Auping Store Bedden

Een betere nachtrust begint met een Auping bed

Waarom kiezen voor een Auping bed? Een Auping bed staat voor design, comfort en de nachtrust waar u altijd al van gedroomd hebt. Deze beloftes komt Auping na door:

  • Optimale ondersteuning van uw lichaam
  • Ergonomische matrassen en bedbodems
  • Flexibele design oplossingen voor uw slaapkamer
  • Duurzame ontwikkeling met oog voor detail
  • Innovatie en voortdurende evolutie op basis van de nieuwste comforteisen
vispring-logo.jpg

Handgemaakt, puur natuur

Geen massaproductie bed, maar een bed op bestelling en met de hand vervaardigd uit de beste natuurmaterialen.

Equilli.jpg

Bed op maat? Doe een sleepscan.

Het lichaam meten we met behulp van een meetmatras. We scannen hoe het lichaam de matras vervormt, hoe diep de schouders, taille en heupen inzakken.

Wat kost een Auping bed?

De prijs van een Auping bed varieert natuurlijk van model tot model, gekozen matras, bedbodem en gewenste accessoires. Een basis Auping Original bed heb je al vanaf € 2.115 terwijl de Auping Royal bed prijs start vanaf € 3.695. Hiervoor heeft u natuurlijk wel een automatische comfortzone waardoor u altijd de juiste ondersteuning geniet. De kostprijs hangt dus sterk af van uw persoonlijke voorkeuren en slaapvereisten.
Bezorg ons uw wensen en wij maken vrijblijvend een offerte op of zoeken samen naar de beste slaapoplossing binnen uw budget!
deskundig-advies.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren u graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al uw vragen te beantwoorden!

Kies uit onze 5 Auping bed modellen

Auping kent een divers aanbod aan bedden, die stuk voor stuk op verschillende behoeften kunnen inspelen. Maar welk Auping bed kiest u nu het beste? Dat hangt af van uw persoonlijk behoeften. Wij helpen u graag bij deze keuze:

  • Auping Original: De Auping Original is een uitstekende basis voor een goede nachtrust door de mooie vormgeving en de verscheidene aanpassingsmogelijkheden. Dit compleet bed met ventilerende spiraalbodem en Auping matras is ergonomisch afstelbaar en heeft 2 verschillende hoogtes. U kan dus een Auping Original bed samenstellen in functie van uw eigen lichaam en comfort.
  • Auping Auronde: De Auping Auronde gaat al 40 jaar mee dankzij haar tijdloos design en voortdurende evolutie op vlak van slaapcomfort. Combineer deze klassieker met een Auping bedbodem en matras en je hebt een bed voor een uitstekende nachtrust. Bovendien is het Auronde bedmodel dankzij het gebruik van hoogwaardig gelaagd beukenhout een duurzame keuze.
  • Auping Essential: Wilt u liever een eigentijds design? Dan is de Auping Essential wat u zoekt. Dit bed met eerlijke, strakke en gestroomlijnde vormen is gemaakt van 100% recycleerbaar materiaal zoals staal, hout en aluminium. U kiest dus niet enkel voor comfort maar ook voor het milieu!
  • Auping Match: Wilt u meer keuze bij de stijl van uw bed? De Auping Match dankt zijn naam aan de vele opties op het gebied van design, waardoor u ongetwijfeld een uitvoering vindt die bij uw slaapkamer past. Met keuze uit maar liefst 12 verschillende kleuren en 2 designs heeft u een bed van Auping naar uw eigen persoonlijke stijl.
  • Auping Royal: Op zoek naar optimaal slaapcomfort? Dan is de Auping Royal voor u de beste keuze. Dit innovatief bed biedt immers niet drie, maar vijf instelbare zones die uw persoonlijke lichaamshouding onthouden en extra steun kunnen bieden aan een pijnlijke (onder-) rug of nek. Een Auping bed dat zich aanpast aan uw individuele slaaphouding en alles in huis heeft voor een perfecte nachtrust.

Een Auping bed kopen bij de Nachtwacht, uw Auping Store

Wilt u een bed kopen van Auping? Dan bent u bij De Nachtwacht aan het goede adres. Wij zijn niet zomaar een beddenwinkel maar beschikken met trots over een Auping Store. Dit wil zeggen dat u het hele Auping assortiment onder één dak terugvindt.

Alle verschillende Auping bedden maar ook kussens, dekbedden, boxprings of matrassen. U kan alles  vrijblijvend komen proefliggen en uittesten. Deze eerste ervaring samen met het professioneel advies van onze slaapadviseurs helpen u bij de keuze van het beste bedmodel in functie van uw budget, uw stijl én uw persoonlijke slaapbehoeften.

Aarzel dus niet en kom lans in onze Auping beddenspeciaalzaak te Kortrijk. U een goede nachtrust bezorgen staat bij de Nachtwacht centraal!