Gratis levering

 

Een vlotte service, dat betekent ook gratis en zorgeloos leveren aan huis. Na je bestelling hoef je zelf nauwelijks nog iets te doen. Zorg er alleen voor dat er iemand thuis is als Olivier en Lievin bij je langs komen. Want eens je bestelling binnen is, krijg je een telefoontje van Victore. Die zoekt naar het beste leveringsmoment. Geen zorgen, we zijn flexibel. 

 

Onze professionals Olivier en Lievin komen vervolgens tot bij je thuis. Ze zijn stijlvol en discreet, met respect voor het intieme karakter van je slaapplek. Ze installeren zoals het hoort en nemen je oude matras weer mee. Ze geven nuttige tips en je krijgt er hun stralende glimlach bovenop! 

 

 

"Ons bed werd stipt op het afgesproken uur geleverd. Belangrijk, gezien onze drukke agenda. De enthousiaste plaatsers waren in 1,2,3 klaar! Topservice, mét een schattig schaapje erbovenop!"

 

"Chapeau!!! Jullie mannen zijn super! Echt wel bedankt!!!"

 

"De mannen handelden met veel respect voor de goederen en het interieur. Alle handelingen waren erop gericht om geen schade te veroorzaken, wat wij ten zeerste waarderen."

 

slaapwinkel, slaapwinkel Kortrijk, beddenwinkel, beddenwinkel Kortrijk, slaapcomfort, slaapcomfort Kortrijk