Lattenbodems

De lattenbodem

Belangrijk bij het kiezen van een lattenbodem is dat een bodem u optimale ondersteuning kan bieden. De Nachtwacht is al 20 jaar de expert in slaapgenot, dus ook specialist in lattenbodems.
deskundig-advies-white.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren u graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al uw vragen te beantwoorden!

Lattenbodem maten bij de Nachtwacht

  • lattenbodem    70x200
  • lattenbodem    80x200
  • lattenbodem    90x200
  • lattenbodem    140x200
  • lattenbodem    160x200
  • lattenbodem    180x200
  • maar ook andere lengtes en breedtes

Lattenbodem maten

In principe zijn lattenbodembedden in alle denkbare maten te verkrijgen, waaronder de meest gangbare.

Bij de Nachtwacht bieden wij alle afmetingen lattenbodems aan. Er zijn zowel enkele als dubbele lattenbodems verkrijgbaar of zelfs een lattenbodem twijfelaar.

De tweepersoonslattenbodem

Een tweepersoonslattenbodem bestaat altijd uit twee enkele lattenbodems. Zo kan dit makkelijker geleverd worden én passen de lattenbodems zich aan, aan de individuele slaper.

Lattenbodems nieuws

2 April 2016

Training van ons plaatsingsteam Zwitserland

Olivier en Lievin perfectioneerden hun technische kennis van Swissflex in Zwitserland.

19 Mei 2016

Swissflex wint German Design Award

Nadat Swissflex al de IF Design Award en de Red Dot Award wonnen, vallen ze nu in de prijzen met de prestigieuze German Design Award!

16 Februari 2016

Swissflex krijgt ergonomie-certificaat

Swissflex : officieel aangeraden door rugspecialisten

Een lattenbodem en bijbehorende matras

Een lattenbodem kopen betekent ook de juiste matras kiezen.

In combincatie met de pocketverenmatras

Een klassieke, draaibare pocketverenmatras wordt best niet op een lattenbodem gelegd, want de individueel verpakte veren worden onvoldoende ondersteund door de ruimte tussen de latten.

Wij bieden aangepaste pocketveermatrassen aan, die wel geschikt zijn om op een lattenbodem te leggen. Deze matrassen zijn niet draaibaar. De pocketveren rusten op een drukverdeler, zodat alle pocketveren wel ondersteund zijn.

Samen met een traagschuimmatras

De combinatie met traagschuim, geltex of latex werkt ook goed. De lattenbodem prijs ligt iets hoger, omdat een goede bodem zich meer aanpast, waardoor voor een ander type matras gekozen kan worden.

Verstelbare lattenbodems

We bieden de verschillende types lattenbodems aan als niet en wél verstelbare lattenbodem, dit kan zowel een manuele als een elektrisch verstelbare lattenbodem zijn.

Lattenbodems op maat

Ook is het mogelijk om een lattenbodem op maat te laten maken. Dit kan zowel voor een eenpersoons lattenbodem, als voor een tweepersoons lattenbodem.

We vergelijken constant de aanbieders van goede lattenbodems, maar vonden nog steeds geen kwalitatiever en betrouwbaarder merk dan het Zwitserse Swissflex, al tientallen jaren de referentie op het vlak van ergonomie, kwaliteit en ontwikkeling. Ze wonnen met hun nieuwste generatie  latten bodems alle grote awards.

Slaap zacht bij de Nachtwacht

Twijfelt u tussen een boxspring of lattenbodem? We geven in onze grote showroom een objectieve vergelijking tussen kwalitatieve boxsprings en lattenbodems. Kom direct bij ons langs, bel of gebruik het contactformulier.