Auping plaza

Auping Plaza Kortrijk

Auping Plaza Kortrijk; Een bijzondere visie op slapen

We zijn trots dat we u als Auping Plaza de grootste keuze aan Auping in Zuid-West-Vlaanderen kunnen aanbieden. De Auping Plaza ligt naast De Nachtwacht en behoort tot hetzelfde bedrijf. 

In onze unieke Auping Plaza wordt op aantrekkelijke wijze het complete assortiment van Auping gepresenteerd. Van ventilerende spiraalbodems tot drukverlagende matras en de kasten van Auping. Van eigentijds ontwerp tot weelderige boxspring. En van dekbedovertrek tot het unieke Auping Royal bed.

Grote kortingen op showroommodellen 

Showroommodellen

Geniet nog van grote kortingen op verschillende showroommodellen van o.a. Magnitude, ViSpring, Schramm, Tempur, Swissflex, Fylds en Auping! 

Inruilvoordeel Auping 

Inruilvoordeel Auping

Van 9 november tot en met 23 december 2018 krijg je nu tot €500 inruilvoordeel bij aankoop van je nieuwe Auping matras. Op die manier draag jij ook je steentje bij aan het verkleinen van de afvalberg. Want als je weet dat je oude matras een duurzame toekomst tegemoet gaat, slaap je toch net wat beter.

Deskundig Auping advies

De juiste combinatie van bedbodem en matras is bepalend voor het slaapcomfort. Omdat die van persoon tot persoon verschilt, staan we ter beschikking om vast te stellen welke ondersteuning, drukverdeling en ventilerende eigenschappen het beste resultaat geven.
Daarnaast weten we alles van afmetingen, kleuren en beschikbare materialen. Uiteraard is er in onze Auping Plaza alle ruimte om ongestoord te kunnen proefliggen op verschillende testbedden.
deskundig-advies.png

Deskundig advies nodig?

Wij adviseren u graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al uw vragen te beantwoorden!

Slaaptechniek en sfeer

Auping Plaza is een totaalconcept waarvan de presentatie enerzijds gericht is op slaaptechniek, maar anderzijds ook op vormgeving, sfeer- en kleurbeelden en architecturale inspiratie bij het inrichten van de volledige slaapkamer. Daarvoor tonen we u complete bedmodellen. In onze showroom kan u verschillende opstellingen bekijken zoals;

 • Royal
 • Original
 • Match
 • Auronde
 • Essential
 • Original Box
 • Kiruna

Ook de Auping matrassen kunnen uitgetest worden. Zo hebben we de volgende matrassen in ons assortiment;

 • Inizio
 • Adagio
 • Cresto
 • Maestro
 • Vivo

Kwaliteit

Het winkelconcept Auping Plaza is voor Auping een unieke manier om hun visie op slaapcomfort uit te dragen en alle producten onder de aandacht te brengen. Dat past in hun streven om het winkelen voor u als consument aantrekkelijker te maken. Het moet echt leuk zijn om een bed of slaapkamer te gaan kopen. 

Bij Auping Plaza Kortrijk staat kwaliteit voorop, zowel in presentatie als in vormgeving en deskundig advies. We willen u zo volledig mogelijk informeren zodat u de juiste keuze van ligsysteem kan maken. Een foute keuze is snel gemaakt, een goede kost tijd.

Breng snel een bezoek aan de Auping Plaza te Kortijk of contacteer ons online.