Bedstyling

Waarom kiezen voor bedstyling?

  • persoonlijk interieuradvies
  • harmonie en rust creëren in jouw slaapomgeving
  • juiste sfeer scheppen in jouw slaapkamer
  • stijl eventueel doortrekken naar de badkamer

Slapen in stijl, met ons advies

Bij De Nachtwacht doen we er alles aan om jou kwalitatieve nachten te bezorgen. Want alleen zo verschijn je telkens opnieuw fris aan de start van alweer een nieuwe dag.

Ook de omstandigheden waarin je slaapt, mogen niet uit het oog verloren worden. Het is belangrijk de juiste sfeer te scheppen in jouw slaapkamer om zo een plek van rust te creëren. Samen met jou scheppen we graag harmonie in jouw slaapomgeving.

Die rustige sfeer wordt door verschillende factoren bepaald: opteer je voor katoenen bedlinnen of ben je eerder voorstander van linnen lakens? Welke kleuren hanteer je in jouw slaapkamer en is het nodig die stijl ook door te trekken naar de aanpalende badkamer? Misschien is er wel een spreuk die je steeds tot rust brengt en die je graag ziet terugkeren in jouw bedlinnen?

Het zijn maar enkele vragen op basis waarvan wij aan bedstyling doen. Benieuwd? Bekijk al eens onze realisaties

deskundig-advies-white.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren je graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!

Bezoek ons

Ook ons aanbod op vlak van bedlinnen is heel uitgebreid. Mirabel Slabbinck, Verilin, Alexandre Turpault, Lexington of Mikmax, het zijn maar enkele topmerken van wie je de collectie kan bekijken en voelen bij De Nachtwacht. In een eerste gesprek tonen wij jou de verschillende mogelijkheden en peilen we naar jouw slaapvoorkeuren en -verwachtingen.

Tip: Breng gerust een foto van jouw slaapkamer, een stukje behangpapier of een staaltje van jouw vloerbekleding mee naar De Nachtwacht. Dat maakt het ons iets makkelijker te weten waar jij voor staat.

Wij bezoeken jou

Een van onze bedstylistes komt vervolgens graag bij jou langs. Ze heeft een reeks stalen bij en bekijkt samen met jou wat het best bij jouw interieur past. Vloekt de voorgestelde stijl niet met het schilderij dat in jouw slaapkamer hangt? Kunnen we de kleuren ook laten terugkeren in jouw badkamer? We zorgen ervoor dat het hele plaatje klopt.

Wij stellen voor, jij kiest

Daarna maken wij ons huiswerk en stellen we nauwgezet een gepersonaliseerd voorstel samen met correcte prijzen. Met een duidelijke en transparante prijsofferte in de hand kan jij vervolgens de juiste keuze maken.

Wij brengen het voor jou in orde

Tot slot volgen we jouw bestelling voor je op. We zorgen voor de juiste personalisatie en komen het, indien gewenst, bij jou thuis installeren zoals het moet. We laten je kennis maken met verschillende stijlen van opmaken en geven jou een pallet aan tips waarmee je nadien zelf aan de slag kan om de juiste sfeer te creëren in jouw slaapkamer. 

 

Maak kennis met onze Slabbinck-corner

De Brugse Mirabel Slabbinck biedt topkwaliteit en weet jouw slaapinterieur als geen ander te personaliseren. Elk stuk wordt op bestelling gemaakt en geeft jou met andere woorden eindeloze mogelijkheden om een eigen sfeer te creëren. Jouw initialen laten borduren? Een bepaalde levensquote laten terugkeren? Spelen met kleuren en dessins om zo een eigen intieme sfeer te creëren? Het kan maximaal met het bedlinnen van Mirabel Slabbinck.

Als enige slaapwinkel beschikt De Nachtwacht over een eigen Slabbinck-corner. Je ziet er niet alleen het uitgebreide assortiment; je proeft er ook het Belgische vakmanschap.

Breng een bezoekje aan onze Slabbinck-corner en we maken je graag wegwijs in haar bedlinnen van topkwaliteit.