De nieuwe generatie matraskernen

Op een lattenbodem geldt Geltex als de nieuwste generatie matraskern. Geltex bestaat uit een combinatie van ademend schuim en een elaschtische gel.
deskundig-advies-white.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren u graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al uw vragen te beantwoorden!

Een Geltex-matras biedt u;

  • Ventilatie
  • Drukverlaging
  • Ondersteuning

Geltex-matrassen Swissflex

Dankzij de gesofistikeerde opbouw en strategisch geplaatste uitsparingen ondersteunt de matras optimaal waar nodig. De antibacteriële behandeling zorgt voor een gezond bedklimaat. Bovendien geldt op een Geltexmatras van Swissflex 10 jaar garantie.

Een Geltex-matras wordt gecombineerd met een goede lattenbodem, we plaatsen dit niet op een boxspring of spiraalbodem.

Geltex-matrassen gelden door zijn eigenschappen als ideaal alternatief voor latexmatrassen, maar ook puur gevoelsmatig verkiezen de meesten na een vergelijkende test voor de Geltex-matras. 

Benieuwd hoe een Geltex matras aanvoelt als u erop ligt? neem contact met ons op of kom langs bij De Nachtwacht en ervaar zelf het comfort van de Geltex-matrassen van Swissflex.

https://dpyxfisjd0mft.cloudfront.net/denachtwacht/BG-IMG%20%281%29.png?1507644465&w=1600&h=979

Bezoek onze winkel

De Nachtwacht in Kortrijk wordt wel eens de allermooiste slaapspeciaalzaak van België genoemd. Beleef onze troeven en vind uw ideale bed in onze slaapwinkel of neem online alvast een voorproefje van de allermooiste slaapspeciaalzaak van België.