Auping Store Matrassen

Slaap lekker met een nieuw Auping matras

Wil je ’s nachts lekker slapen, dan is de keuze van een goede matras zeker belangrijk.

Met een matras van Auping zit je altijd goed! Deze kwaliteitsmatrassen zijn duurzaam, met oog voor detail en vormgeving. Auping matrassen onderscheiden zich door volgende kenmerken:

  • Ergonomisch. De matrassen zijn opgebouwd uit pocketveren die zich automatisch aanpassen aan de contouren van jouw lichaam. Met 3 tot 5 comfortzones is jouw lichaam verzekerd van perfecte ondersteuning en drukverlaging waar nodig, gedurende de hele nacht. Hoe vaak je ook draait.
  • Optimale ventilatie. Door gebruik te maken van ventilerende materialen zorgt Auping er met haar matrassen voor dat jouw lichaam steeds op de juiste temperatuur blijft. Jouw matras keren is trouwens niet langer meer nodig!
  • Een uniek, veerkrachtig liggevoel door gebruik van een unieke pocketveer en hoogwaardige comfortlagen, die exclusief voor Auping ontwikkeld werden!

Wat kost een Auping matras?

De prijs van Auping matrassen varieert sterk van model tot model. Met een Inizio basismatras van Auping geniet je al vanaf € 495,00 (bijvoorbeeld 90 x 200) van de hoge Auping standaarden. Een zeer betaalbare prijs voor krachtige prestaties op vlak van ventilatie, liggevoel en comfort.

De Auping Vivo luxematras heb je voor een prijs vanaf € 1.595,00, en hiervoor krijg je extra ondersteuning aan schouders en heupen en een automatische temperatuurregulatie. Onbetaalbaar slaapcomfort! De kostprijs hangt dus sterk af van jouw persoonlijke voorkeuren en comfortvereisten.

Bezorg ons jouw wensen en wij maken vrijblijvend een offerte op of zoeken samen naar de beste slaapoplossing binnen jouw budget!
deskundig-advies.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren je graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!

Kies uit 5 verschillende soorten Auping matrassen

Auping biedt maar liefst 5 verschillende types matrassen aan. Van basismodel tot een heuse luxematras. Stuk voor stuk van goede kwaliteit. Maar welke Auping matras kies je nu het beste? Dat hangt af van jouw persoonlijke behoeften. Wij helpen jou graag bij deze keuze:

  • Auping Inizio matras: De Auping Inizio is een uitstekende basis voor een goede nachtrust. Met haar betaalbare prijs maakt de Auping Inizio luxe op het gebied van matrassen toegankelijker. Deze basismatras van Auping is uitgerust met drie verschillende comfortzones die jouw lichaam meer ondersteuning bieden dan een standaard matras
  • Auping Adagio matras: Met vijf comfortzones en een speciale Dryfeel drukverdeler biedt de Auping Adagio matras een gelijkmatige ondersteuning. De matras sluit dan ook perfect aan bij de contouren van jouw lichaam. De Adagio matras werd net als de Cresto matras door Testaankoop uitgeroepen tot 'Beste van de Test'
  • Auping Cresto matras: De Auping Cresto matras voelt nog comfortabeler en veerkrachtig aan. Bovendien biedt dit model ook een extra flexibele en zachte schouderzone. Resultaat? Letterlijk minder druk op de schouders! Ook de Cresto was 'Beste van de Test' bij Testaankoop
  • Auping Maestro matras: Ook de Auping Maestro matras voelt extra knus en veerkrachtig, maar onderscheidt zich door de dubbele schouderzone. Met dit model kunnen jouw schouders nog beter wegzakken en ervaar je nog minder druk en voorkom je nekklachten
  • Auping Vivo matras: Met de Auping Vivo matras gaat Auping nog een stapje verder. 5 comfortzones, een dubbele schouderzone én een aparte heupzone brengen jouw slaapcomfort naar het hoogste niveau. Bovendien is de matras voorzien van een speciale stof die lichaamstemperatuur regulerend werkt. Een aangename temperatuur gedurende de hele nacht. 

Naast de verschillende types, biedt Auping ook heel wat keuzemogelijkheden op vlak van maten en hardheid. Een Auping matras van 140x200, 70x190 of liever 200x220? Een eenpersoons-, een tweepersoonsmatras of twee losse matrassen verbonden met topmatras van Auping voor jouw individuele ondersteuning? Soft, medium, hard of nog harder? Het kan allemaal!   

Welke hardheid voor mijn Auping matras kies ik het beste? Welke Auping matras past op mijn bedbodem? Moeite met kiezen? Geen nood! Kom met al jouw vragen naar onze Auping Store, het unieke Auping-verdeelpunt, waar we jou graag helpen met het samenstellen van de beste Auping matras voor jouw persoonlijke behoefte.

Een Auping matras kopen bij De Nachtwacht

Wil je een Auping matras kopen? Dan ben je bij Auping Store Kortrijk, naast De Nachtwacht, aan het juiste adres. Wij zijn het grootste Auping verdeelpunt in Zuid-West-Vlaanderen, en je vindt bij ons het volledige assortiment van Auping onder één dak.

Alle verschillende matrassen maar ook spiraalbodems, boxsprings, kussens of dekbedden. Je kan vrijblijvend komen proefliggen en uittesten. Deze eerste ervaring samen met het professioneel advies van onze slaapadviseurs helpen jou bij de keuze van de beste Auping matras in functie van jouw budget, de gewenste hardheid, grootte én jouw persoonlijke slaapbehoeften.

Aarzel dus niet en kom langs in onze Auping Store te Kortrijk. Jou een goede nachtrust bezorgen staat bij de Nachtwacht en Auping Store Kortrijk centraal!