Geltex matrassen

Voordelen van een goede Geltex matras

  • Ventilatie
  • Drukverlaging
  • De antibacteriële behandeling zorgt voor een optimaal bedklimaat
  • Ondersteunt optimaal waar nodig 

Geltex matrassen van Swissflex

Op een lattenbodem geldt Geltex als de nieuwste generatie matraskern. Geltex bestaat uit een combinatie van ademend schuim en een elastische gel.

Dankzij de gesofisticeerde opbouw en strategisch geplaatste uitsparingen ondersteunt de matras optimaal waar nodig. De antibacteriële behandeling zorgt voor een gezond bedklimaat. Bovendien geldt op een Geltex matras van Swissflex 10 jaar garantie.

Een Geltex matras wordt gecombineerd met een goede lattenbodem, we plaatsen dit niet op een boxspring of spiraalbodem.

Benieuwd hoe dit type van matras aanvoelt als je erop ligt? Neem contact met ons op of kom langs bij De Nachtwacht en ervaar zelf het comfort van de Geltex matrassen van Swissflex.

deskundig-advies-white.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren je graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!

De Swissflex Geltex-inside matras

Het revolutionaire Geltexmateriaal combineert hoogelastische gel met zeer ademend schuim. Met een ongeëvenaard slaapcomfort voor iedereen die belang hecht aan een gezonde slaap.

Geltex matrassen gelden door hun eigenschappen als ideaal alternatief voor latex matrassen, maar ook puur gevoelsmatig verkiezen de meesten na een vergelijkende test voor de Geltex. 

De matras past zich door de gepantenteerde Geltex Inside-technologie aan elke beweging van het lichaam aan en ondersteunt en ontlast tegelijkertijd. Bovendien ventileert Geltex beter dan latex of koudschuim. Logisch dus dat matrassen met Geltex meer en meer latexmatrassen vervangen.