Auping Store Bedden

Een betere nachtrust begint met een Auping bed

Waarom kiezen voor een Auping bed? Een Auping bed staat voor design, comfort en de nachtrust waar je altijd al van gedroomd hebt. Deze beloftes komt Auping na door:

  • Optimale ondersteuning van jouw lichaam
  • Ergonomische matrassen en bedbodems
  • Flexibele design oplossingen voor jouw slaapkamer
  • Duurzame ontwikkeling met oog voor detail
  • Innovatie en voortdurende evolutie op basis van de nieuwste comforteisen

Wat kost een Auping bed?

De prijs van een Auping bed varieert natuurlijk van model tot model, gekozen matras, bedbodem en gewenste accessoires. Een basis Auping Original bed heb je al vanaf € 2.115 terwijl de Auping Royal bed prijs start vanaf € 3.695. Hiervoor heb je natuurlijk wel een automatische comfortzone waardoor je altijd de juiste ondersteuning geniet. De kostprijs hangt dus sterk af van jouw persoonlijke voorkeuren en slaapvereisten.
Bezorg ons jouw wensen en wij maken vrijblijvend een offerte op of zoeken samen naar de beste slaapoplossing binnen jouw budget!
deskundig-advies.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren je graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!

Kies uit onze 5 Auping bed modellen

Auping kent een divers aanbod aan bedden, die stuk voor stuk op verschillende behoeften kunnen inspelen. Maar welk Auping bed kies je nu het beste? Dat hangt af van jouw persoonlijke behoeften. Wij helpen jou graag bij deze keuze:

  • Auping Original: De Auping Original is een uitstekende basis voor een goede nachtrust door de mooie vormgeving en de verscheidene aanpassingsmogelijkheden. Dit compleet bed met ventilerende spiraalbodem en Auping matras is ergonomisch afstelbaar en heeft 2 verschillende hoogtes. Je kan dus een Auping Original bed samenstellen in functie van jouw eigen lichaam en comfort.
  • Auping Auronde: De Auping Auronde gaat al 40 jaar mee dankzij haar tijdloos design en voortdurende evolutie op vlak van slaapcomfort. Combineer deze klassieker met een Auping bedbodem en matras en je hebt een bed voor een uitstekende nachtrust. Bovendien is het Auronde bedmodel dankzij het gebruik van hoogwaardig gelaagd beukenhout een duurzame keuze.
  • Auping Essential: Wil je liever een eigentijds design? Dan is de Auping Essential wat u zoekt. Dit bed met eerlijke, strakke en gestroomlijnde vormen is gemaakt van 100% recycleerbaar materiaal zoals staal, hout en aluminium. Je kiest dus niet enkel voor comfort maar ook voor het milieu!
  • Auping Match: Wil je meer keuze bij de stijl van jouw bed? De Auping Match dankt zijn naam aan de vele opties op het gebied van design, waardoor je ongetwijfeld een uitvoering vindt die bij jouw slaapkamer past. Met keuze uit maar liefst 12 verschillende kleuren en 2 designs heb je een bed van Auping naar jouw eigen persoonlijke stijl.
  • Auping Royal: Op zoek naar optimaal slaapcomfort? Dan is de Auping Royal voor jou de beste keuze. Dit innovatief bed biedt immers niet drie, maar vijf instelbare zones die jouw persoonlijke lichaamshouding onthouden en extra steun kunnen bieden aan een pijnlijke (onder-) rug of nek. Een Auping bed dat zich aanpast aan jouw individuele slaaphouding en alles in huis heeft voor een perfecte nachtrust.

Een Auping bed kopen bij de Nachtwacht, jouw Auping Store

Wil je een bed kopen van Auping? Dan ben je bij De Nachtwacht aan het goede adres. Wij zijn niet zomaar een beddenwinkel maar beschikken met trots over een Auping Store. Dit wil zeggen dat je het hele Auping assortiment onder één dak terugvindt.

Alle verschillende Auping bedden maar ook kussens, dekbedden, boxprings of matrassen. Je kan alles  vrijblijvend komen proefliggen en uittesten. Deze eerste ervaring samen met het professioneel advies van onze slaapadviseurs helpt jou bij de keuze van het beste bedmodel in functie van jouw budget, jouw stijl én jouw persoonlijke slaapbehoeften.

Aarzel dus niet en kom langs in onze Auping beddenspeciaalzaak te Kortrijk. Jouw een goede nachtrust bezorgen staat bij de Nachtwacht centraal!