Boxsprings

Voordelen van een boxspring

  • Hogere instaphoogte
  • Goede ventilatie
  • Geen harde middenstrook
  • Uitmuntende ergonomie
  • Zeer hoog slaapcomfort

Wat is een boxspring?

De naam boxspring komt uit het Engels en betekent letterlijk ‘doos met veren’. De reden voor deze naam is het gestoffeerde onderstel, bestaande uit een boxspring frame met pocketveren.

Pocketveren zijn individueel verpakte metalen veren, die onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen zodat het slaapsysteem de optimale ondersteuning voor uw lichaam kan bieden.

Bovenop het boxspring bed komt de matras, ook met pocketveren, die best afgedekt zijn met natuurlijke en elastische materialen. Een boxspring combinatie is dus eigenlijk een twee-matrassensysteem: een matras met pocketveren op een gestoffeerd onderstel met veren.

Belangrijk advies is dat u bij de keuze van een nieuwe boxspring niet kiest voor een combinatie met een matras van latex, koudschuim, traagschuim, of polyester. Dit zorgt namelijk vaak voor problemen.

deskundig-advies-white.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren u graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al uw vragen te beantwoorden!

Boxsprings nieuws

1 Februari 2018

Tempur lanceert trendy boxspring-combinatie

Micro-Tech, de nieuwe collectie op maat, van Tempur

10 Oktober 2017

Ontdek Schramm via hun nieuwe folder

Het Duitse Schramm behoort tot de top in de boxspringwereld. De System en Origins-folders leggen uit waarom...

12 Juni 2017

Benieuwd in welk bed George Clooney slaapt?

First Friends, een samenwerking tussen kwaliteitszaken in diverse sectoren schreef een mooi artikel over Vispring.

Welk merk boxspring past het best bij u?

De Nachtwacht biedt een overzicht van alle betere Europese en Belgische boxspring merken. Samen zoeken we welk merk bij u past.

Onder onze topmerken vallen de boxspring bedden van Carpe Diem, die symbool staan voor een Scandinavische nachtrust, de populaire Auping bedden, de handgemaakte natuurlijke boxsprings van Vispring, de Belgische merken Fyld’s en Magnitude en het Duitse topmerk Schramm.

Voor mensen met specifieke rugklachten kiezen we voor Equilli. Alle zijn in verschillende maten te verkrijgen, zowel voor een eenpersoons boxspring, twee persoons boxspring, of een boxspring twijfelaar. 

Een boxspring kopen bij De Nachtwacht?

Als de boxspringspecialist in België kunt u bij De Nachtwacht boxspring bedden kiezen met een afwerking op maat en afgestemd op uw interieur. Ook bieden wij boxsprings die motorisch verstelbaar zijn.

Een elektrische boxspring is ideaal als u graag leest of TV kijkt in bed.

Wilt u meer weten over boxspring prijzen, een elektronische boxspring, boxspring maten, bijbehorende topmatrassen of bijpassend bedlinnen? Neem zeker contact met ons op, of bezoek onze winkel in Kortrijk.