De Nachtwacht, experts in slaapgenot

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat een goede nachtrust aan de basis ligt van jouw geluk en gezondheid, gaan wij tot het uiterste om samen met jou het perfecte bed te vinden.

Naast een ruim aanbod van boxsprings, lattenbodems, matrassen en beddengoed, blinken we bij De Nachtwacht vooral uit in persoonlijk slaapadvies. Ontdek alles wat je nodig hebt voor jouw slaapkamer en kom jouw nieuwe bed zelf uitproberen in de mooiste slaapwinkel van het land.

Maak een afspraak

We nemen ruim de tijd om op zoek te gaan naar het bed, de matras, het bedlinnen of hoofdkussen dat best aansluit bij jouw wensen: omdat we met passie informeren, een grote keuze hebben en beseffen hoe belangrijk deze aankoop is. Zoals jullie weten, moet er vanaf nu bij een bezoek aan onze winkel steeds een afspraak gemaakt worden. Contacteer ons, we plannen snel iets in!

Bekijk onze video

De Nachtwacht

Ons advies, aanbod en onze 20 jaar ervaring zorgen dat je bij ons het ideale bed vindt. Wij nemen ruim de tijd om samen het bed en matras te zoeken dat aansluit bij jouw wensen in functie van budget, stijl, rug- of nekproblemen, allergieën, enz. Niets is ons te veel om onze klanten een zalige nachtrust te garanderen. Jaar na jaar na jaar.

Slaapadvies

Bij De Nachtwacht proberen we jou niet ons favoriet merk of onze overstock te slijten. We luisteren naar jouw verhaal. Waarom ben je op zoek naar een nieuw bed? Met welke lichaamsklachten moeten we rekening houden? Ben je een buik-, rug- of zijslaper? Aan de hand van jouw ervaringen geven we je slaapadvies en laten we je de verschillende mogelijkheden zelf uittesten.

Testnest

Omdat we zeker willen zijn dat je de juiste keuze maakt, kan je jouw toekomstige bed en matras zelf uittesten in ons vernieuwde Testnest. Breng een nacht door in de sfeervol ingerichte studio en probeer tot vier bedden een nachtje uit!

Scandinavisch slaapcomfort op het hoogste niveau. Moderne, functionele en krachtige ontwerpen.
Tempur, matrassen en kussens die zich aanpassen aan jouw lichaam. Drukverlagend en absorbeert beweging.
Equilli, ergonomische matrassen, handgemaakt in België. Aangepaste matrassen op maat van jouw slaappatroon.
Mirabel Slabbinck, stijlvol bedlinnen op maat. Brugs atelier met meer dan 100 jaar ervaring waar collectie van ontwerp tot afwerking vervaardigd wordt.
Alexandre Turpault, verfijnd bedlinnen volgens Frans vakmanschap. Fabrikant van luxe textiel sinds 1847.
Mikmax, natuurlijke stoffen en tijdloos design. Strijkvrij bedlinnen uit jersey katoen, voor gevoelige huiden.
Verilin, West-Vlaamse fabrikant van hoogwaardig beddengoed. Kies zelf het dessin, kleur, afwerking en maatvoering.
Emperior Silk is stijlvol en natuurlijk slapen op zijden kussenslopen en dekbedovertrekken.

Getuigenis van Yvette & Marc

"Vriendelijke ontvangst en geen moment hadden we een gevoel van verplichting. Ik moet zeggen dat hier een team achter zit dat bezig is met 'de klant'. Zo heb je het als klant uiteraard het liefst."

Getuigenis van Hubert

"Alle lof voor deze zaak, de verkoopsters, de mensen die de installatie kwamen uitvoeren, alles is in harmonie met elkaar en wij zijn heel tevreden."

Getuigenis van Geerard

"Ondertussen heb ik al een 5 jaar mijn bed en ik slaap er nog steeds uitmuntend op! Mijn Magnitude laat me telkens opnieuw direct in slaap vallen en ik heb geen last meer van slapende of lamme armen."

Getuigenis van Dirk

"Op mijn matras op maat heb ik het gevoel dat ik overal correct ondersteund ben. Nu slaap ik ondertussen al 5 tot 6 uur per nacht en hoef ik niet zo vaak op te staan, een hele verbetering dus voor mij!"

Getuigenis van Jacqueline & Maurice

"De dokter had ons aangeraden om een verstelbare bodem te kopen. Mijn vrouw heeft soms last van gezwollen benen, en ikzelf moet door gezondheidsproblemen ook wat hoger liggen."

Bekijk onze video

Getuigenis van Frédéric

"Alvorens definitief tot aankoop over te gaan, hadden wij toch graag eerst even de matras een nacht uitgetest. Ook dat was geen probleem, De Nachtwacht beschikt over een eigen Testnest."

Getuigenis van Steven & Annelies

"Vanaf het eerste contact in de winkel tot de uiteindelijke levering verliep alles zoals gewenst. Duidelijk en vol passie namen zij ons mee in een verhaal van duizend en één nacht."

Getuigenis van Elke

"De mensen van De Nachtwacht hebben me zeer goed deskundig advies gegeven en hebben me een superbed aangeraden. Ik zou zeggen, iedereen met rugklachten naar De Nachtwacht, zij hebben een oplossing voor je probleem!"

Bekijk onze video

Getuigenis van Sofie

"‘Auping nights better days’… Auping maakt hun belofte waar! Enkele nadelen? Sneller in slaap vallen, moeilijk opstaan en langer snoozen."

Getuigenis van Phebe

"Aangezien ik kamp met artrose is een goed bed met een aangepaste matras heel belangrijk!"

Binnenkijken bij De Nachtwacht

De Nachtwacht in Kortrijk wordt wel eens de allermooiste slaapspeciaalzaak van België genoemd. Ontdek onze troeven en vind jouw ideale bed in onze slaapwinkel.