Dekbedden & Donsdekens

Niets zaliger dan 's avonds onder een knus donsdeken te kruipen.

deskundig-advies-white.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren u graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al uw vragen te beantwoorden!

Waarom moet u voor een donsdeken kiezen?

  • Zacht & licht
  • Betere isolatie
  • Vormt zich naar het lichaam
  • Het dekbed kan ademen
  • Lagere levensduur

Een optimale nachtrust onder een donsdeken

Veel mensen slapen zalig onder een donsdeken, en dat is niet voor niets. Een donzen dekbed is zacht, licht en zorgt ervoor dat u optimaal van uw nachtrust kunt genieten.

De Nachtwacht werkt al jarenlang met kwalitatieve dekbedden, zoals donsdekbedden van het Nederlandse Auping of en het Duitse Brinkhaus. Samen bezorgen we u dan ook graag een betere beleving van uw dag en uw nacht met een heerlijk zacht donsdeken, of een synthetisch dekbed.

Dekbed dons of synthetisch, of misschien liever van wol?

We bieden een ruime keuze aan dekbedden, die gevuld zijn met ganzendons, kasjmier, wol, polyester en zelfs eierdons.

Wilt u liever een synthetisch of donsdekbed? Deze keuze is afhankelijk van uw persoonlijke wensen en uw budget. Onze donsdekbedden zijn gevuld met kwaliteitsvolle dons van ganzen, zodat het deken soepeler rond uw lichaam valt en deze zacht en vooral licht aanvoelt. Dons geeft een betere isolatie dan veren, aangezien dons zeer volumineus is, zodat de isolerende lucht goed vastgehouden wordt.

Door de natuurlijke vulling kan een donsdekbed ademen, zodat u in de winter warm blijft en in de zomer uw lichaamswarmte voldoende kwijt kunt met een zomer donsdekbed.

Een synthetisch deken is zwaarder dan een donsdeken, maar goedkoper. Een dons dekbed gaat echter langer mee. Dat komt doordat een ganzendons dekbed vocht absorbeert en deze weer vrij laat wanneer u deze laat lucht. Bovendien kan een donsdeken na enkele jaren professioneel gereinigd en eventueel bijgevuld worden, dankzij onze donsreiniging dienst.

Natuurhaar dekbed

Een alternatief is een natuurhaar dekbed. Deze dekbedden bestaan uit bijvoorbeeld

  • Kamelenhaar
  • Wol
  • Kasjmier

Deze natuurhaar dekbedden voelen iets zwaarder maar kunnen lichaamsvocht optimaal afvoeren. Dit is dikwijls een goed alternatief voor mensen die graag onder een deken slapen, maar het uitzicht van een donsdeken willen.

Donsdeken prijzen en service bij De Nachtwacht

Zoek samen met De Nachtwacht naar het beste donsdeken, kasjmier deken, of synthetisch dekbed met een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Door onze ruime keuze vinden we zeker een dekbed dat perfect bij u past op basis van uw persoonlijke voorkeuren, de kamertemperatuur, uw bed en uw fysische eigenschappen.

We helpen u om de perfecte donsdeken afmetingen te bepalen, met een mogelijkheid om buitenmaten te kiezen.

Tevens kunt u bij ons terecht voor matrassen, beddenhoezen, kussens, lattenbodems en bed frames van een even hoge kwaliteit.

U kunt een donsdeken kopen bij ons in de showroom en profiteert direct van onze adviezen op maat. Wilt u meer weten over onze producten? Kom bij ons langs in Kortrijk of neem contact met ons op en we vertellen u graag meer.