De Nachtwacht, uw experts in slaapgenot

De Nachtwacht wordt wel eens de mooiste slaapwinkel van het land genoemd en daar zijn we trots op. Naast een ruim aanbod van boxsprings, lattenbodems, matrassen en beddengoed, blinken we bij De Nachtwacht vooral uit in persoonlijk slaapadvies. Ontdek hier alles wat je nodig hebt voor een goede nachtrust en kom je nieuwe bed zelf uitproberen in onze beddenwinkel in Kortrijk.

De Nachtwacht

Ons advies, aanbod en onze 20 jaar ervaring zorgen dat je bij ons het ideale bed vindt. Wij maken graag tijd om samen het bed en matras te zoeken dat aansluit bij jouw wensen in functie van budget, stijl, rug- of nekproblemen, allergieën, enz. Niets is ons te veel om onze klanten een zalige nachtrust te garanderen. Jaar na jaar na jaar.

Bekijk onze video

Binnenkijken bij de Nachtwacht

De Nachtwacht in Kortrijk wordt wel eens de allermooiste slaapspeciaalzaak van België genoemd. Ontdek onze troeven en vind uw ideale bed in onze slaapwinkel.

testnest-logo.png

Proefslapen

Een bed koopt u niet impulsief. U wilt zeker zijn van een goede nachtrust. Jarenlang. Dat is ook onze wens. Waarom zou u dan ook niet eens een nacht testslapen in het bed dat uw voorkeur geniet, en minstens 10 jaar voor uw zalige nachtrust moet zorgen? De Nachtwacht is met het Testnest de enige slaapspeciaalzaak in België die u deze mogelijkheid biedt. In stijl.
aglogo.png

Bedstyliste

Bij De Nachtwacht geven w een antwoord op de groeiende vraag naar advies bij de perfecte keuze van het bedlinnen.

Dankzij haar hechte relatie met Europese topmerken in bedlinnen heeft Ajja een streepje voor om de nieuwste slaapkamertrends, de sterktes van elk merk, de stijl van elke collectie als eerste aan u te kunnen presenteren.

Ergonomisch slapen

Het is enorm belangrijk om ’s nachts zo goed mogelijk te recupereren: de spieren en de geest moeten rusten, maar vooral moeten de tussenwervelschijven opnieuw vocht absorberen.

Onze realisaties

Vele andere zijn u al voor gegaan en genieten van hun gewenste slaapcomfort.

Bent u benieuwd naar onze realisaties?

Ons team

Wij maken graag tijd om samen het bed te zoeken dat aansluit bij uw wensen.

Niets is ons te veel om u een zalige nachtrust te garanderen.

Jurgen van Optiek Decraene

"Eén matras voor iedereen, dat kan niet. De ochtend na het slapen in het bed voelde ik al verlichting. Na 3 à 4 dagen kon ik al zeggen, ok, ik ga de hele dag doorkomen zonder rugpijn."

Elke van IB Office

"De mensen van De Nachtwacht hebben me zeer goed deskundig advies gegeven en hebben me een superbed aangeraden. Ik zou zeggen, iedereen met rugklachten naar De Nachtwacht, zij hebben een oplossing voor je probleem!"

Dominiek van Luxaviation

"Wij kozen voor een bed die ons iedere avond opnieuw voldoening geeft, de nodige nachtrust. Soms kort, maar een kwalitatieve nachtrust."

Getuigenis Jim .jpg

Jim

"Ik heb mij laten verleiden tot een Auping bed. En warempel! Had ik dit maar vroeger ontdekt."

getuigenis Buyck.png

Steven en Annelies

"Vanaf het eerste contact in de winkel tot de uiteindelijke levering verliep alles zoals gewenst. Duidelijk en vol passie namen zij ons mee in een verhaal van duizend en één nacht."

nieuws

18 April 2018

Mooois

Ontdek Moois , het inspirerend magazine van De Nachtwacht, juweliers Casteur en Optiek Decraene.

16 Maart 2018

Dag van de Slaap

De Nachtwachters wensen je een uitgeruste Dag van de Slaap

5 Februari 2018

Ons nieuw Testnest is er!

Uniek in België : Test uw bed een volledige nacht