Bedden & bodems

Een goed bed kopen

Een beter bed kopen bij beddenwinkel
De Nachtwacht

Onder een bed verstaan we de verpakking van jouw bedbodem. Dit kan enerzijds een bedkader zijn, waar een lattenbodem of spiraalbodem ingelegd wordt. Het bed kan dan uit hout, metaal of stof bestaan.

Droom je van het uitzicht van een boxspring, maar lig je liever op een lattenbodem? Dan kies je gewoon voor een gestoffeerd bedkader, in de stof naar keuze.

Twijfel je tussen een lattenbodem of een boxspring? Lees hier ons advies!
 

Boxspring

Anderzijds wordt dikwijls voor boxsprings gekozen, waar het bed en de boxspring samen geïntegreerd zijn. Het is zeker geen overbodige luxe om een nieuw bed of een nieuwe matras aan te schaffen die voldoet aan jouw behoeften. Je zal al gauw merken dat je met een goed bed fijner ligt, slaapt én wakker wordt.

magnitude-logo-bigVECTOR.png

Een luxebed naar jouw keuze

Magnitude laat ergonomie samengaan met esthetiek. Jij kiest de elementen en bepaalt de sfeer: klassiek of design, barok of minimalistisch, sober of gewaagd.

Tempur vector zwart.png

Niet zomaar traagschuim

Zacht waar je het wenst en stevig waar je het nodig hebt. De unieke eigenschappen van Tempur matrassen en kussens zorgen voor een comfortabele nachtrust.

Een bed kopen bij De Nachtwacht

Bij De Nachtwacht vind je naast jouw ideale eenpersoonsbed of tweepersoonsbed alle benodigdheden die jouw nachtrust en de aankleding van jouw slaapkamer compleet maken..

Een bed kopen bij De Nachtwacht is eenvoudig, betrouwbaar en door onze kundige medewerkers én de mogelijkheid om onze bedden te testen, weet je ook zeker dat je het beste bed kiest.
deskundig-advies.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren je graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!

Verschillende soorten en afmetingen bedden

Beddenzaak De Nachtwacht biedt verschillende soorten en afmetingen van bedden aan, die telkens inspelen op jouw behoeftes in de vorm van matrasvulling, lichaamsondersteuning, hardheid, levensduur en ventilatie. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor kinderbedden en hoogslapers.

Als beddenspecialist vinden we het belangrijk om niet alleen losse producten, maar ook een volledig bed, mét matras en mét bedlinnen aan te bieden. Zo weet je zeker dat alle producten goed op elkaar afgestemd zijn en hoef je niet meer verder te zoeken.

Wij bieden enkel producten en merken die berusten op jarenlang onderzoek, ontwikkeling en betrouwbare duurzaamheidstesten, zodat je verzekerd bent van de beste kwaliteit.

Een bedbodem voor een betere nachtrust

Voor een goede nachtrust is de kwaliteit van de bedbodems bijna net zo belangrijk als de kwaliteit van jouw matras. Onder “bedbodem” wordt de matrasdrager verstaan. Dit is een boxspring, spiraalbodem of een lattenbodem. Wat doet een goede bedbodem?

  • Hij zorgt voor extra ondersteuning en drukverlaging
  • Een goede bedden bodem zorgt voor een optimale ventilatie
  • Hij levert meer comfort
  • De bedbodem beïnvloedt het uitzicht van jouw bed
  • Hij verlengt de levensduur van de matras

Een beddenbodem van slechte kwaliteit zal jouw matras en uiteindelijk jouw lichaam te weinig bescherming en ondersteuning geven.

In je slaap herstelt jouw lichaam zich. Voor jouw activiteiten overdag, reactievermogen, lichaam, concentratievermogen, maar ook jouw humeur, kies je daarom best voor matrassen en beddenbodems van hoge kwaliteit.

Verstelbare bedbodems en elektrische bedbodems

Zoek je nog meer comfort? Dan kan je ook kiezen voor handmatig verstelbare bedbodems of elektrische bedbodems. Elektrische bedbodems maken het lezen of TV kijken aangenamer, of kunnen je helpen om bepaalde delen van het lichaam wat te ontlasten.

Bedbodems prijzen bij De Nachtwacht

Wil je graag een bedbodem kopen om in jouw bestaande bedframe te leggen of een bedbodem met poten? De Nachtwacht biedt een ruim aanbod van spiraalbodems, lattenbodems, boxsprings en bedbodems op maat met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Bezoek onze beddenzaak in Kortrijk, waar je een ruim overzicht krijgt van de betere merken. Je kan er de bedden uittesten en jouw slaapproblemen en wensen met onze experts bespreken. Wij helpen je graag verder, zodat je voortaan met een uitgerust gevoel wakker wordt. Natuurlijk kan je ook contact met ons opnemen alvorens je onze slaapspeciaalzaak bezoekt.