Lattenbodems

Voordelen van een Swissflex lattenbodem

  • Geen storende harde middenbalk in het midden van het bed 
  • Optimale aanpassing aan de vorm van het lichaam dankzij de lattenbodem met bridge-technologie
  • Te verkrijgen in alle denkbare maten
  • Zwitserse kwaliteit en hoge afwerkingsgraad
  • Wereldwijd erkend als topproduct 

Lattenbodem maten

In principe zijn lattenbodem bedden in alle denkbare maten te verkrijgen, waaronder de meest gangbare.

Bij De Nachtwacht bieden wij alle afmetingen lattenbodems aan. Er zijn zowel enkele als dubbele lattenbodems verkrijgbaar of zelfs een lattenbodem twijfelaar. Wij werken met de Zwitserse topper in lattenbodems, Swissflex

De tweepersoons lattenbodem

Een tweepersoons lattenbodem bestaat altijd uit twee enkele lattenbodems. Zo kan dit makkelijker geleverd worden én passen de lattenbodems zich aan, aan de individuele slaper.

Twijfel je tussen een boxspring of lattenbodem? We geven in onze grote showroom een objectieve vergelijking tussen kwalitatieve boxsprings en lattenbodems. Kom direct bij ons langs, bel of gebruik het contactformulier.

deskundig-advies-white.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren je graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!

Een lattenbodem en bijbehorende matras

Een lattenbodem kopen betekent ook de juiste matras kiezen.

In combinatie met de pocketverenmatras

Een klassieke, draaibare pocketveren matras wordt best niet op een lattenbodem gelegd, want de individueel verpakte veren worden onvoldoende ondersteund door de ruimte tussen de latten.

Wij bieden aangepaste pocketveer matrassen aan, die wel geschikt zijn om op een lattenbodem te leggen. Deze matrassen zijn niet draaibaar. De pocketveren rusten op een drukverdeler, zodat alle pocketveren wel ondersteund zijn.

Samen met een traagschuim matras

De combinatie met traagschuim, geltex of latex werkt ook goed. De lattenbodem prijs ligt iets hoger, omdat een goede bodem zich meer aanpast, waardoor voor een ander type matras gekozen kan worden.

Verstelbare lattenbodems

We bieden de verschillende types lattenbodems aan als niet en wél verstelbare lattenbodem, dit kan zowel een manuele als een elektrisch verstelbare lattenbodem zijn.

Lattenbodems op maat

Ook is het mogelijk om een lattenbodem op maat te laten maken. Dit kan zowel voor een eenpersoons lattenbodem, als voor een tweepersoons lattenbodem.

We vergelijken constant de aanbieders van goede lattenbodems, maar vonden nog steeds geen kwalitatiever en betrouwbaarder merk dan het Zwitserse Swissflex, al tientallen jaren de referentie op het vlak van ergonomie, kwaliteit en ontwikkeling. Ze wonnen met hun nieuwste generatie lattenbodems alle grote awards.