Matrassen

Bezoek onze winkel

De Nachtwacht in Kortrijk wordt wel eens de allermooiste slaapspeciaalzaak van Belgiƫ genoemd. Beleef onze troeven en vind uw ideale bed in onze slaapwinkel of neem online alvast een voorproefje van de allermooiste slaapspeciaalzaak van Belgiƫ.

Uitgerust wakker worden dankzij een goede matras

Waarom een goede matras belangrijk is.

Een matras van hoge kwaliteit is een wijze investering. Een goede nachtrust is immers van groot belang voor het functioneren van uw geest en uw lichaam.

U merkt het vaak al gauw wanneer u onvoldoende of slecht geslapen hebt;

  • u bent ongeduldiger,
  • minder geconcentreerd,
  • en een gebrek aan slaap beïnvloedt vaak ook uw humeur.

Uw matras vervult dus een zeer belangrijke taak, waarbij ondersteuning en comfort twee belangrijke sleutelwoorden vormen.

Een matras die zeer hard of  zacht is, kan een goed idee lijken, maar veel matrassen bieden te weinig ondersteuning voor essentiële plekken van uw lichaam.

Laat u daarom adviseren door matras winkel de Nachtwacht in Kortrijk.

vispring-logo.jpg

Handgemaakt, puur natuur

Geen massaproductie bed, maar een bed op bestelling en met de hand vervaardigd uit de beste natuurmaterialen.

Equilli.jpg

Bed op maat? Doe een sleepscan.

Het lichaam meten we met behulp van een meetmatras. We scannen hoe het lichaam de matras vervormt, hoe diep de schouders, taille en heupen inzakken.

Hoe kies je de juiste matras?

Een matras kopen is meer dan een besluit, het is een ervaring en wij kunnen u helpen bij iedere stap. Tenslotte weten we als geen ander wat je nodig hebt voor een optimale nachtrust.
deskundig-advies.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren u graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al uw vragen te beantwoorden!

Specificaties, maten en levensduur matrassen

De Nachtwacht biedt een ruime keuze op het gebied van materialen, prijs en design. Bent u op zoek naar een duurzame Tempur matras 140x200, of is uw bed frame een maat groter? De Nachtwacht biedt u elke mogelijke standaard matras maat.

Door ons ruim aanbod aan matras merken kunnen we u een objectief overzicht geven van alle types matrassen op de markt:

Hebt u rugklachten?

En wilt u liever uw matras volledig op uw lichaam afgestemd hebben? Bij de Nachtwacht kunt u uw matras op maat laten maken, zodat ze perfect afgestemd is op uw lichaam.

Een revolutionair concept, ontwikkeld aan de afdeling Biomechanica aan KULeuven. Hierbij wordt eerst uw lichaam gemeten en op basis hiervan wordt vervolgens een passende matras samengesteld. Wil u ergens meer of minder ondersteuning, dan kunt u hierbij uw matras gratis laten aanpassen tot een jaar na aankoop; zo vervalt het risico op een foutieve aankoop.

De betere matrassen merken werken met hoogwaardigere materialen. Deze zorgen voor een betere ondersteuning, ventilatie en een langere levensduur.

Matrassen prijzen bij matrassen winkel de Nachtwacht

Matrassen zaak de Nachtwacht biedt u graag een beetje meer, en heeft matrassen te koop die aan ieders wensen voldoet. Alle matrassen merken die de Nachtwacht aanbiedt verrichten diepgaande research en zijn van zeer hoge kwaliteit. Ons team staat paraat om al uw vragen en wensen op een professionele wijze te behandelen.

Daarbij houden we uiteraard rekening met;

  • uw budget
  • uw verwachtingen
  • uw bedsysteem
  • lichaamsbouw
  • rugproblemen
  • en eventuele allergieën

Zo kunt u met een gerust gevoel uw matras kopen, en voorzien wij de nachtrust die u nodig hebt om de volgende dag weer optimaal te kunnen presteren.

Matras prijzen

De prijs voor een matrassen van 90x200 begint vanaf €500,-  een investering van slechts €50,- per jaar.

Kom gerust langs in onze showroom, of neem direct contact met ons op via ons telefoonnummer of het contact formulier!