Bedlinnen

Slabbinck Borda

Bedlinnen bij De Nachtwacht

Bij De Nachtwacht helpen we jou niet alleen graag bij het vinden van een comfortabel bed of matras, maar ook met stijlvol beddengoed dat fijn aanvoelt en in functie van jouw stijl.

Bij ons kan je terecht voor een uitgebreid gamma bed textiel uit o.a. katoen en linnen. Daarnaast vind je bij ons dekens, dekbedden en donsdekens uit anti-allergische materialen, wol, kasjmier, kamelenhaar, ganzendons en zelfs zijde. Het materiaal is afhankelijk van jouw wensen op het gebied van transpiratie, prijs, gevoel, comfort en esthetiek.

Wij bieden alle soorten kwalitatief bedlinnen aan, zoals:

Swissflex lattenbodem, Swissflex lattenbodem Kortrijk, geltexmatras, geltexmatras Kortrijk, latexmatras, latexmatras Kortrijk, matras, matras Kortrijk, lattenbodem, lattenbodem Kortrijk, boxspring, boxspring Kortrijk, boxsprings, boxsprings Kortrijk, boxspring kopen, boxspring kopen Kortrijk

Topper onder de lattenbodems

Intelligente bedsystemen van topkwaliteit: in Swissflex lattenbodems en matrassen komen Zwitsers vakmanschap, expertise en innovatie samen.

auping.png

Duurzaamheid & design

Elk Auping bed wordt gemaakt vanuit hun groene fabriek in Nederland, steeds met liefde voor kwaliteit, milieu, design en comfort. 

Hoe kies je het juiste bedlinnen?

Laat je adviseren door Victore, die zelfs bij jou aan huis kan komen om het bedlinnen te stylen.
deskundig-advies.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren je graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!

Bedtextiel in verschillende kwaliteiten

Beddengoed kopen is niet eenvoudig: er bestaat een enorm aanbod aan prijzen, kwaliteiten en stijlen.

We bieden een duidelijk overzicht aan bedlinnen:

  • van sobere tot uitbundige tinten
  • van een correcte standaardkwaliteit tot luxe bedlinnen
  • bedtextiel van midden- tot topgamma
  • ruime selectie aan toffe merken

Ons team kan jou dankzij jarenlange ervaring en opleidingen begeleiden in jouw keuze voor het beddengoed dat bij jou past. Het bedlinnen dat we voor jou selecteerden hoeft niet duur te zijn, maar voldoet wel altijd aan onze hoge minimumwensen.

Beddengoed bestellen

We zijn ervan overtuigd dat de aankoop van mooi beddengoed iets is, waar begeleiding zeer belangrijk is. Je wil beddengoed kopen? Dan heb je nood aan een overzicht van welke kleurencombinaties kunnen, welke materialen er bestaan, hoe die zijn in onderhoud, hoe die aanvoelen, hoe ze klimatiseren, hoe ze er in het echt uitzien…

We passen jouw bedlinnen volledig aan jouw wensen aan: niet enkel de afmetingen, maar ook de kleuren en dessins worden op jouw wensen geconfectioneerd, zonder meerprijs. De productie hiervan gebeurt in West-Vlaanderen bij hoog aangeschreven bedrijven zoals Slabbinck en Verilin

Wil je graag advies over jouw bedlinnen? Raadpleeg dan een expert in onze showroom te Kortijk of neem contact met ons op.