Bedlinnen

Slabbinck Borda

Bedlinnen bij de Nachtwacht

Bij de Nachtwacht helpen we u niet alleen graag bij het vinden van een comfortabel bed of matras, maar ook met stijlvol beddengoed dat fijn aanvoelt en in functie van uw stijl.

Bij ons kan u terecht voor een uitgebreid gamma bed textiel uit o.a. katoen en linnen. Daarnaast vindt u bij ons dekens, dekbedden en donsdekens uit anti-allergische materialen, wol, kasjmier, kamelenhaar, ganzendons en zelfs zijde. Het materiaal is afhankelijk van uw wensen op het gebied van transpiratie, prijs, gevoel, comfort en esthetiek.

Wij bieden alle soorten kwalitatief bedlinnen aan, zoals:

vispring-logo.jpg

Handgemaakt, puur natuur

Geen massaproductie bed, maar een bed op bestelling en met de hand vervaardigd uit de beste natuurmaterialen.

Equilli.jpg

Bed op maat? Doe een sleepscan.

Het lichaam meten we met behulp van een meetmatras. We scannen hoe het lichaam de matras vervormt, hoe diep de schouders, taille en heupen inzakken.

Hoe kiest u het juiste bedlinnen?

Laat u adviseren door Victore, die zelfs bij u aan huis kan komen om het bedlinnen te stylen.
deskundig-advies.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren u graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al uw vragen te beantwoorden!

Bedtextiel in verschillende kwaliteiten

Beddengoed kopen is niet eenvoudig: er bestaat een enorm aanbod aan prijzen, kwaliteiten en stijlen.

We bieden een duidelijk overzicht aan bedlinnen:

  • van sobere tot uitbundige tinten
  • van een correcte standaardkwaliteit tot luxe bedlinnen
  • bedtextiel van midden- tot topgamma
  • ruime selectie aan toffe merken

Ons team kan u dankzij jarenlange ervaring en opleidingen begeleiden in uw keuze voor het beddengoed dat bij u past. Dit bedlinnen dat we voor u selecteerden hoeft niet duur te zijn, maar voldoet wel altijd aan onze hoge minimumwensen.

Beddengoed bestellen

We zijn ervan overtuigd dat de aankoop van mooi beddengoed iets is, waar begeleiding zeer belangrijk is. U wil beddengoed kopen? Dan heeft u nood aan een overzicht van welke kleurencombinaties kunnen, welke materialen er bestaan, hoe die zijn in onderhoud, hoe die aanvoelen, hoe ze klimatiseren, hoe ze er in het echt uitzien…

We passen uw bedlinnen volledig aan uw wensen aan: niet enkel de afmetingen, maar ook de kleuren en dessins worden op uw wensen geconfectioneerd, zonder meerprijs. De productie hiervan gebeurt in West-Vlaanderen bij hoog aangeschreven bedrijven zoals Slabbinck en Verilin

Wil u graag advies over uw bedlinnen? Raadpleeg dan een expert in onze showroom te Kortijk of neem contact met ons op.