Welke matras moet ik kiezen?

Uitgerust wakker worden dankzij een goede matras

Waar moet je op letten bij het kopen van een matras?

Een matras van hoge kwaliteit is een verstandige investering. Welke matras je moet kopen, hangt van jouw specifieke slaappatroon en slaapvoorkeuren af.

Een goede nachtrust is immers van groot belang voor het functioneren van geest en lichaam.

Je merkt het vaak al gauw wanneer je onvoldoende of slecht geslapen hebt;

  • je bent ongeduldiger,
  • minder geconcentreerd,
  • en een gebrek aan slaap beïnvloedt ook jouw humeur.

Jouw matras vervult dus een zeer belangrijke taak, waarbij ondersteuning en comfort twee belangrijke sleutelwoorden vormen.

Welke hardheid van matras past best bij jou? Een matras die zeer hard of zacht is, kan een goed idee lijken, maar veel matrassen bieden te weinig ondersteuning voor essentiële plekken van jouw lichaam.

Laat je daarom adviseren door matrassenwinkel De Nachtwacht in Kortrijk.

Vispring_LogotypeandStrapline_P9043U_RVB.png

Handgemaakt, puur natuur

Geen massaproductie bed, maar een bed op bestelling en met de hand vervaardigd uit de beste natuurmaterialen.

FYLDS'_logo_grijs copy.png

Belgisch vakmanschap

De boxsprings van Fylds' brengen de beste natuurlijke ingrediënten van eigen bodem samen tot een begrip in slaapcomfort: Het Belgisch Bed.

Hoe kies je de juiste matras?

Een matras kopen is meer dan een besluit, het is een ervaring en wij kunnen je helpen bij iedere stap. Tenslotte weten we als geen ander wat je nodig hebt voor een optimale nachtrust.
deskundig-advies.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren je graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!

Specificaties, maten en levensduur matrassen

De Nachtwacht biedt een ruime keuze op het gebied van materialen, prijs en design. Ben je op zoek naar een duurzame Tempur matras 140x200, of is jouw bedframe een maat groter? De Nachtwacht biedt jou elke mogelijke standaard matrasmaat.

Door ons ruim aanbod aan matras merken kunnen we jou een objectief overzicht geven van alle types matrassen op de markt:

Heb je rugklachten?

En wil je liever jouw matras volledig op jouw lichaam afgestemd hebben? Bij De Nachtwacht kan je jouw matras op maat laten maken, zodat ze perfect afgestemd is op jouw lichaam en je geen last hebt van rugklachten.

Een revolutionair concept, ontwikkeld aan de afdeling Biomechanica van de KU Leuven. Hierbij wordt eerst jouw lichaam gemeten en op basis hiervan wordt vervolgens een passende matras samengesteld. Wil je ergens meer of minder ondersteuning, dan kan je hierbij jouw matras gratis laten aanpassen tot een jaar na aankoop; zo vervalt het risico op een foutieve aankoop.

De betere matrassenmerken werken met hoogwaardigere materialen. Deze zorgen voor een betere ondersteuning, ventilatie en een langere levensduur.

Lees hier hoe je rugklachten kan vermijden met de juiste matras!

Matrassen prijzen bij matrassen winkel De Nachtwacht

Matrassenzaak De Nachtwacht biedt jou graag een beetje meer, en heeft matrassen te koop die aan ieders wensen voldoen. Alle merken die de Nachtwacht aanbiedt verrichten diepgaande research en zijn van zeer hoge kwaliteit. Onze Nachtwachters staan paraat om al jouw vragen en wensen op een professionele wijze te behandelen.

Daarbij houden we uiteraard rekening met;

  • jouw budget
  • jouw verwachtingen
  • jouw bedsysteem
  • lichaamsbouw
  • rugproblemen
  • en eventuele allergieën

Zo kan jij met een gerust gevoel jouw matras kopen, en voorzien wij de nachtrust die je nodig hebt om de volgende dag weer optimaal te kunnen presteren.

Matras prijzen

De prijs voor een matras van 90x200 begint vanaf €500,-  een investering van slechts €50,- per jaar.

Kom gerust langs in onze showroom, of neem direct contact met ons op via ons telefoonnummer of het contactformulier!