Testnest

Het Testnest, test bij ons uw droombed

In het Testnest kunt u uw bed, matras en hoofdkussen gedurende een volledige nacht uitproberen. Een uniek concept in België. En zo bent u zeker van uw keuze.
deskundig-advies-white.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren u graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al uw vragen te beantwoorden!

Wat gasten over Het Testnet zeggen

  • "Unieke belevenis, we hebben ons "gejeund"! En vooral: lekker geslapen!"
  • "Een nacht met een opdracht; een bed testen...  Het bed werd getest en goedgekeurd... De "entourage" en "randanimatie" werd met plezier beleefd. Dank hiervoor"
  • "We vinden dit een mooi initiatief om het bed op voorhand te kunnen testen.  Ook de jacuzzi maakt het plaatje volledig."
  • "Een fantastisch initiatief dat ons écht geholpen heeft naar onze nieuwe matras!"

Proefslapen in het Testnest

Een bed koopt u niet impulsief. U wilt zeker zijn van een goede nachtrust, jarenlang. Dat is ook onze wens.

Het idee is eenvoudig: met een wagen maakt u liefst een testrit en kleding probeert u graag even uit in een pashokje. Waarom zou u dan ook niet eens een nacht testslapen in het bed dat uw voorkeur geniet, en minstens 10 jaar voor uw zalige nachtrust moet zorgen?

De Nachtwacht is met het Testnest de enige slaapspeciaalzaak in België die u deze mogelijkheid biedt, in stijl.

Bezoek onze winkel

De Nachtwacht in Kortrijk wordt wel eens de allermooiste slaapspeciaalzaak van België genoemd. Beleef onze troeven en vind uw ideale bed in onze slaapwinkel of neem online alvast een voorproefje van de allermooiste slaapspeciaalzaak van België.

Hoe kan u proefslapen? 

Vooraf maken wij een uitgebreide analyse van uw slaapgewoontes. Op basis van de volgendeelementen kiezen we met u het geschikte bed.

  • Rugklachten
  • Transpiratie
  • Allergieën
  • Budget
  • Persoonlijke smaak

Dit bed wordt dan klaargezet in het Testnest, met de juiste matrassen en eventueel hoofdkussens. Het volledig vernieuwde Testnest zal nog luxueuze zijn, en zal 3 slaapkamers hebben, met boxsprings van arpe Diem, Magnitude en Fylds (het Belgisch bed). We verwachten het klaar te hebben tegen begin september. 

U heeft proefgeslapen in Het Testnet?

Kan u na één proefnacht proefslapen 100% zeker zijn van het perfecte bed? Natuurlijk niet. Misschien zal u zich zelfs wat storen aan geluiden, geuren, die u niet gewoon bent.

Toch is de ‘eerste indruk’ van groot belang. En daar willen wij u van laten proeven. Nestel u in het bed, sluit de ogen, en stel uzelf de vraag: hoe voelt dit? Wordt dit de volgende jaren het zalige sluitstuk van een hectische dag?