Stijlvol slapen bij de Nachtwacht in Kortrijk

Stijlvol slapen bij de Nachtwacht in Kortrijk

Nu verkrijgbaar; Bedlinnen winter '17

Assortiment

Naast een ruim aanbod van boxsprings, lattenbodems, matrassen en andere bedsystemen, vindt u bij ons ook bedlinnen, donsdekens en hoofdkussens. Ontdek hier alles wat u nodig heeft voor een goede nachtrust en kom het uitproberen in onze showroom.

De Nachtwacht

Ons advies, aanbod en onze 20 jaar ervaring zorgen dat u bij ons het ideale bed vindt. Wij maken graag tijd om samen het bed te zoeken dat aansluit bij uw wensen in functie van budget, stijl, rug- of nekproblemen, allergieën, enz. Niets is ons te veel om u een zalige nachtrust te garanderen. Jaar na jaar na jaar.

Bekijk onze video

Binnenkijken bij de Nachtwacht

De Nachtwacht in Kortrijk wordt wel eens de allermooiste slaapspeciaalzaak van België genoemd. Ontdek onze troeven en vind uw ideale bed in onze slaapwinkel.

testnest-logo.png

Proefslapen

Een bed koopt u niet impulsief. U wilt zeker zijn van een goede nachtrust. Jarenlang. Dat is ook onze wens. Waarom zou u dan ook niet eens een nacht testslapen in het bed dat uw voorkeur geniet, en minstens 10 jaar voor uw zalige nachtrust moet zorgen? De Nachtwacht is met het Testnest de enige slaapspeciaalzaak in België die u deze mogelijkheid biedt. In stijl.
aglogo.png

Bedstyliste

Als ervaren bedstyliste biedt Ajja Goussey een antwoord op de groeiende vraag naar advies bij de perfecte keuze van het bedlinnen.

Dankzij haar hechte relatie met Europese topmerken in bedlinnen heeft Ajja een streepje voor om de nieuwste slaapkamertrends, de sterktes van elk merk, de stijl van elke collectie als eerste aan u te kunnen presenteren.

Ergonomisch slapen

Het is enorm belangrijk om ’s nachts zo goed mogelijk te recupereren: de spieren en de geest moeten rusten, maar vooral moeten de tussenwervelschijven opnieuw vocht absorberen.

Onze realisaties

Vele andere zijn u al voor gegaan en genieten van hun gewenste slaapcomfort.

Bent u benieuwd naar onze realisaties?

Ons team

Wij maken graag tijd om samen het bed te zoeken dat aansluit bij uw wensen.

Niets is ons te veel om u een zalige nachtrust te garanderen.

nieuws

5 Februari 2018

Ons nieuw Testnest is er!

Uniek in België : Test uw bed een volledige nacht

6 Oktober 2017

De matrashoes die allergieën aanpakt

Bijkomende wetenschappelijk bewijs dat Purotex allergieën aanpakt.

5 September 2017

Auping Plaza Kortrijk in het nieuws

Retail Detail,het gekendste medium over Retail bezocht onze vernieuwde Plaza

2 Maart 2017

Vispring Limited Edition bed: Victoria

Ontdek het Vispring-gevoel aan een toegankelijke prijs