De Nachtwacht, experts in slaapgenot

Naast een ruim aanbod van boxsprings, lattenbodems, matrassen en beddengoed, blinken we bij De Nachtwacht vooral uit in persoonlijk slaapadvies. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat een goede nachtrust aan de basis ligt van uw geluk en gezondheid gaan wij tot het uiterste om samen met u het perfecte bed te vinden.

Ontdek alles wat u nodig heeft voor uw slaapkamer en kom uw nieuwe bed zelf uitproberen in de mooiste slaapwinkel van het land.

Bekijk onze video

De Nachtwacht

Ons advies, aanbod en onze 20 jaar ervaring zorgen dat u bij ons het ideale bed vindt. Wij maken graag tijd om samen het bed en matras te zoeken dat aansluit bij uw wensen in functie van budget, stijl, rug- of nekproblemen, allergieën, enz. Niets is ons te veel om onze klanten een zalige nachtrust te garanderen. Jaar na jaar na jaar.

Slaapadvies

Bij De Nachtwacht proberen we u niet ons favoriet merk of onze overstock te slijten. Nee, we luisteren naar uw verhaal. Waarom bent u op zoek naar een nieuw bed? Met welke lichaamsklachten moeten we rekening houden? Bent u een buik-, rug- of zijslaper? Aan de hand van uw ervaringen geven we u slaapadvies en laten we u de verschillende mogelijkheden zelf uittesten.

Testnest

Omdat we zeker willen zijn dat u de juiste keuze maakt, kan u uw toekomstige bed en matras zelf uittesten in ons vernieuwde Testnest. Breng een nachtje door in de sfeervol ingerichte studio en probeer tot vier bedden een nachtje uit!

Scandinavisch slaapcomfort op het hoogste niveau. Moderne, functionele en krachtige ontwerpen.
Swissflex, lattenbodems en bedsystemen van topkwaliteit. Zwitsers vakmanschap met een passie voor innovatie.
Schramm, Duits familiebedrijf gespecialiseerd in verstelbare boxsprings. Oneindige mogelijkheden qua vormgeving.
POL 74, Italiaanse slaapbanken die u in een wip in een bed verandert. Sofabedden met optimaal zit- en ligcomfort.
Verilin, West-Vlaamse fabrikant van hoogwaardig beddengoed. Kies zelf het dessin, kleur, afwerking en maatvoering.
Brinkhaus, hoogwaardig beddengoed. Natuurlijke dons, fijn vachthaar of allergievrij textiel. Dit merk levert het u!
Smartsleeve, intelligente matras- en kussenbeschermer die uw matras, kussen en nachtrust beschermen.
Bella Donna, fabrikant van hoeslakens en matrasbeschermers. Extra zacht door gebruik van natuurlijke grondstoffen.

Geerard

"Ondertussen heb ik al een 5 jaar mijn bed en ik slaap er nog steeds uitmuntend op! Mijn Magnitude laat me telkens opnieuw direct in slaap vallen en ik heb geen last meer van slapende of lamme armen."

Dirk

"Op mijn matras op maat heb ik het gevoel dat ik overal correct ondersteund ben. Nu slaap ik ondertussen al 5 tot 6 uur per nacht en hoef ik niet zo vaak op te staan, een hele verbetering dus voor mij!"

Jacqueline en Maurice

"De dokter had ons aangeraden om een verstelbare bodem te kopen. Mijn vrouw heeft soms last van gezwollen benen, en ikzelf moet door gezondheidsproblemen ook wat hoger liggen."

Bekijk onze video

Jurgen

"Eén matras voor iedereen, dat kan niet. De ochtend na het slapen in het bed voelde ik al verlichting. Na 3 à 4 dagen kon ik al zeggen, ok, ik ga de hele dag doorkomen zonder rugpijn."

Bekijk onze video

Elke

"De mensen van De Nachtwacht hebben me zeer goed deskundig advies gegeven en hebben me een superbed aangeraden. Ik zou zeggen, iedereen met rugklachten naar De Nachtwacht, zij hebben een oplossing voor je probleem!"

Bekijk onze video

Steven en Annelies

"Vanaf het eerste contact in de winkel tot de uiteindelijke levering verliep alles zoals gewenst. Duidelijk en vol passie namen zij ons mee in een verhaal van duizend en één nacht."

Binnenkijken bij De Nachtwacht

De Nachtwacht in Kortrijk wordt wel eens de allermooiste slaapspeciaalzaak van België genoemd. Ontdek onze troeven en vind uw ideale bed in onze slaapwinkel.