Auping Store Boxsprings

Auping Store Boxsprings uit onze collectie

Een boxspring van Auping voor optimale ondersteuning & ventilatie

Een Auping boxspring biedt een betere ondersteuning dan gewone bedden door de verende spiraalbodem. Deze bodem verlaagt de druk in de juiste delen van uw lichaam waardoor deze ontlast worden.

Daarnaast staat de Auping boxspring bekend om een optimale ventilatie en luchtcirculatie door de open ruimte in het matras.

Maar een boxspring van Auping is zeker niet alleen een lust voor het slapende oog; door de vele keuzemogelijkheden op het gebied van design en afwerking kan u uw boxspring zelf samenstellen naar eigen smaak en geniet u ook overdag van een prachtig afgestemd geheel in uw slaapkamer.

Wat kost een Auping boxspring?

Onze boxsprings hebben een zeer sterke prijs-kwaliteitverhouding. De Auping boxspring prijs varieert van model tot model, gekozen matras en gewenste accessoires. Een basis Auping Original boxspring heb je al vanaf € 2.175 terwijl de extra comfortabele Auping Kiruna start vanaf € 5.250. De kostprijs hangt sterk af van uw persoonlijke voorkeuren en slaapvereisten.
Bezorg ons uw wensen en wij maken vrijblijvend een offerte op of zoeken samen naar de beste slaapoplossing binnen uw budget!
deskundig-advies.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren u graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al uw vragen te beantwoorden!

Kies de Auping boxspring die bij u past

Auping biedt verschillende soorten boxsprings van hoge kwaliteit.

  • Original boxspring: De Original boxspring is de perfecte basis voor een goede nachtrust. U kan deze ventilerende boxspring zowel vlak of elektrisch verstellen naar eigen wens. Maar ook op vlak van stoffering en hoofdbord heeft u een ruime keuze.
  • Criade boxspring: De Criade boxspring biedt talloze opties op het gebied van esthetiek, met verschillende kleuren, stofferingen, frames en ook voet- en hoofdborden die u tot in detail naar smaak kunt aanpassen. Wil u een Auping boxspring zonder hoofdbord? Ook dit is mogelijk met de Criade. De Auping Criade is zeer eigentijds, flexibel, en is handmatig en elektrisch verstelbaar op basis van uw comfortbehoeften.
  • Kiruna boxspring: Daarnaast kunt ook kiezen voor de Auping Kiruna boxspring, die nog meer comfort en luxe biedt. Auping Kiruna kenmerkt zich door een zeer stijlvol, warm en knus design. Deze boxspring heeft bovendien ook 7 verschillende comfort zones en bestaat uit tonvormige pocketveren in de kern, zodat u van een betere ondersteuning kunt genieten tijdens uw nachtrust.

Verbeter uw nachtrust en kies daarom zelf uw boxspring en afwerking, met de luxe en het comfort van Auping. Niet zeker welke Auping boxspring het beste bij u past? Of is een Auping bed toch meer uw ding? Onze ervaren slaapadviseurs begeleiden u graag bij deze keuze!

Een Auping boxspring kopen bij de Nachtwacht

Wil je een boxspring kopen van Auping? Dan ben je bij onze Auping Store, naast De Nachtwacht aan het goede adres. U vindt bij ons het hele Auping assortiment onder één dak.

Alle verschillende boxsprings maar ook Auping bedden, kussens, dekbedden, matrassen of dekbedden. U kan alles vrijblijvend komen proefliggen en uittesten. Deze eerste ervaring samen met het professioneel advies van onze slaapadviseurs helpen u bij de keuze van het beste Auping boxspring bed in functie van uw budget, uw stijl én uw persoonlijke slaapbehoeften.

Aarzel dus niet en kom langs in onze Auping Store te Kortrijk. U een goede nachtrust bezorgen staat bij De Nachtwacht centraal!