Bedlinnen

Bezoek onze winkel

De Nachtwacht in Kortrijk wordt wel eens de allermooiste slaapspeciaalzaak van België genoemd. Beleef onze troeven en vind uw ideale bed in onze slaapwinkel of neem online alvast een voorproefje van de allermooiste slaapspeciaalzaak van België.

Slabbink Borda

Bedlinnen bij de Nachtwacht

Bij de Nachtwacht helpen we u niet alleen graag bij het vinden van een comfortabel bed of matras, maar ook met stijlvol beddengoed dat fijn aanvoelt en in functie van uw stijl.

Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid gamma bed textiel uit o.a. katoen en linnen. Daarnaast vind je bij ons dekens, dekbedden en donsdekens uit anti-allergische materialen, wol, kasjmier, kamelenhaar, ganzendons en zelfs zijde. Het materiaal is afhankelijk van uw wensen op het gebied van transpiratie, prijs, gevoel, comfort en esthetiek.

Wij bieden alle soorten kwalitatief  bedlinnen aan, zoals:

Hoe kies je het juiste bedlinnen?

Laat je adviseren door onze Bedstyliste, die zelfs bij u aan huis kan komen om het bedlinnen te personaliseren.
deskundig-advies.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren u graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al uw vragen te beantwoorden!

Bedtextiel in verschillende kwaliteiten

Beddengoed kopen is niet eenvoudig: er bestaat een enorm aanbod aan prijzen, kwaliteiten en stijlen.

We bieden een duidelijk overzicht aan bed linnen:

  • van sobere tot uitbundige tinten
  • van een correcte standaardkwaliteit tot luxe bedlinnen
  • bedden textiel van midden- tot topgamma
  • ruime selectie aan toffe merken

Ons team kan u dankzij jarenlange ervaring en opleidingen begeleiden in uw keuze voor het beddengoed dat bij u past. Dit bed linnen dat we voor u selecteerden hoeft niet duur te zijn, maar voldoet wel altijd aan onze hoge minimumwensen.

Beddengoed bestellen

We zijn ervan overtuigd dat de aankoop van mooi beddengoed iets is, waar begeleiding zeer belangrijk is. U wil beddengoed kopen? Dan hebt u nood aan een overzicht van welke kleurencombinatie kunnen, welke materialen er bestaan, hoe die zijn in onderhoud, hoe die aanvoelen, hoe ze klimatiseren, hoe ze er in het echt uitzien…

We passen uw bedlinnen volledig aan uw wensen aan: niet enkel de afmetingen, maar ook de kleuren en dessins worden op uw wensen geconfectioneerd, zonder meerprijs. De productie hiervan gebeurt in West-Vlaanderen bij hoog aangeschreven bedrijven zoals Slabbinck en Verilin. 

Wil u graag advies over uw bedlinnen? Raadpleeg dan een expert in onze showroom te Kortijk of neem contact met ons op.