Bedden & bodems

Een goed bed kopen

Een beter bed kopen bij beddenwinkel
De Nachtwacht

Onder een bed verstaan we de verpakking van uw bedbodem. Dit kan enerzijds een bedkader zijn, waar een lattenbodem of spiraalbodem ingelegd wordt. Het bed kan dan uit hout, metaal of stof bestaan.

Droomt u van het uitzicht van een boxspring, maar ligt u liever op een lattenbodem? Dan kiest u gewoon voor een gestoffeerd bedkader, in de stof naar keuze.
 

Boxspring

Anderzijds wordt dikwijls voor boxsprings gekozen, waar het bed en de boxspring samen geïntegreerd zijn. Het is zeker geen overbodige luxe om een nieuw bed of een nieuwe matras aan te schaffen die voldoet aan uw behoeften. U zal al gauw merken dat u met een goed bed fijner ligt, slaapt én wakker wordt.

vispring-logo.jpg

Handgemaakt, puur natuur

Geen massaproductie bed, maar een bed op bestelling en met de hand vervaardigd uit de beste natuurmaterialen.

Equilli.jpg

Bed op maat? Doe een sleepscan.

Het lichaam meten we met behulp van een meetmatras. We scannen hoe het lichaam de matras vervormt, hoe diep de schouders, taille en heupen inzakken.

Een bed kopen bij De Nachtwacht

Bij De Nachtwacht vindt u naast uw ideale eenpersoonsbed of tweepersoonsbed alle benodigdheden die uw nachtrust en de aankleding van uw slaapkamer compleet maken..

Een bed kopen bij De Nachtwacht is eenvoudig, betrouwbaar en door onze kundige medewerkers én de mogelijkheid om onze bedden te testen, weet u ook zeker dat u het beste bed kiest.
deskundig-advies.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren u graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al uw vragen te beantwoorden!

Verschillende soorten en afmetingen bedden

Beddenzaak De Nachtwacht biedt verschillende soorten en afmetingen van bedden aan, die telkens inspelen op uw behoeftes in de vorm van matrasvulling, lichaamsondersteuning, hardheid, levensduur en ventilatie. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor kinderbedden en hoogslapers.

Als beddenspecialist vinden we het belangrijk om niet alleen losse producten, maar ook een volledig bed, mét matras en mét bedlinnen aan te bieden. Zo weet u zeker dat alle producten goed op elkaar afgestemd zijn en hoeft u niet meer verder te zoeken.

Wij bieden enkel producten en merken die berusten op jarenlang onderzoek, ontwikkeling en betrouwbare duurzaamheidstesten, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit.

Een bedbodem voor een betere nachtrust

Voor een goede nachtrust is de kwaliteit van de bedbodems bijna net zo belangrijk als de kwaliteit van uw matras. Onder “bedbodem” wordt de matrasdrager verstaan. Dit is een boxspring, spiraalbodem of een lattenbodem. Wat doet een goede bedbodem?

  • Hij zorgt voor extra ondersteuning en drukverlaging
  • Een goede bedden bodem zorgt voor een optimale ventilatie
  • Hij levert meer comfort
  • De bedbodem beïnvloedt het uitzicht van uw bed
  • Hij verlengt de levensduur van de matras

Een beddenbodem van slechte kwaliteit zal uw matras en uiteindelijk uw lichaam te weinig bescherming en ondersteuning geven.

In uw slaap herstelt uw lichaam zich. Voor uw activiteiten overdag, reactievermogen, lichaam, concentratievermogen, maar ook uw humeur, kiest u daarom best voor matrassen en bedden bodems van hoge kwaliteit.

Verstelbare bedbodems en elektrische bedbodems

Zoekt u nog meer comfort? Dan kunt u ook kiezen voor handmatig verstelbare bedbodems of elektrische bedbodems. Elektrische bedbodems maken het lezen of TV kijken aangenamer, of kunnen u helpen om bepaalde delen van het lichaam wat te ontlasten.

Bedbodems prijzen bij De Nachtwacht

Wilt u graag een bedbodem kopen om in uw bestaande bedframe te leggen of een bedbodem met poten? De Nachtwacht biedt een ruim aanbod van spiraalbodems, lattenbodems, boxsprings en bedbodems op maat met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Bezoek onze beddenzaak in Kortrijk, waar u een ruim overzicht krijgt van de betere merken. U kunt er de bedden uittesten en uw slaapproblemen en wensen met onze experts bespreken. Wij helpen u graag verder, zodat u voortaan met een uitgerust gevoel wakker wordt. Natuurlijk kan u ook contact met ons opnemen alvorens u onze slaapspeciaalzaak bezoekt.