Auping Store

Auping Store Kortrijk: Dé Auping specialist in Zuid-West-Vlaanderen

Auping Store Kortrijk

Auping Store Kortrijk; Een bijzondere visie op slapen

We zijn trots dat we jou als Auping Store de grootste keuze aan Auping in Zuid-West-Vlaanderen kunnen aanbieden. De Auping Store ligt naast De Nachtwacht en behoort tot hetzelfde bedrijf. 

In onze unieke Auping Store wordt op aantrekkelijke wijze het complete assortiment van Auping gepresenteerd. Van ventilerende spiraalbodems tot drukverlagende matras en de kasten van Auping. Van eigentijds ontwerp tot weelderige boxspring. En van dekbedovertrek tot het unieke Auping Royal bed.

Deskundig Auping advies

De juiste combinatie van bedbodem en matras is bepalend voor het slaapcomfort. Omdat die van persoon tot persoon verschilt, staan we ter beschikking om vast te stellen welke ondersteuning, drukverdeling en ventilerende eigenschappen het beste resultaat geven.
Daarnaast weten we alles van afmetingen, kleuren en beschikbare materialen. Uiteraard is er in onze Auping Store alle ruimte om ongestoord te kunnen proefliggen op verschillende testbedden.
deskundig-advies.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren je graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!

Slaaptechniek en sfeer

Auping Store is een totaalconcept waarvan de presentatie enerzijds gericht is op slaaptechniek, maar anderzijds ook op vormgeving, sfeer- en kleurbeelden en architecturale inspiratie bij het inrichten van de volledige slaapkamer. Daarvoor tonen we jou complete bedmodellen. In onze showroom kan je verschillende opstellingen bekijken zoals;

Ook de Auping matrassen kunnen uitgetest worden. Zo hebben we de volgende matrassen in ons assortiment;

  • Inizio
  • Adagio
  • Cresto
  • Maestro
  • Vivo

Kwaliteit

Het winkelconcept Auping Store is voor Auping een unieke manier om hun visie op slaapcomfort uit te dragen en alle producten onder de aandacht te brengen. Dat past in hun streven om het winkelen voor jou als consument aantrekkelijker te maken. Het moet echt leuk zijn om een bed of slaapkamer te gaan kopen. 

Bij Auping Store Kortrijk staat kwaliteit voorop, zowel in presentatie als in vormgeving en deskundig advies. We willen jou zo volledig mogelijk informeren zodat je de juiste keuze van ligsysteem kan maken. Een foute keuze is snel gemaakt, een goede kost tijd.

Breng snel een bezoek aan de Auping Store te Kortijk of contacteer ons online.