Bedlinnen

Slabbink Borda

Bedlinnen bij de Nachtwacht

Bij de Nachtwacht helpen we je niet alleen graag bij het vinden van een comfortabel bed of matras, maar ook met stijlvol beddengoed dat fijn aanvoelt en in functie van jouw stijl.

Bij ons kan je terecht voor een uitgebreid gamma bed textiel uit o.a. katoen en linnen. Daarnaast vind je bij ons dekens, dekbedden en donsdekens uit anti-allergische materialen, wol, kasjmier, kamelenhaar, ganzendons en zelfs zijde. Het materiaal is afhankelijk van uw wensen op het gebied van transpiratie, prijs, gevoel, comfort en esthetiek.

Wij bieden alle soorten kwalitatief bedlinnen aan, zoals:

Web 154 De Nachtwacht DSCF6330.jpg

Hoe kies je het juiste bedlinnen?

Laat je adviseren door onze Bedstyliste, die zelfs bij jou aan huis kan komen om het bedlinnen te personaliseren.
deskundig-advies.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren u graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al uw vragen te beantwoorden!

Bedtextiel in verschillende kwaliteiten

Beddengoed kopen is niet eenvoudig: er bestaat een enorm aanbod aan prijzen, kwaliteiten en stijlen.

We bieden een duidelijk overzicht aan bed linnen:

  • van sobere tot uitbundige tinten
  • van een correcte standaardkwaliteit tot luxe bedlinnen
  • bedden textiel van midden- tot topgamma
  • ruime selectie aan toffe merken

Ons team kan je dankzij jarenlange ervaring en opleidingen begeleiden in jouw keuze voor het beddengoed dat bij je past. Dit bedlinnen dat we voor jou selecteerden hoeft niet duur te zijn, maar voldoet wel altijd aan onze hoge minimumwensen.

Beddengoed bestellen

We zijn ervan overtuigd dat de aankoop van mooi beddengoed iets is, waar begeleiding zeer belangrijk is. Je wil beddengoed kopen? Dan heb je nood aan een overzicht van welke kleurencombinaties kunnen, welke materialen er bestaan, hoe die zijn in onderhoud, hoe die aanvoelen, hoe ze klimatiseren, hoe ze er in het echt uitzien…

We passen jouw bedlinnen volledig aan je wensen aan: niet enkel de afmetingen, maar ook de kleuren en dessins worden op je wensen geconfectioneerd, zonder meerprijs. De productie hiervan gebeurt in West-Vlaanderen bij hoog aangeschreven bedrijven zoals Slabbinck en Verilin

Wil je graag advies over jouw bedlinnen? Raadpleeg dan een expert in onze showroom te Kortijk of neem contact met ons op.