De Nachtwacht, experts in slaapgenot

Naast een ruim aanbod van boxsprings, lattenbodems, matrassen en beddengoed, blinken we bij De Nachtwacht vooral uit in persoonlijk slaapadvies. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat een goede nachtrust aan de basis ligt van jouw geluk en gezondheid gaan wij tot het uiterste om samen met jou het perfecte bed te vinden.

Ontdek alles wat je nodig hebt voor jouw slaapkamer en kom jouw nieuwe bed zelf uitproberen in de mooiste slaapwinkel van het land.

Bekijk onze video

De Nachtwacht

Ons advies, aanbod en onze 20 jaar ervaring zorgen dat je bij ons het ideale bed vindt. Wij nemen ruim de tijd om samen het bed en matras te zoeken dat aansluit bij jouw wensen in functie van budget, stijl, rug- of nekproblemen, allergieën, enz. Niets is ons te veel om onze klanten een zalige nachtrust te garanderen. Jaar na jaar na jaar.

Slaapadvies

Bij De Nachtwacht proberen we jou niet ons favoriet merk of onze overstock te slijten. Nee, we nemen de tijd om te luisteren naar jouw verhaal. Waarom ben je op zoek naar een nieuw bed? Met welke lichaamsklachten moeten we rekening houden? Ben je een buik-, rug- of zijslaper? Aan de hand van jouw ervaringen geven we je slaapadvies en laten we je de verschillende mogelijkheden zelf uittesten.

Testnest

Omdat we zeker willen zijn dat je de juiste keuze maakt, kan je jouw toekomstige bed en matras zelf uittesten in ons vernieuwde Testnest. Breng een nacht door in de sfeervol ingerichte studio en probeer tot vier bedden een nachtje uit!

Hästens, al meer dan 166 jaar leverancier van handgemaakte, natuurlijke bedden. Hofleverancier van het Zweeds koningshuis.
Scandinavisch slaapcomfort op het hoogste niveau. Moderne, functionele en krachtige ontwerpen.
Tempur, matrassen en kussens die zich aanpassen aan jouw lichaam. Drukverlagend en absorbeert beweging.
Fylds', het Belgische Bed, met de hand vervaardigd. Natuurlijke materialen met respect voor mens én milieu.
POL 74, Italiaanse slaapbanken die je in een wip in een bed verandert. Sofabedden met optimaal zit- en ligcomfort.
Mirabel Slabbinck, stijlvol bedlinnen op maat. Brugs atelier met meer dan 100 jaar ervaring waar collectie van ontwerp tot afwerking vervaardigd wordt.
Lexington, exclusief Zweeds bed- en badtextiel die ieder seizoen een nieuwe collectie uitbrengt.
Smartsleeve, intelligente matras- en kussenbeschermer die jouw matras, kussen en nachtrust beschermen.

Geerard

"Ondertussen heb ik al een 5 jaar mijn bed en ik slaap er nog steeds uitmuntend op! Mijn Magnitude laat me telkens opnieuw direct in slaap vallen en ik heb geen last meer van slapende of lamme armen."

Dirk

"Op mijn matras op maat heb ik het gevoel dat ik overal correct ondersteund ben. Nu slaap ik ondertussen al 5 tot 6 uur per nacht en hoef ik niet zo vaak op te staan, een hele verbetering dus voor mij!"

Jacqueline en Maurice

"De dokter had ons aangeraden om een verstelbare bodem te kopen. Mijn vrouw heeft soms last van gezwollen benen, en ikzelf moet door gezondheidsproblemen ook wat hoger liggen."

Bekijk onze video

Frédéric

"Alvorens definitief tot aankoop over te gaan, hadden wij toch graag eerst even de matras een nacht uitgetest. Ook dat was geen probleem, De Nachtwacht beschikt over een eigen Testnest."

Steven en Annelies

"Vanaf het eerste contact in de winkel tot de uiteindelijke levering verliep alles zoals gewenst. Duidelijk en vol passie namen zij ons mee in een verhaal van duizend en één nacht."

Elke

"De mensen van De Nachtwacht hebben me zeer goed deskundig advies gegeven en hebben me een superbed aangeraden. Ik zou zeggen, iedereen met rugklachten naar De Nachtwacht, zij hebben een oplossing voor je probleem!"

Bekijk onze video

Sofie

"‘Auping nights better days’… Auping maakt hun belofte waar! Enkele nadelen? Sneller in slaap vallen, moeilijk opstaan en langer snoozen."

Phebe

"Aangezien ik kamp met artrose is een goed bed met een aangepaste matras heel belangrijk!"

Binnenkijken bij De Nachtwacht

De Nachtwacht in Kortrijk wordt wel eens de allermooiste slaapspeciaalzaak van België genoemd. Ontdek onze troeven en vind jouw ideale bed in onze slaapwinkel.