Het Testnest

Wat gasten over Het Testnest zeggen

  • "Unieke belevenis, we hebben ons "gejeund"! En vooral: lekker geslapen!"
  • "Een nacht met een opdracht; een bed testen...  Het bed werd getest en goedgekeurd... De "entourage" en "randanimatie" werd met plezier beleefd. Dank hiervoor."
  • "Een fantastisch initiatief dat ons écht geholpen heeft naar onze nieuwe matras!"

Proefslapen in Het Testnest

Een bed koop je niet impulsief. Je wil zeker zijn van een goede nachtrust, jarenlang. Dat is ook onze wens.

Het idee is eenvoudig: met een wagen maak je liefst een testrit en kleding probeer je graag even uit in een pashokje. Waarom zou je dan ook niet eens een nacht testslapen in het bed dat jouw voorkeur geniet, en minstens 10 jaar voor jouw zalige nachtrust moet zorgen?

De Nachtwacht is met het Testnest de enige slaapspeciaalzaak in België die jou deze mogelijkheid biedt, in stijl.

deskundig-advies-white.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren je graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!

Hoe kan je proefslapen? 

Vooraf maken wij een uitgebreide analyse van jouw slaapgewoontes. Op basis van de volgende elementen kiezen we met jou het geschikte bed.

  • Rugklachten
  • Transpiratie
  • Allergieën
  • Budget
  • Persoonlijke smaak

Het volledig vernieuwde Testnest is nog luxueuzer dan voordien, met boxsprings van 4 topmerken: Hästens, Fylds (Het Belgisch Bed), Magnitude en Vispring. Het bed dat je overweegt aan te kopen wordt klaargemaakt, zodat je zalig kan slapen.

Je hebt proefgeslapen in Het Testnest?

Kan je na één proefnacht proefslapen 100% zeker zijn van het perfecte bed? Natuurlijk niet. Misschien zal je je zelfs wat storen aan geluiden, geuren, die je niet gewoon bent.

Toch is de ‘eerste indruk’ van groot belang. En daar willen wij je van laten proeven. Nestel je in het bed, sluit de ogen, en stel jezelf de vraag: hoe voelt dit? Wordt dit de volgende jaren het zalige sluitstuk van een hectische dag?