Hoeslakens

Verkrijgbare hoeslaken afmetingen

  • Hoeslaken 220 x 220
  • Hoeslaken 200 x 200
  • Hoeslaken 200 x 210
  • Hoeslaken 200 x 220
  • Hoeslaken 180 x 220

Een hoeslaken van hoge kwaliteit maakt het verschil

Het hoeslaken of onderlaken is het laken dat u om uw matras heen doet voor de bescherming en hygiëne van uw matras. Het zorgt ook voor een passende kleur in uw kamer.

De hoekhoogte van het hoeslaken wordt aangepast aan de dikte van de matras, zodat het mooi over uw matras past en het hoeslaken gemakkelijk kan worden vervangen.

Gebruik daaronder nog een matrasbeschermer omdat deze lichaamsvocht opvangt. Dit verhoogt de levensduur van uw matras en voorkomt zweetkringen.

De Nachtwacht helpt u graag verder met kwalitatieve hoeslakens en moltons die perfect afgestemd zijn op uw bed en uw bedlinnen.

deskundig-advies-white.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren u graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al uw vragen te beantwoorden!

Verschillende materialen hoeslakens

Hoeslakens, in verschillende materialen, kiest u op basis van uw persoonlijke voorkeuren en uw budget. Er is keuze uit een matrashoes van katoen (katoen satijn, jersey of katoen percal en flanel), of linnen en zijde.

Hoeslaken van katoen percal

Met percal katoen haalt u het hotelgevoel in huis. Katoen percal is fijner dan de standaard-kwaliteit van katoen, doordat deze bestaat uit fijnere garens die dichter op elkaar zijn geweven. Katoen percal voelt frisser aan dan standaard katoen, maar is tegelijkertijd slijtvaster. Daarom worden percal hoeslakens vaak gebruikt in hotels.

Katoen satijnen hoeslaken

Katoen satijn is de fijnste, beste katoen-kwaliteit: een weeftechniek waardoor de fijnste garens dichter op elkaar geweven kunnen worden en waardoor de typische lichte glans ontstaat. Hierdoor wordt het hoeslaken nog zachter, gladder en krijgt het een luxueuze uitstraling. Bovendien strijkt dit makkelijk.

Jersey katoenen hoeslaken

Het jersey katoenen hoeslaken wordt gebreid, niet geweven, waardoor het rekbaar is en om meerdere formaten matrassen past. Een goed jersey stretch hoeslaken hoeft niet gestreken te worden. Ook hierin bestaan grote kwaliteitsverschillen.

Welke maat hoeslaken kan u het best kiezen?

Het is van belang dat uw hoeslaken mooi over uw matras gespannen is, voor het beste optische resultaat, maar ook omdat u geen plooien zou voelen. Kies daarom een matras hoeslaken dat niet te klein is, maar ook zeker niet te groot.

Breed gamma hoeslakens

U kunt bij De Nachtwacht kiezen uit een groot assortiment aan hoeslakens in verschillende kwaliteiten, kleuren, maten en hoekhoogtes. Tevens kunnen wij bij speciale wensen snel een matrashoes produceren, zoals een bijzonder tweepersoons hoeslaken of extra grote hoeslakens. We bieden ook een ruim assortiment hoeslakens voor extra dikke matrassen of topperhoeslakens.

Een hoeslaken kopen bij De Nachtwacht

De Nachtwacht biedt een zeer breed assortiment aan alles op het gebied van slaapcomfort. Naast hoeslakens bieden wij bedden, bedlinnen en matrassen van hoge kwaliteit. Wilt u meer weten over onze producten, of onze producten graag een aantal nachten uittesten? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Kortrijk.