Spiraalbodems

Voordelen van een spiraalbodem

  • Zeer sterk en duurzaam
  • Budgetvriendelijk
  • Verstelbaar
  • Goede ventilatie
  • Strak design dat in bijna alle bedden past

De lange levensduur van een spiraalbodem

Metaal is een duurzaam materiaal dat ook nog eens, als we spreken over de spiraalbodem prijs, goedkoop is in de aanschaf. De levensduur van een spiraalbodem is minstens 20 jaar, dat is langer dan de meeste bedbodems op de markt. Door de sterke constructie heeft de bodem een fijne, strakke lijn.

Ondersteuning van Auping en De Nachtwacht

Naast De Nachtwacht bevindt zich de Auping Plaza Kortrijk. Hier kan u terecht voor de grootste keuze aan spiraalbodems, die voor meer dan 10.000 punten van ondersteuning voor uw lichaam zorgen, waardoor de druk optimaal verdeeld wordt over het bed.

Twijfelt u nog over de keuze tussen een lattenbodem, spiraalbodem of boxspring? Of wil u graag even uitproberen? Kom langs in onze showroom, of blijf een nachtje logeren in ons Testnest. Ook online kan u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte bed.

Auping spiraalbodems Kortrijk, Auping spiraalbodem kopen, Auping spiraalbodem kopen Kortrijk, Auping spiraalbodem solden, Auping spiraalbodem solden Kortrijk, Auping, Auping Kortrijk, Auping spiraalbodem, Auping spiraalbodem Kortrijk, Auping spiraalbodems
Auping, Auping Kortrijk, Auping spiraalbodem, Auping spiraalbodem Kortrijk, Auping spiraalbodems, Auping spiraalbodems Kortrijk, Auping spiraalbodem solden Kortrijk, Auping spiraalbodem kopen, Auping spiraalbodem kopen Kortrijk, Auping spiraalbodem solden
Auping spiraalbodem kopen Kortrijk, Auping spiraalbodem solden, Auping spiraalbodem solden Kortrijk, Auping, Auping Kortrijk, Auping spiraalbodem, Auping spiraalbodem Kortrijk, Auping spiraalbodems, Auping spiraalbodems Kortrijk, Auping spiraalbodem kopen
Auping, Auping Kortrijk, Auping spiraalbodem, Auping spiraalbodem Kortrijk, Auping spiraalbodems, Auping spiraalbodems Kortrijk, Auping spiraalbodem kopen, Auping spiraalbodem kopen Kortrijk, Auping spiraalbodem solden, Auping spiraalbodem solden Kortrijk
deskundig-advies-white.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren u graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al uw vragen te beantwoorden!

De ontwikkeling van de spiraalbodem

In het verleden werden spiraalbodems in de lengterichting gespannen. Dit betekent dat het metalen vlechtwerk aan het hoofd- en voeteinde bevestigd zat en er een overbrugging was van 2 meter of meer. Hierdoor werd de kracht die het bed moest doorstaan na verloop van tijd teveel en kon de spiraal bedbodem gaan doorzakken, ook wel het hangmateffect genoemd.

Op de dag van vandaag werd dit opgelost door middel van een dwarsgespannen spiraalbodem die verankerd zit in de metalen zijbalken.

Meerdere motoren

Het is zeer gebruikelijk om een verstelbare spiraalbodem of zelfs elektrisch verstelbare spiraalbodem aan te schaffen. Door het dwars spannen van de spiraalbodem kunnen er meerdere rotatiepunten gecreëerd worden waarmee het bed volledig versteld kan worden.

U kunt het gedeelte bij uw knieën, rug of hoofdgedeelte verhogen. Vaak kan dit met een elektrische afstandsbediening. Indien u een televisie op uw slaapkamer heeft staan, of graag een boek leest, kunt u hier ergonomisch en comfortabel van genieten.

Elektrisch v.s. niet elektrische spiraalbodem

De niet elektrische modellen zijn de vlakke en de handmatig verstelbare spiraalbodem. Op elektrisch gebied begint het met de 1-motorige spiraalbodem. Deze heeft een elektrisch verstelbaar rugdeel en een handmatig verstelbaar voetendeel.

De 2-motorige heeft tevens het voetendeel elektrisch, de 3-motorige kent ook nog eens een elektrisch nekgedeelte en er zijn zelfs 5-motorige spiraalbodems verkrijgbaar.