Kussenslopen

Waarom een kussensloop om uw hoofdkussen?

  • Beschermt uw hoodkussen tegen slijtage
  • Biedt verzachting aan uw huid
  • Decoratie van uw bedlinnen

Uw hoofd laten rusten op natuurlijke materialen

De Nachtwacht kiest voor aangename natuurmaterialen, die in België of in de buurlanden geproduceerd zijn, vrij van schadelijke stoffen.

Satijn

Een satijnen kussensloop uit katoen is makkelijk te onderhouden en voelt heerlijk zacht aan.

Zijden

Een zijden kussensloop heeft dan het voordeel dat het zodanig glad is, waardoor het huidherstellende eigenschappen toegeschreven wordt. Een zijden kussensloop bestaat uit proteïnen, net als de huid, waardoor het ook anti-rimpel kussensloop genoemd wordt.

Molton

Onder een kussen komt meestal nog een molton kussensloop of een andere bescherming. Deze verlengt de levensduur van het kussen, kan het transpireren tegengaan of kan zelfs anti-allergisch behandeld zijn.

deskundig-advies-white.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren u graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al uw vragen te beantwoorden!

Kussensloop op maat

Bij De Nachtwacht hebben we een grote keuze aan kleuren, merken en materialen op voorraad. Maar bij specifieke wensen kunnen de kussenslopen natuurlijk ook op uw wensen afgestemd en besteld worden.

Welke afmeting moet u kiezen?

De Belgische standaardafmeting voor kussenslopen zijn 40x60, 50x70, 60x60 en 65x65. In Nederland is de maat voor een kussenovertrek van 60x70 standaard.

Wil u een kussensloop kopen, kom dan zeker langs bij De Nachtwacht of in onze Auping Plaza en laat je adviseren door onze slaap experts. Online uw vraag stellen is uiteraard ook mogelijk.