Dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken bij De Nachtwacht

  • Keuze uit materialen die makkelijk onderhouden kunnen worden
  • Enorme keuze aan kleuren, prijsklassen en stijlen
  • Professioneel advies
  • Gepersonaliseerd bedlinnen zonder meerprijs
  • Bedstyling aan huis
  • Selectie van de betere merken

Dekbedovertrekken voor de perfecte slaapkamer

Een dekbedovertrek wordt in eerste instantie om uw dekbed heen gedaan zodat het dekbed niet vuil wordt, maar uiteraard bepaalt u hiermee de uitstraling van uw slaapkamer: luxe, of liever cosy, strakke of kleurrijke looks.

Het bedlinnen is uren met uw huid in contact. Bezorg uw huid een prettige sensatie dankzij natuurlijke en zachte materialen. Een goede kwaliteit bedlinnen geeft uw huid een aangenaam gevoel en is vrij van schadelijke stoffen. 

U vindt bij ons bedovertrekken van de betere merken zoals Slabbinck, Verilin, Alexandre Turpault, Lexington, Auping en Mikmax.

Dekbedovertreksets van verschillende materialen

Uw bedovertrek kiest u natuurlijk op basis van wat u graag ziet. Daarnaast is het ook van belang om bij uw keuze na te denken over welk materiaal u wil. Onze materialen zijn makkelijk te onderhouden. Meestal bestaan kwalitatieve dekbed overtrekken uit: satijn katoenjersey katoen, linnen, zijdeflanel of percal katoen. Hier leest u alvast alles over de voordelen van slapen op zijde of linnen

Kom zeker langs, zodat we u de verschillen kunnen uitleggen en u de materialen kan voelen.

deskundig-advies-white.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren u graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al uw vragen te beantwoorden!

Katoenen dekbedovertrek

De meeste dekbedovertrekken worden van katoen gemaakt. De kwaliteit van uw katoenen overtrek is afhankelijk van de fijnheid van het garen en de dichtheid van het weefsel. Wanneer er hoogwaardig garen wordt gebruikt is de stof fijner en de kwaliteit hoger. Dit is bijvoorbeeld het geval bij satijn en percal. Satijn voelt glad en zacht aan en percal wordt vaak gebruikt in hotels, omdat de stof ook erg lang mee gaat.

Dekbed assortiment bij De Nachtwacht

Bij De Nachtwacht profiteert u van een scala aan stijlen, kleuren en prijsklassen. Alle afwerkingen en alle dekbedovertrek afmetingen zijn mogelijk, zo vindt u zeker een dekbedovertrek dat past.

We hebben een ruime keuze aan standaard eenpersoons dekbedovertrekken (140x220) of tweepersoons dekbedovertrekken (240x220 en 260x220), maar ook voor een dekbedovertrek 160x200, een dekbedovertrek 200x220, 260x240 of speciale maten kan u bij ons terecht.

Een dekbedovertrek kopen bij De Nachtwacht

Uw bed heeft een centrale plaats in uw slaapkamer, een dekbedovertrek zorgt er dan ook in grote mate voor dat het totaalplaatje klopt.

Bij De Nachtwacht kan u ofwel uw dekbedovertrekken bestellen of samen met onze enthousiaste medewerkers een keuze uit onze ruime voorraad maken. Bij ons personaliseert u uw dekbedovertrek zelfs zonder meerprijs.

Wij bieden daarnaast ook een Bedstyling service. Victore staat u graag bij en komt, indien gewenst, ook bij u thuis.